32

100 3 0
                                    

"Er klopt iets niet..." mompelt Mi-so die het meisje na kijkt. Ze kan nog net zien dat ze een jongen mee trekt achter een muurtje, maar wie het is kan ze niet zien. "Wat bedoel je?" vraagt Felix die vragend een wenkbrauw optrekt. "Hyelin kan helemaal niet autorijden, dat is onmogelijk, ze is nog maar net oud genoeg om het te doen en heeft amper de tijd gehad haar rijbewijs te halen." concludeert de brunette. "Hyelin heeft een rijbewijs?" vraagt Changbin die het duidelijk niet aan zag komen. "Ze kwam aangereden in de auto van haar broer." legt Felix kort uit.
"Er is echt iets heels vreemds aan de hand. Ik snap er werkelijk niks meer van." Mi-so denkt eens diep na, maar hoe hard ze er ook over na denkt, niks lijkt haar logisch toe.
"Zeg Mi-so, waar ik eigenlijk voor naar je toe kwam." begint Felix vanuit het niks, hij kiest er voor zich nu even niet bezig te houden met Hyelin. Het is duidelijk dat ze wat verbergt, maar zolang ze het hem niet zelf wilt vertellen moet hij zich daar maar bij neer leggen. Het meisje kijkt hem vragend aan. "Hoe zit het nu tussen Jeongin en jou? Jullie lijken zo close maar tegelijkertijd gebeurd er helemaal niks." de brunette weet niet zeker waarom Felix er over begint, zou hij er echt in geïnteresseerd zijn?
"Jeongin is toch juist helemaal verliefd op die instagram meid?" vraagt Changbin, hij kijkt zijn vriend met opgetrokken wenkbrauwen aan. Mi-so richt haar blik op de grond. "Hij heeft het de laatste tijd anders ook veel over Mi-so hoor, dat weet jij niet want jij bent natuurlijk alleen maar bezig met aan Hyelin denken, ma-" Felix wordt onderbroken door een elleboogstoot van zijn vriend. "Dat zeg je alleen maar omdat je jaloers bent." gromt de donker harige. Felix wrijft over zijn arm. "Waarom zou ik jullie koppelen als ik jaloers zou zijn?"
"Maar even terug naar het belangrijke onderwerp. Mi-so, als ik eerlijk ben denk ik dat Jeongin je wel leuk vindt. Misschien moeten jullie eens iets leuks gaan doen samen." stelt hij voor, de glimlach rond zijn lippen maakt duidelijk dat hij het zegt om haar te helpen.
"W-waarom d-" "Ah, het is zo duidelijk dat je hem leuk vindt Mi-so. Je kunt het altijd eens proberen, maar goed de keuze is aan jou." Felix geeft het meisje een schouderklopje voordat hij samen met Changbin weg loopt.
Mi-so zucht eens diep, zou wat hij zei echt waar zijn? Bestaat er een kans dat Jeongin haar leuk vind?
Al snel schudt ze dat idee van zich af.
"Nee Mi-so, stop met die onzin."

"Mi-so, je had echt niet met me mee naar huis hoeven gaan." mompelt Hyelin die het jongere meisje kort aankijkt voordat de twee uit de auto stappen.
"Weet je nog toen Heechul me mee had genomen naar jullie huis, ik was helemaal overstuur vanwege alles wat er met Hyunjin was gebeurd en ik was bang ook. In eerste instantie had ik geen idee wat Heechul met me wou gaan doen, maar toen ik hier kwam en zijn vriend er ook was en vervolgens jij ook nog eens kwam, toen voelde ik me echt op mijn gemak en realiseerde ik me pas dat hij me wou helpen. Je hebt een geweldige broer Hyelin en ik kan begrijpen dat je hem erg gaat missen komende tijd, daarom wil ik er voor je zijn, zoals je er toen ook voor mij was." legt Mi-so uit, de twee meiden lopen het huis in.
"Heech- Uhm, Leeteuk ik ben thuis!" roept Hyelin die de deur achter hun dicht trekt.
"Mi-so is er ook!" voegt ze er aan toe, de twee meiden lopen de keuken in waar Leeteuk al druk bezig is met koken. "Hey meiden, hoe was school?" hij geeft de twee een vriendelijke glimlach.
"School was zoals altijd." Mompelt Hyelin, ze pakt twee glazen en vult ze met wat te drinken. Een van de glazen overhandigt ze aan Mi-so. "Wij gaan naar boven, okay?" Hyelin legt kort een hand op Leeteuk zijn schouder waarna ze de keuken uitloopt.
"Je hebt echt geluk." Mompelt Mi-so wat het oudere meisje vragend naar haar op laat kijken. "Wat bedoel je?"
"Dat je broer zo'n leuke vriend heeft die voor je zorgt alsof je zijn eigen zusje bent." Er veranderd meteen iets in Hyelin haar blik wat Mi-so het gevoel geeft dat ze iets verkeerds heeft gezegd.
"Sinds vanochtend doe je een beetje vreemd Hyelin, het is duidelijk dat je ergens mee zit. Maar waarom vertel je me het dan niet? Je weet dat je alles aan me kwijt kan toch? Echt alles." Mi-so legt haar hand op die van haar vriendin. "Sorry Mi-so, maar ik weet niet of ik je dit ooit kan vertellen." Mompelt het meisje.
"Maar maak je geen zorgen, het is niet zo erg als je denkt. Goed, laten we het even hebben over jou. Heeft hij je nog veel berichtjes gestuurd?" Hyelin zet een neppe glimlach op haar gezicht, Mi-so wil er wel op door gaan maar weet dat haar vriendin haar toch niks gaat vertellen.
"Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik sprak Felix eerder vandaag en hij denkt dus dat Jeongin mij leuk vindt, de echte mij. Maar daar ben ik niet zo zeker van als ik eerlijk ben..."
"Natuurlijk vindt hij leuk! Je bent toch een hartstikke leuke meid!" Roept Hyelin uit. "Als je nou eens wat zekerder van jezelf zou zijn dan zou ook jij inzien dat het echt niet zo gek is dat hij je leuk vindt."
Mi-so kijkt haar vriendin aan. "Ik wil toch wel echt weten wat precies je nu zo dwars zit. Toen Hyunjin zei dat ook jij wat te verbergen had, dat ging niet over mijn geheim. Dat ging over je eigen of niet soms?"


Stray KidsWhere stories live. Discover now