26

101 3 2
                                    

Mensen komen druk pratend het restaurantje binnen en Hyelin kijkt even naar Mi-so. Ze glimlacht en strijkt haar blouse even glad, "Nog bedankt dat je wilde helpen Hyelin" de moeder van Mi-so glimlacht even, "Het is geen probleem mevrouw, echt niet." De bruinharige loopt richting de keuken om een pen en papier te pakken voor bestellingen. Ze kijkt even naar de deur en ziet Felix, hij heeft een zwarte spijkerbroek aan met gaten en een grijze hoodie, zijn blik valt op Hyelin en hij zwaait even, ze zwaait terug maar trekt haar hand terug zodra ze ziet welke jongen zijn arm over Felix zijn schouder slaat, ze rolt even met haar ogen en loop dan naar een stel toe om hun bestelling op te nemen.
Mi-so kijkt naar het groepje jongens, ze bijt op haar lip, "Zal ik hun bestelling maar opnemen?" Hyelin staat naast het meisje met een glas water waar een rietje uit steekt, ze neemt een slok. Mi-so knikt even, "Graag maar anders stuur ik mijn moeder wel op ze af" Hyelin geeft Mi-so het glas water die ze in haar handen heeft en glimlacht, "Maak je geen zorgen ik doe het wel."
De kort harige loopt op het groepje jongens af en het groepje valt meteen stil, "Kan ik jullie bestelling opnemen?" Ze kijkt de jongens aan, ze probeert Changbin zijn blik te ontwijken, hij is stil, te stil. "Graag nog een goede tijd voor Changbin hier" lacht Hyunjin terwijl hij zijn hand op de rug van de jongen slaat, Hyunjin is echter de enige die er om kan lachen en er gaat meer een blik vol spijt over Changbin zijn gezicht. "En nu een serieuze bestelling" zucht het meisje, "Ik wil graag een ijsthee en de Thai kip" glimlacht Felix, "Voor mij het zelfde" Changbin zijn stem klinkt zacht, Hyelin knikt even en schrijft het op, "En voor de rest?" Ze kijkt iedereen aan, ze geven allemaal iets door behalve Hyunjin. "Ik wil wel een portie van jou" hij knipoogt naar Hyelin, het meisje kijkt de jongen aan, "Kan je een keer je mond houden en een serieuze bestelling doen?" Ze kijkt hem aan met een glimlach. Hyunjin staat op, hij zet een paar stappen dichter naar het meisje toe, "Moeten serveersters zoals jij niet naar de klanten luisteren? Klant is koning niet waar" hij wil haar aan raken maar het luide geluid van een stoel die over de vloer schraapt, Changbin kijkt Hyunjin aan, "Laat haar met rust" bijt hij hem toe, Hyunjin draait zich nu om naar de jongen, "Sorry wat? Volgens mij wilt ze niks meer met jou" Hyunjin grijnst. Changbin loopt naar de jongen toe en kijkt hem aan, "Dus? Dan mag ik als nog wel voor haar opkomen en wat jij doet is pure aanranding en het is tijd dat dat stopt" Changbin heft zijn arm en laat zijn vuist met een snelheid in het gezicht van Hyunjin komen.

"Gaat het weer?" Hyelin haalt de icepack even van zijn hand en kijkt naar de wond, het is paars en aardig dik. Changbin knikt, "Sorry voor de problemen die we veroorzaakt hebben." Mompelt hij, zijn blik valt naar de grond, Hyelin glimlacht zwak, "Je moet je niet verontschuldigen aan mij maar aan de ouders van Mi-so" Hyelin kijkt de jongen aan. Changbin tilt voorzichtig zijn hoofd een stukje op, zijn ogen kijken recht in die van Hyelin, "Het spijt me, voor alles wat ik heb gedaan" hij kijkt naar het meisje, ze bijt even op haar lip. "Ik weet dat je mij haat maar weet dat ik er heel veel spijt van heb, ik had nooit zoiets moeten doen." Hij zucht en laat zijn hoofd hangen, Hyelin legt voorzichtig haar hand op zijn schouder, "Ik haat je niet Changbin, ja je hebt stomme dingen gedaan maar ik haat je niet, ik vertrouw je alleen niet meer." Dat laatste komt eruit als een fluistering.
Felix komt de keuken binnen gelopen en kijkt naar het tweetal, "Changbin kom je? We gaan bij Woojin een film kijken" de jongen staat op en knikt, "Doei Hyelin." Felix richt zijn blik op het meisje, "Alles oké?" Ze knikt en loopt naar hem toe, hij trekt haar in een knuffel, "Ik zie je op school wel weer."

"Mi-so je telefoon gaat!" Hyelin maakt haar handen droog en loopt richting de telefoon, ze pakt hem en haar blik valt dan op een instagram melding, de username staat er bij en Hyelin haar mond valt open. "Jij bent dit account?!" Het meisje draait zich om en kijkt in Mi-so haar ogen, de jongere haar ogen worden groot, "Jij bent het foto account wat super bekend is op de hele school?" Verbaasd gaat Hyelin op een krukje zitten, "Dat is zo gaaf!" Hyelin kijkt naar Mi-so, "Dat account is mijn favoriet! Die foto's en teksten zijn zo mooi!" Roept het meisje blij uit, Mi-so gaat naast haar zitten, "D-dankje" mompelt ze, ze glimlacht even, "Wil je het alsjeblieft niemand zeggen?" Hyelin steekt haar pink uit en Mi-so haakt haar pink er aan, "Ik beloof het je Mi-so."

Stray KidsWhere stories live. Discover now