02

387 9 1
                                    

De bruine ogen van het meisje scannen de boeken die op de plank staan, ze probeert een boek te pakken maar komt er net niet bij. Net als ze op haar tenen wilt gaan staan wordt het boek weg gepakt, haar blik valt op de bruine ogen van Heechul. "Yah mag ik dat boek?" ze kijkt hem aan, "Waarom zou ik je dit boek geven?" Hij grijnst even, "Geef hem anders zou ik met een oog open slapen vannacht" sist het meisje, Heechul lacht en geeft het boek. "Nee dankje, wees dit keer niet zo laat klaar met school anders mag je gaan lopen."
Heechul woelt even door het meisje haar haren en loopt dan weg, Heechul is haar enige vriend op de gehele school, kan ook niet anders want hij is haar broer. Een zucht rolt over haar lippen en dan valt haar blik op haar horloge, "Nee shit!" ze pakt snel haar tas van de grond en trekt een sprintje naar het klaslokaal.

"Hyelin je bent net op tijd" glimlacht de docent, het meisje knikt en buigt kort "Sorry" mompelt ze terwijl ze haastig op een van de vrije plekjes gaat zitten. Normaal zat ze het liefst alleen maar het is nu net of niemand haar alleen wilt hebben, ze kijkt even naast haar en ze bijt op haar lip, ze zit precies naast de jongens die het meest bekend staan in school. Ze laat haar hoofd op het boek vallen en zucht diep "Waarom ik?" fluistert ze tegen zichzelf, de jongen direct naast haar kijkt op van zijn notitieboekje, Hyelin heeft echter niks door en laat haar hoofd liggen. De jongen zucht en draait zich om naar zijn vrienden "Nog zo'n eentje." Felix lacht, "Lekker bezig Changbin" hij grinikt en slaat zijn vriend zacht op zijn schouder. Changbin zijn blikt valt op het meisje, ze ligt nog steeds met haar hoofd op haar boek, hij schudt zijn hoofd en slaat zelf zijn boeken open. "Changbin kan je na de les even blijven?" De leraar kijkt de jongen aan, Changbin zucht en knikt. "Oké goed, het huiswerk voor vandaag is niet zo heel veel" de leraar schrijft wat op het krijten bord. Voorzichtig brengt Hyelin haar hoofd omhoog en ze schrijft het snel op in haar agenda, na een tijdje voelt ze een propje tegen haar hoofd, ze draait zich om en krijgt er dan een recht in haar gezicht, ze bijt even op haar lip maar draait zich weer om. De propjes worden groter en ook een stuk meer, de jongens naast haar gooien ook een paar. "Hyelin blijf je na de les ook even zitten?" De leraar kijkt haar met een zwakke glimlach aan, het meisje kijkt verbaasd maar knikt even. De jongens naast haar lachen, als ze nou eens normaal konden doen.

Hyelin doet haar spullen in haar tas en kijkt naar de leraar, "Ik wilde je even zeggen dat als ze het nog een keer doen je gewoon naar mij toe kan komen hé?" Ze kijkt de leraar aan, hij heeft het gezien maar niets gezegd? Het meisje knikt even, "In de les kan ik niks doen maar ik geef het meteen door aan de rector" hij glimlacht even en legt zijn hand op haar schouder, "Ik zie je morgen" het meisje knikt en zegt zachtjes gedag. "Nu jij Changbin" hoort ze de man nog zeggen als ze de deur achter zich dicht doet.
Changbin kijkt de man aan, "Je maakt je toetsen de laatste tijd zo slecht, wat is er aan de hand?" De leraar gaat tegen over hem zitten, Changbin haalt zijn schouders op, "Niks." De leraar lacht even "En dat moet ik geloven? Kom op Changbin in het begin van het jaar haalde je goede cijfers, ga je soms met de verkeerde jongens om?" Changbin kijkt de man verbaasd aan, hij gaat recht staan. "Mijn vrienden zijn niet verkeerd en daar ligt het dus totaal niet aan!" De leraar gaat ook staan, "Sla niet zo'n toon tegen mij aan, morgen mag je na school naar de rector, ik laat hem weten dat je komt."
Changbin verlaat het lokaal en loopt naar buiten, zijn blik valt op het meisje die naast hem zat, ze kijkt om zich heen. "Zit je te wachten op je vriendje?" Changbin kijkt haar aan, het meisje kijkt geschrokken op, ze had niet verwacht dat er iemand tegen haar zou praten. Het verloopt altijd rustig. Het meisje schudt haar hoofd, "Heechul is je vriendje toch?" Changbin kijkt het meisje met een frons aan, ze krijgt een blos op haar wangen en schudt haar hoofd. "Ik moet gaan" mompelt ze terwijl ze weg loopt. Verbaasd kijkt Changbin haar na, er lopen verhalen rond dat ze het vriendinnetje is van Heechul, niemand weet of het waar is want Heechul zegt er niks over.

"Yah!" Roept het meisje door het huis, Heechul komt de keuken uit, hij heeft ovenhandschoenen op zijn handen en een roze schort om zijn middel gebonden. "Je bent thuis!" Heechul glimlacht, "En je bent doorweekt" mompelt hij, het meisje knikt, "Dat komt omdat jij me buiten liet staan zonder te wachten!" Roept het meisje uit, "Ik heb gewacht! Je kwam maar niet" verontschuldigt Heechul zich, "Het is dat je mijn broer bent anders had ik je vermoord" sist het meisje, ze gooit haar tas neer en loopt naar boven. Heechul zucht even en loopt de keuken weer in, hij zet de oven uit en loopt het meisje achterna naar boven. Het geluid van de douche vult de ruimte, "Hyelin je komt wel zo eten!" Roept Heechul door de deur, hij loopt haar kamer in en kijkt naar de natte kleding stukken op de grond, hij zucht en raapt alle vieze kleding van de grond en gooit het in de was.

Hyelin loopt de keuken in en kijkt naar het eten op tafel, ze gaat zitten. "Hoe was school?" Vraagt Heechul, "Er werd mij gevraagd of ik je vriendinnetje was" mompelt het meisje, Heechul barst in lachen uit, "Mensen zijn ook echt dom soms."

Stray KidsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu