06

196 6 0
                                    

Geluiden van de televisie vullen de woonkamer, Heechul lacht mee met de comedie serie die hij kijkt met een van zijn vrienden. Hyelin zucht even en kijkt naar de tv, ze kan moeilijk tegen ze zeggen om zachter te zijn, ze zou dat zelf ook niet fijn vinden. Het meisje stapt op terwijl ze haar spullen bij elkaar raakt, "Ik ga naar de bibliotheek!" roept het meisje terwijl ze haar jas aan trekt en naar buiten gaat. hyelin draagt een zwart met wit geruite broek met een wit t-shirt er boven op. Ze trekt een bucket hat over haar hoofd en kijkt even naar buiten, ze is er nou niet zeker van of ze een paraplu mee moet nemen of niet.
Ze stapt naar buiten en kijkt naar de lucht, ze glimlacht even zwak en ze loopt dan naar haar fiets. Ze pakt hem en kijkt even om zich heen, de vogels vliegen vrolijk rond en er lopen maar een paar mensen op straat, "Die zullen vast wel lekker binnen televisie kijken zoals Heechul" denkt het meisje bij zichzelf. Ze stapt op haar fiets en haast zich naar de bibliotheek, ze heeft het altijd al een fijne plek gevonden. Het is er lekker rustig en iedereen zit er wel met een doel, een kleine glimlach vormt zich op het meisje haar gezicht.

Changbin kijkt naar zijn mobiel, hij ligt voor hem op zijn bureau, er staat een lege chat open en voorzichtig kijkt hij naar het bericht wat hij getypt heeft.
"Hoi dit is Changbin, ik weet niet of je er van op de hoogte was maar je moet mij bijles geven? Ik wil graag weten wanneer je de eerste keer bijles geeft, graag hoor ik van je."
De jongen zucht en schudt zijn hoofd, "Dit slaat nergens op" mompelt hij terwijl hij het berichtje verwijderd. Hij begint met een nieuwe typen en leest het even na, "Veel beter." Hij drukt op verzenden en legt zijn telefoon weer op zijn bureau, "Ik vraag me af wie het is." Mompelt de jongen tegen zich zelf, hij pakt zijn telefoon weer en zucht dan, "Kan ze niet even het berichtje lezen?"

Hyelin slaat haar boeken open en pakt haar mobiel. Een gaap verlaat haar mond en ze slaat haar mond er voor, ze opent haar berichten. "Hey, is dit de chick die me bijles gaat geven" mompelt ze tegen zichzelf, ze rolt even met haar ogen, ze begint met een berichtje te typen en kijkt even om zich heen, mensen zitten allemaal stil te lezen of werk te maken. Ze legt haar telefoon op zij en pakt haar boeken weer, ze begint de pagina's door te nemen.

Changbin kijkt op zijn telefoon, een kleine grijns op zijn gezicht.
Ja, wie is dit? Heb niks gehoord qua persoon die ik bijles moest geven.
De jongen heeft een grijns op zijn gezicht staan, hij begint weer met een berichtje te typen en kijkt dan naar zijn bureau, "Playing hard to get huh" hij glimlacht en legt zijn mobiel weer neer, net als hij opstaat wordt hij gebeld, "Met Changbin?" Mompelt de jongen, hij wilde net eten halen, "Hey man, kom je vanavond ook? We gaan een klein feestje houden en er komen een paar meiden" Changbin kan bijna de grijns op Han zijn gezicht zien, "Ja sure, hoelaat?"  Changbin kijkt even om zich heen en loopt dan met zijn telefoon in zijn handen naar beneden. "Kom maar als je klaar bent met wat je ook doet, ik zie je zo." Changbin legt zijn mobiel op het aanrecht en pakt een glas, hij schenkt wat drinken in en kijkt even om zich heen.

Hyelin zucht en kijkt op, de lichten zijn uit op straat en ze houdt haar tas dichter tegen haar aan, ze vind het niet fijn om alleen op straat te lopen en al helemaal niet wanneer het zo donker is. Het meisje haar telefoon gaat en ze schrikt lichtjes van het plotselinge geluid, "Yah waar ben je?" Heechul zijn stem vult haar oren, "Ik heb je gezegd dat ik naar de bieb ging" mompelt het meisje terug, "Kom snel naar huis oké het is al donker" zucht Heechul, Hyelin zucht maar gaat toch akkoord,  "Ben bijna thuis" zucht ze terwijl ze op hangt. Hyelin begint grotere stappen naar huis te zetten en na een tijdje is ze eindelijk thuis.
Hyelin legt haar tas op het kastje in de hal en loopt verder naar binnen, "Ben thuis!" Heechul komt aangerend en geeft het meisje een knuffel, "Film avond!" Roept hij enthousiast.

Stray KidsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora