27

102 2 0
                                    

Hyelin steekt haar handen in haar grijze vest en kijkt even naar Heechul die naast haar loopt. Hij glimlacht even "Hoe gaat het met jou en Felix?" Het meisje grinnikt even, "Goed we gaan vanavond uit eten met zijn tweeën." Heechul steekt zijn duim op en Hyelin schiet in de lach, "We zijn vrienden Heechul!" Ze slaat hem zacht tegen zijn schouder en schudt haar hoofd, de oudere jongen knikt en neemt een slokje van zijn ijskoffie, "Zo begint het altijd, ik was ook eerst vrienden met Leeteuk" hij grinnikt, "Hoe gaat het eigenlijk tussen jullie twee?" Het meisje pakt de jongen zijn ijskoffie en neemt een slokje.
"Hij heeft het er moeilijk mee dat ik over een paar dagen weg ga" hij glimlacht even en slaat dan zijn arm om het meisje, "Niet alleen hij Heechul" het meisje zucht, de oudere jongen bijt even op zijn lip en staat dan stil. Hij pakt haar bij haar schouders vast en kijkt haar aan, "Maak je geen zorgen oké? Leeteuk zal er voor je zijn en er zal mij niks over komen" hij drukt een kus op haar voorhoofd en trekt zijn zusje dan in een knuffel. "Beloof je het?" Ze kijkt de jongen aan terwijl ze haar armen om hem heen slaat, "Ik beloof het je" hij glimlacht en laat haar dan weer los, "Laten we naar huis gaan, ik moet mijn spullen inpakken."

Leeteuk zit op de bank, zijn telefoon ligt voor hem en hij kijkt naar de tv, de uitdrukking die op zijn gezicht staat is niet al te vrolijk, "We zijn er weer!" Heechul gooit de sleutels op het kastje en trekt zijn jas uit, hij loopt de woonkamer in en kijkt naar Leeteuk, "Hey is er iets?" De zwart harige gaat naast de oudere jongen zitten, hij schudt lichtjes zijn hoofd en barst dan in tranen uit. Heechul slaat zijn armen om de jongen heen, "Ik haal al water" mompelt Hyelin die zachtjes naar de keuken loopt om vervolgens een glas te vullen met water voor de oudere jongen.
Heechul streelt de jongen zijn rug en kijkt hem aan, "Wat is er gebeurd?" Leeteuk zijn tranen rollen nog steeds over zijn wangen, hij haalt diep adem en kijkt naar Heechul, "Mijn moeder, ze wilt dat ik met een rijk meisje trouw" mompelt hij, Heechul bijt op zijn lip, "W-wat is daar erg aan?" Mompelt Heechul, "Ik houd van jou sukkel!" Roept Leeteuk uit, Heechul zijn mond valt open, in de tijd dat ze samen zijn hebben ze het rustig aan gedaan en niet echt ik houd van je gezegd. Ze wilden dat het beter dan eerst liep. Leeteuk kijkt naar zijn handen, "Ik wil voor liefde trouwen en dat doe ik liever met jou dan met iemand voor geld" mompelt hij, Hyelin geeft hem het glas water en glimlacht zwak, "Ik ga naar boven, praten jullie maar" ze excuseert haarzelf en loopt de trap op naar boven.
Hyelin ploft op haar bed neer en laat zich achterover vallen, "Ik vraag me af hoe ze het gaan uitzoeken" fluistert ze tegen zichzelf, ze bijt voorzichtig op haar nagels en kijkt op als haar mobiel begint te trillen. Ze pakt hem en kijkt naar de afzender. 1 nieuw bericht: Felix Lee.
Een zwakke glimlach vormt zich op Hyelin haar gezicht, ze opent het en kijkt er naar. Hier is het adres, het spijt me dat ik je niet op kan halen maar ik moet nog een paar dingen doen zodat het perfect is! Houd je kleding simpel, gewoon jezelf zijn :) groet Felix
Hij heeft een paar smileys achter zijn bericht gezet en het meisje gaat recht op zitten, "Zou ik make up op doen?" Het meisje aarzelt even en schudt haar hoofd, hij zei jezelf zijn en dat is ze niet als ze make up gaat dragen. Ze staat op en zet zachtjes haar radio aan, haar blik valt op haar outfit in de spiegel, een grijs shirt met een plooirok eronder. Haar mobiel trilt weer en ze rent naar het bed toe waar ze op springt en ze opent het berichtje.
Wees er over een uurtje, zie je dan x
Een dromerige zucht rolt over Hyelin haar lippen, ze heeft nog nooit zo'n lieve vriend gehad! Een glimlach siert haar gezicht, ze had er eigenlijk best wel veel zin in.

De wind waait door Hyelin haar haren als ze naar het restaurantje loopt, haar mobiel trilt in haar handen en ze kijkt naar het berichtje, weer een van Felix. Het spijt me Hyelin. Ze fronst, wat bedoeld hij daar nu weer mee? Een auto rijd voor bij haar en dan valt haar blik op de jongen die bij de ingang staat met een boeket in zijn handen, "Changbin?!"

Stray KidsWhere stories live. Discover now