XXXIX- Έτοιμοι για να ροκάρουμε

262 34 0
                                    


Στο προηγούμενο: Τα πράγματα προχωρούν μεταξύ της Τζούλιετ με τον καθηγητή της Καρλ Σπένσερ, αλλά πολύ αργά. Ετοιμάζεται να πάει να παρακολουθήσει την εμφάνισή της ξανά με το συγκρότημα. 





"Ξέρεις, θα πρέπει να πατήσεις κάποια κουμπιά του." Πρότεινε η Μάργκοτ, καθώς έτρωγαν μεσημεριανό.

"Τι εννοείς;"

"Εκνεύρισε τον. Κάνε τον να αντιδράσει" Είπε η Μάργκοτ.

Η Τζούλιετ παραξενεύτηκε. "Γιατί στο καλό να το κάνω αυτό;"

"Γιατί αρχίζεις να γίνεσαι αγία. Αλήθεια. Δεν το πιστεύω πόσο αργά πάνε τα πράγματα." 

Ήταν αλήθεια όντως τα πράγματα πήγαιναν πολύ πιο αργά απ' ότι είχε συνηθίσει η Τζούλιετ, αλλά υπήρχε λόγος. 

Η Τζούλιετ δάγκωσε το μήλο της. "Είμαι εντάξει με το πώς πάνε τα πράγματα." 

"Δεν θα ήμουν εγώ." Η Μάργκοτ έβλεπε πού και πού τον Τέρρενς και δεν πήγαιναν ιδιαίτερα αργά τα πράγματα. " Δεν είναι βαρετό, μόνο φιλιά;" 

Παραδόξως δεν ήταν. Η Τζούλιετ δεν θα έλεγε όχι για κάτι παραπάνω, αλλά έπρεπε να το παραδεχτεί ότι και μόνο φιλώντας τον κ. Σπένσερ - Καρλ - ένιωθε πολύ έντονα πράγματα, απ' ότι ένιωθε με τους άλλους.

"Δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο, διάβασμα και μετά το συγκρότημα. Μάλλον είναι καλύτερα έτσι." 

"Ό,τι πεις." Η Μάργκοτ δεν πείστηκε. Ήταν πολύ καιρό φίλη με την Τζούλιετ για να πιστέψει ότι η καλύτερή της φίλη ήταν ευχαριστημένη μόνο με πλατωνικό έρωτα. 

Καθώς περπατούσε για να πάει στην πρόβα εκείνο το απόγευμα, σκέφτηκε τα λόγια της Μάργκοτ. Μάλλον θα είχε πλάκα να πιέσει λίγο τον Καρλ. Παρά όλα αυτά, τον ήθελε πολύ. 

 Είχε αρχίσει να μοιάζει με βρικόλακα στο σχολείο και στην εκκλησία, οπότε είχε παραμελήσει λίγο το συγκρότημα. Δεν είχε σκεφτεί καθόλου τι θα φορέσει, τίποτα άλλο από κάτι παρόμοιο της προηγούμενης φοράς. Αλλά μάλλον θα μπορούσε να προσπαθήσει να το βελτιώσει λίγο.

Η Τζούλιετ δεν είχε ιδέα ό,τι αφορά το ράψιμο, αλλά η Φέμι κάτι ήξερε, επιδιόρθωνε τόσο καιρό τα ρούχα του χορού. Θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από εκείνη.

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα