XV- Φάρσα ή Κέρασμα

279 34 1
                                    


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Είναι Χάλοουιν και η Τζούλιετ πηγαίνει σε πάρτυ με τις φίλες της, προσπαθώντας να βγάλει από το μυαλό της τις σέξι, αλλά απαγορευμένες σκέψεις της, σχετικά με τον καθηγητή της Καρλ Σπένσερ...







Αν η θεία Μαίρη έβλεπε την Τζούλιετ τώρα, θα άρπαζε το κομποσκοίνι της, θα έκανε τον σταυρό της και θα έπεφτε στα γόνατά της και θα έκανε μετάνοιες. Ίσως και να προσπαθούσε να κλείσει την Τζούλιετ σε μοναστήρι.

Η Τζούλιετ ντύθηκε για το Χάλοουιν, νωρίτερα στο σπίτι της Φέμι, μαζί με την Μάργκοτ. Δύο τσουλο-μάγισσες και η τσουλο-γάτα τους, μιας και η Φέμι με το σώμα χορεύτριας έδειχνε υπέροχη μέσα στο λεπτό και στενό της κορμάκι. Φόρεσε και ένα μικρό ζευγάρι γατίσιων αφτιών και μια γυριστή ουρά στον πισινό της.

Το κουστούμι ήταν μαύρο και μοβ σατέν, με βαθύ ντεκολτέ. Τεμαχισμένες λωρίδες από σατέν και γάζα σχημάτιζαν τη φούστα της, μέχρι το μηρό της. Ανησυχούσε μήπως όλο αυτό ήταν υπερβολικό.

"Όλα κρέμονται από παντού." Παραπονέθηκε.

"Ναι, για αυτό λέγεται ΤΣΟΥΛΟ-μάγισσα." είπε η Φέμι. "Θα έχεις κακοτυχία αν δεν έχεις μια σέξι εμφάνιση στο Χάλοουιν. Κρατάει τα φαντάσματα μακριά."

Κούνησε το χέρι της για να χαιρετήσει την μαμά της, η οποία μιλούσε στο τηλέφωνο με την γιαγιά της Φέμι, στα Ταγκαλόγκ. Η Φέμι χαμογέλασε, μετέφραζε στα κορίτσια τι έλεγαν. "Απλά καθησύχασε την γιαγιά λέγοντας της ότι είμαι καλά και παρευρίσκομαι στα μαθήματα της Βίβλου."

"Δόξα τω θεώ, που δεν είναι βίντεο κλήση, αλλιώς η γιαγιά σου θα πάθαινε εγκεφαλικό, με αυτά που φοράς." της είπε η Μάργκοτ.

Οι τρεις τους θα πήγαιναν σε ένα πάρτυ κοντά στην οδό Ντένβερ, όπου η μπάντα της Τζούλιετ έκανε πρόβες. Ήταν μια συνηθισμένη σκηνή: πολύ σκοτάδι, κόσμος έπεφτε στην πισίνα, ζευγάρια φασώνονταν σε κάθε γωνιά.

"Ένα κανονικό όργιο του Χάλοουιν." είπε η Φέμι, ενθουσιασμένη. Εξαφανίστηκε μέσα σ' ένα κοντινό μπάνιο με έναν γλυκό ισπανόφωνο τύπο, λίγο μετά από την άφιξη τους στο πάρτυ και οι άλλες δεν την είδαν για ώρες.

Ο Τέρρενς, το αγόρι που η Μάργκοτ έβγαινε αυτή την περίοδο, ήταν εκτός πόλης για το σαββατοκύριακο. Δεν ήταν κάτι επίσημο αλλά η Μάργκοτ ήλπιζε ότι μάλλον θα γινόταν κι αυτό σύντομα, γι' αυτό αποφάσισε να μείνει μακριά από τα αγόρια εκείνη την νύχτα.

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα