XII- Πρόβα Χορωδίας

259 30 2
                                    

Στο προηγούμενο: Η Τζούλιετ είναι μαθήτρια ενός καθολικού σχολείου και προσπαθεί να αποπλανήσει τον καυτό καθηγητή της Καρλ Σπένσερ για ένα στοίχημα. Στο εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ότι η σχολική χορωδία θα παει ταξίδι στο Παρίσι.








Η Σύνθια ήταν τόσο εκνευριστηκή στην πρόβα της χορωδίας την Δευτέρα. Είχε μαζέψει γύρω της  μια παρέα από κουτσομπόλες και καρφιά.

"Φυσικά και θα χρησιμοποιήσω την χρυσή κάρτα μέλους. Οι γονείς μου ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό και έχω παραπάνω μίλια απ' όσα μπορώ να ξοδέψω." έλεγε η Σύνθια.

Κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, σκέφτηκε η Τζούλιετ. Τουλάχιστον, η Μάργκοτ ποτέ δεν υπερηφανευόταν για τα πλούτη της, παρόλο που είχε περισσότερα από τη Σύνθια.

"Ελπίζω να μείνουμε σε κανένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο. Πάντα μένουμε σε πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω ότι στις σχολικές εκδρομές δεν έχουν κάποιοι άνθρωποι την οικονομική δυνατότητα." Είπε ρίχνοντας μια μοχθηρή ματιά στη Τζούλιετ.

"Ω, συγγνώμη." Συνέχισε η Σύνθια με ψεύτικη συμπάθεια. "Δεν θα έπρεπε να μιλάμε για αυτά μπροστά σε φτωχές υιοθετημένες τσούλες. Λογικά δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε εισητήριο για το Βέγκας και να διανυκτερεύσεις για δύο νύχτες σε ένα φτηνό μοτέλ, έτσι δεν είναι; Αν όμως μπορούσες, είμαι σίγουρη ότι εκεί θα ταίριαζες περισσότερο."

Της χαμογέλασε με ψεύτικη γλυκύτητα, αυτό σήμαινε ότι η Τζούλιετ δεν μπορούσε να την χαστουκίσει, γιατί η καθηγήτρια της χορωδίας μόλις είχε μπει και θα φαινόταν ότι η Σύνθια προσπαθούσε να είναι καλή.

Η κ. Μίντ ήταν πολύ καλή κύρια, αλλά τόσο τυφλή όσο και μια νυχτερίδα και η Σύνθια το ήξερε. Ήταν κοντή και παχουλά με ροζ μάγουλα και τα μαλλιά της ήταν πάντα πιασμένα σε έναν ωραίο κότσο. Με τις μακριές φούστες της και τις μπλούζες που κάλυπταν μέχρι και τον λαιμό, θύμιζε στη Τζούλιετ σκατζόχοιρο. Με αυτά έδειχνε μεγαλύτερη απ' όσο ήταν.

"Καλησπέρα κορίτσια." τις χαιρέτησε. "Πού είναι η Μάργκοτ;" ρώτησε κοιτάζοντας την Τζούλιετ ξέροντας ότι ήταν φίλες.

Η Τζούλιετ δεν είχε ιδέα πού ηταν η Μάργκοτ. Δεν την είχε δει στα πρωινά μαθήματα και είχε χάσει και το μεγάλο διάλειμμα."

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε διάπλατα και μπήκε μέσα η Μάργκοτ. "Συγγνώμη που άργησα, είχα μια δουλειά." της είπε.

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα