XXXVII- Καχύποπτη πρώην

242 30 2
                                    


Στο προηγούμενο: Η Τζούλιετ και ο Καρλ Σπένσερ έρχονται πιο κοντά, καθώς εκείνη πηγαίνει στην εκκλησία του προσπαθώντας να ρίξει τις άμυνες του.

Τη στιγμή του φιλιού τους την σκεφτόταν όλη τη βδομάδα. Η Τζούλιετ ήλπιζε ότι θα την φώναζε ο κ. Σπένσερ να μείνει μετά από κάποιο μάθημα και να το επαναλάβουν, αλλά εκείνος κράτησε επαγγελματική στάση.

Αυτό την έκανε να αναστατώνεται ακόμα περισσότερο.

Δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το επόμενο σαββατοκύριακο, για να τον ξαναδεί εκτός σχολείου. Καρλ. Θύμιζε συνέχεια στον εαυτό της το πώς μπορούσε να τον αποκαλεί πλέον.

Αλλά της ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να είναι 'κ. Σπένσερ' στην τάξη.

"Δεν το πιστεύω ότι ήσουν τόσο ενθουσιασμένη που πήγες στην εκκλησία." Είπε η Μάργκοτ. "Είναι σαν να ζεις σε κάποια παράλληλη διάσταση."

Από το Παρίσι, η Τζούλιετ ζούσε σε άλλη πραγματικότητα. Όλος της ο κόσμος είχε αναποδογυριστεί. Είχε τρελαθεί για κάποιον που την κρατούσε από το χέρι. Αυτός φαινόταν ότι είχε περισσότερο έλεγχο απ' εκείνη, γεγονός που εντείνει την επιθυμία της γι αυτόν.

Οι πρόβες ήταν η καλύτερη διαφυγή της από το χάος που επικρατούσε στο μυαλό της. Το τραγούδι έκανε την Τζούλιετ να συγκεντρώνεται. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δεν είχαν καμία σχέση με το σχολείο, οπότε δεν υπήρχε κάτι να της θυμίζει τον κ. Σπένσερ όταν ήταν μαζί τους.

Ο ήχος τους άρχισε πραγματικά να βελτιώνεται. Η Τζούλιετ πίστευε ότι ακούγονταν καλά πριν ενάμιση μήνα που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, τώρα όμως καταλάβαινε πόσο καλύτερα μπορούσαν να είναι. Πριν, προσπαθούσαν όλοι απλά να ταιριάξουν. Τώρα είχαν δέσει ως ομάδα.

Ο Τζαξ και ο Ντρου έφτιαχναν κι άλλα πράγματα στο παρασκήνιο. Η Τζούλιετ το σκεφτόταν για χόμπι, για πλάκα, αλλά ο Τζαξ ήταν πάρα πολύ σοβαρός. Αυτό ήταν η ζωή του. Είχε και πρωινή δουλειά, εκτός από ντράμερ και μπασίστας. Ο Ντρου και ο άλλος κιθαρίστας πήγαιναν πανεπιστήμιο.

Η Τζούλιετ δεν έδινε πολλή σημασία στη διοίκηση του συγκροτήματος, αλλά είχαν αρχίσει συζητήσεις για να κάνουν ντέμο και βιντεοκλίπ. Ο Ντρου είχε έναν φίλο που γύριζε βιντεοκλίπ και ο Τζαξ ήξερε κάποιον που δούλευε σε στούντιο ηχογράφησης. Ο ντράμερ ήξερε κάποιον που είχε εξοπλισμό ηχογράφησης στην αποθήκη του, που θα τους ερχόταν πιο φθηνά.

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα