VIII- Ζήλεια

402 35 3
                                    

ΠΕΡΙΛΗΨΗ - Η Τζούλιετ επισκέφτηκε την εκκλησία του καθηγητή των Λατινικών της, κ. Σπένσερ, για να καταφέρει να κερδίσει με τον τρόπο της την προσοχή του.

Πήγαν πίσω στο αμάξι της Μάργκοτ. Και δύο ήταν δυσαρεστημένενες, καθώς δεν είχαν πολύ χρόνο με τον κ. Σπένσερ μόνο του.

"Δεν υπάρχει λόγος να πάμε ξανά, για να τον προσεγγίσουμε, αν είναι όλη την ώρα με την αρραβωνιαστικιά του." Επισήμανε στην Μάργκοτ.

Η Μάργκοτ ρόλλαρε τα μάτια της. "Κοπέλια, δεν πας εκεί για να τον πηδήξεις, αλλά για να κάνεις την καλή Χριστιανή κοπέλα και να τον γνωρίζεις."

Αν ο κ. Σπένσερ διάβαζε τον φάκελο της από το σχολείο, δεν θα πίστευε ότι είναι και πολύ μια καλή Χριστιανή, σκέφτηκε η Τζούλιετ.

Η Μάργκοτ άνοιξε την πόρτα του αμαξιου. " Όπως και να 'χει, δεν είναι πια ενα απλό στοίχημα. Αλλά μια αποστολή διάσωσης."

"Μια αποστολή διάσωσης;"

"Να τον σώσουμε από αυτή την ξινή σκύλα που είναι μαζί του." είπε η Μάργκοτ.

Η Τζούλιετ ένιωσε ότι αυτό ήταν λίγο σκληρό. Με το ζόρι είχαν περάσει λίγα λεπτά μαζί της.

"Μπορώ να ξεχωρίζω μια σκύλα όταν την δω. " της είπε η Μάργκοτ.

"Μ' άρεσε η λειτουργία" είπε η Τζούλιετ για να αλλάξει θέμα. Όλοι έδειχναν τόσο φιλικοί."

"Ναι, πολύ φιλικοί, μέχρι να σε κάνουν έναν απ' αυτούς." είπε η Μάργκοτ.

Η Τζούλιετ δεν ένιωσε κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι έδειχναν πραγματικά φιλικοί και ευχάριστοι, χωρίς να τις αναγκάζουν για κάτι. " Δεν προσπάθησαν να μας πάρουν ονόματα και διευθύνσεις ή να μας κάνουν να εγγραφούμε πουθενά ή κάτι τετοιο."

"Απλά περίμενε. Στοίχημα πώς θα γίνει στη συνέχεια."

"Θα ξαναπάμε;" ρώτησε η Τζούλιετ.

"Εσύ θα έπρεπε, αν θες να κερδισεις το στοίχημα. Αλλά εγώ δεν σκοπεύω να ξοδέψω άλλο χρόνο στην εκκλησία, ο κόσμος είναι αρκετά κακός. Πάρε την Φέμι."

Η Μάργκοτ σταμάτησε έξω απ' το σπίτι της Τζούλιετ.  "Αλλά ξέρεις " πρόσθεσε  "πιστεύω ότι δουλεύει. Όταν μίλησε για σένα, υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα. Μάλλον γι' αυτό η σκύλα αντέδρασε έτσι."

Αυτό έδωσε στην Τζούλιετ ένα χαρούμενο αίσθημα. "Αλήθεια το πιστεύεις αυτό;"

"Εεε...ναι! Γιατί όχι; Θέλω να πω, είσαι πολύ πιο σέξυ από την αρραβωνιαστικιά του." Τις τελευταιες λέξεις σχεδόν τις έφτυσε. "Και αυτή το ξέρει."

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα