XVI- Σε Αναταραχή

268 36 4
                                    

Στο προηγούμενο...: Ο καθηγητής των Λατινικών κ. Σπένσερ συνεχίζει να παλεύει να αντισταθεί στην αυξανόμενη έλξη που νιώθει για την μαθήτριά του, την Τζούλιετ.











Τι στο διάολο πήγε να κάνει; Ακόμα και στη σκέψη του η λέξη "διάολος" ήταν για αυτόν αμαρτία. Αλλά ήταν ταραγμένος μετά από όλα αυτά που είχαν συμβεί πρωτύτερα.

Βρισκόταν μερικά εκατοστά- δευτερόλεπτα - μακριά από το να φιλήσει την μαθήτριά του. Τι στο διάολο πήγαινε λάθος με εκείνον του;

Ακουμπώντας μόνο το χέρι της, η απαλότητα του δέρματός της, έκανε την ατμόσφαιρα να ηλεκτριστεί. 

Θυμήθηκε την στιγμή που πέρασε την γλώσσα της πάνω απ' τα χείλη της και την δύναμη που χρειάστηκε να αντισταθεί να βάλει τα χέρια του πάνω στο κεφάλι της και να την φιλήσει.

Ήθελε τόσο πολύ να την φιλήσει. Να νιώσει το απαλό σώμα της ενάντια στο δικό του. Αλλά εκείνη ήταν μαθήτρια! Ήταν ο πιο απαγορευμένος καρπός, και εκτός αυτού εκείνος είχε θέση εξουσίας, το να την καταχραστεί ήταν αδιανόητο.

Μάλλον έπρεπε να πάει να εξομολογηθεί, για να το βγάλει από μέσα του. Για μια στιγμή ζήλεψε τον καθολικό τρόπο εξομολόγησης, που ό,τι κι αν εκμυστηρευθείς παραμένει μυστικό. Η Εκκλησία του δεν λειτουργούσε ακριβώς έτσι. Τα πράγματα ήταν πιο ανοιχτά εκεί, πιο κοινωνικά. Ο πάστορας πιθανόν να προσπαθούσε να τον πείσει να μιλήσει με την Ρεμπέκα, για να της το πει και να για να συζητήσουν για αυτό το ζήτημα. Ο Καρλ το ήξερε ότι εκείνη δεν θα το έπαιρνε καλά. 

Μπορεί το πρόβλημα να ήταν το γεγονός ότι εκείνος και η Ρεμπέκα ήταν  πολύ τυπικοί μεταξύ τους. Με το ζόρι της κρατούσε το χέρι της. Ο Καρλ αποφάσισε ότι θα προσπαθούσε να έχει λίγη περισσότερη επαφή μαζί της.

Έπρεπε επειγόντως να σταματήσει να σκέφτεται την Τζούλιετ. Ακόμα και στην σκέψη, να είναι μόνος μαζί της στην τάξη του, ήταν σαν να έπαιζε με φωτιά.

Για να μπορέσει να συγκρατηθεί πιο εύκολα κάλεσε την Ρεμπέκα σπίτι του, να μιλήσουν για τις λεπτομέρειες του γάμου. Έτσι, το χτύπημα του κουδουνιού της πόρτας τον έβγαλε απ' τις σκέψεις του. 

"Γειά." Πήγε να την φιλήσει, αλλά εκείνη γύρισε το κεφάλι της, ώστε να τα χείλη του να ακουμπήσουν το μάγουλό της. Είχαν συμφωνήσει να κρατήσουν το "φιλί για τον γάμο", ώστε να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα