27. bölüm

32 3 3
                                    

Eda'dan

Yusuf karşıma geçti ve oturdu.
" Görüntüleri izledin. Bundan sonra ne yapacağız karar vermemiz lazım. Birde biz dün gece çok fazla birlikte olduk ve ben hiç birinde korunmadım . Yani sen hamile kalmış olabilirsin ."



"Yusuf tamam sus artık daha fazlasını kaldıramayacağım ." Ağlamaklı çıkan sesimle "tamam güzelim tamam sustum. Sen ne yapmamızı istiyorsan onu yapalım. "


"Bilmiyorum inan hiç bir fikrim yok. Bana zaman ver bir kaç gün düşüneyim sonra tekrar oturup konuşalım. "

Ayağı kalktım yürümeye başlayacakken "Eda gitme. Biliyorum yaptığım yüzsüzlük olacak ama burda kal tek başına o evde olmanı istemiyorum . Hala kendinde değilsin ve ben eminim ağrıları devam
ediyor. "

"Bu kadar düşünceli olmak zorunda değilsin Yusuf . Hele dün gece sana yaptığım şeyden sonra ."

"Ne yapmışsın sen bana ?"

"Görüntüleri izledim ve herşeyi gozlerimle gördüm. Ben seni resmen baştan çıkarmış , hatta ileri gidip seninle zorla birlikte olmuşum . Bu durumu hazmedemiyorum. Bunu nasıl yaptım aklımda almıyor zaten ."


"Eda! Saçma sapan konuşma biz evliyiz ayrıca sen kendinde değildin. Benim sana daha fazla karşı çıkmam ve gerekiyorsa seni yatağa bağlamam gerekiyordu ama ben yapmadım bende seninle olmak istedim . Otur lütfen ."


Ben utandığım için gitmek istiyordum. Ama Yusuf'u bu haliyle nasıl yanlız bırakırdım. Adam sağ omzundan vuruldu . Kolunu kıpırdatamıyor. Mecbur yerime geri oturdum. "Eda beni yanlış anlama ama istersen ertesi gün hapı diye birşey var ondan aldırmamı istermisin ? Yani hamile kalmak istemiyorsan ki istemeyeceğini düşünüyorum. "

"Neden böyle düşündün ?"

"Çünkü beni istemiyorsun. Ve hamile kalırsan ailemız mecburen aramızda olanları öğrenecek. "

Adam haklı birde kalkmış yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorum . Adama çıkar yol bırakmadım ki böyle düşünmesi gayet doğal . Ama bu şekilde de asla onunla olamam. Biz artık gerçekten karı koca olduk.  Aklımda ki soruları sorup cevaplarını aldıktan sonra herşeyi gönül rahatlığıyla anlatırım. Tam düşüncelerimi söze dökecekken zil çaldı.

" Birisini bekliyormuydun?"

"Hayır,"

"Ben kapıya bakayım bakalım kim gelmiş ."

Yusuf haklıydı hala biraz ağrım vardı. O yüzden ağır adımlarla yürüyüp kapıyı açtım. Ve karşımdaki kişiyle başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

"Senin ne işin var sevgilimin evinde ."

Beni itekleyip içeri girdi "Yusuf sevgilim. " oturma odasına gidip Yusuf'un boynuna sarıldı . Bense arkasında baka kaldım . Kadın haklı sevgilisinin evinde ne işim var benim .

Ama oda bilmiyor ki burası benim kocamın evi .

"Boğacaksın Efsun bırak. Nerden haberin oldu senin ?"

"Sinan söyledi vurulduğunu ve eve geldiğini . Neden telefonun kapalı sana ulaşamadım . " Yusuf'un yanına oturup elini tuttu. Yusuf'un elini tutan elini görünce gözlerim kocaman açıldı ve yüreğim cız etti . Tamamen refleks olarak ilerleyip Yusuf'u tutan elini çektim ve ordan kaldırıp tekli koltuğa oturttum. "Yaralı olduğu için dikkatli olmamız lazım fazla yaklaşma ."



Yusuf bu harekete bıyık altı gülüyor du. Bu yaptığına fazla takılmayıp hemen yusuf'un diğer tarafına oturdum. Ben artık onun kadını olmuştum ve dengeler kökünden değişmişti.  Kocamı bu kadına bırakacak değildim . Ben bu kararı Yusuf'a bırakmıştım ama olaylar farklı düşünmeme sebep oldu. Yusuf artık benim ve onu bu süpürgesiz cadı ya bırakacak değilim. "Yusuf birşey demiyecek misin?  Bu kadına ."

ŞEHADETWhere stories live. Discover now