26. bölüm

51 4 2
                                    


Eda'dan

Sabah zorla gözlerimi açmaya çalıştım ama bir türlü açamadım . Beynim durmuş gibiydi . Neredeydim ben . Şu an düşünemiyordum bile biraz sonra zihnim karanlığa gömüldü .

Bu sefer tekrar denedim gözlerimi açmayı . Ve nihayet zor da olsa başardım. Etrafıma baktığımda bir odada yatıyordum burası neresiydi. Biraz düşündükten sonra nerede olduğumu kavradım. Etrafa bakıp Yusuf'u bulmaya çalıştım ama yoktu.

Bedenimi yataktan kaldırmak istediğimde , kasıklarımdan aşağısında inanılmaz bir sancı vardı.  Peki bu hissettiğim neyin nesiydi. Sancı inanılmaz arttı. Ve dayanılmaz bir hal almaya başladı . Zorlukla doğrulup , "Yusuf " diye seslendim ama ses veren olmadı . Telefonuma uzanıp aldım ve ana ekranı açtığımda saatin dört olduğunu gördüm . Aman allahım ben nasıl uyumuştum bu saate kadar . Operasyon ne oldu peki , Yusuf beni neden uyandırmamış . Acılar içerisinde yataktan kalktığımda gördüğüme inanamadım. Yatak kan olmuştu. Adet mi olmuştum ?

Zorla ayağa kalktığımda acıdan yere yığıldım. Yürüyemiyordum. Kasıklarımda ki acı çok fazlaydı . Hemen telefonu elime alıp Yusuf'u aradım. Ama açan olmamıştı. Bende Amiri aradım . Nihayet telefon kapamak üzereyken cevap verdi. " Eda iyimisin, nasıl oldun?"

"Amirim ben uyuya kalmışım bu nasıl oldu bilmiyorum . Biliyorum suçum çok büyük . Ne ceza verseniz
razıyım. "

"Ne cezası Eda , senin bir suçun yok . Nerden bile bilirdin yediklerinin içeriğini. "

"Yediklerim mi ?"

" Eda dün akşam O kadın sana esrarlı kek yedirmiş ya ."

"Öyle mi ?"

" hatırlamıyormusun. "

"Hayır hiç birşey hatırlamıyorum şuan. Ayrıca  kafam pek yerinde değil hala kendime gelebilmiş değilim. "

"Tamam Eda sen dinlenmeye devam et ben seni aldıracağım. "

"Amirim. Ben Yusuf'u soracaktım . Telefonunu açmıyor ."

" Eda Yusuf şuan telefona cevap veremez ."

"Neden amirim?"

"Çünkü vuruldu . "

Ne dedi . Yok , yok ben yanlış anladım. Kafam yerinde değil ya o yüzden kesin. " Amirim bir daha söylermisiniz yanlış anladım da. "

"Yanlış anlamadın Eda ,Yusuf yaralandı. Andrey ve diğer ortaklarını tutuklandık fakat çıkan çatışmada , Yusuf  yaralandı . Ama durumu iyi sen merak etme . Ameliyattan yeni çıktı zaten şuan tedavisini 
yapıyorlar. "

Yusuf vurulmuş . Ben burada mışıl mışıl uyurken o vurulmuş öyle mi . Gözlerimden yaşlar boşalırken ağlama krizine girdim. Ağlamaktan konuşamıyordum . "Eda ağlama durumu iyi. " Onu görmeden asla durmayacakti göz yaşlarım.
" Nerdesiniz amirim ."

"Gelmene gerek yok. Sende iyi değilsin. Dinlenmene bak . "

"Hayır geliyorum.  Lütfen adresi mesaj atın ."dedim ve telefonu kapatıp üzerime uzun bir tunik geçirip çantamı da alıp çıktım. Acım o kadar fazlaydı ki ,bu acı vücudundaki acımı.  Yoksa Yusuf'un yaralandığını öğrendiğim için olan acımıydı bilmiyorum. Onu kaybedemem daha ona, onu sevdigimi bile söyleyemedim. Otelden zar zor  çıkıp gelen taksiye bindim ve telefonuma gelen adresi gösterdim. Yol boyu göz yaşlarım dinmemişti .

Kendimi o kadar halsiz ve güçsüz hissediyordum ki  ayakta zor duruyordum. Hastaneye gelip hangi odada kaldığını öğrendim. odasına doğru yürürkenYusuf'un yatakta uzanmış başında Amirin olduğunu gördüm . 
"Yusuf "dedim ve gerisini hatırlamıyorum . Sonrası karanlıktı.

ŞEHADETKde žijí příběhy. Začni objevovat