3.0

111K 5.6K 1.8K
                                    

Selam yine ben, özlediniz mi :*

Nasılsınız bakalım?
Haftanız güzel geçti mi?
Benim şöyle böyle orta şekerdi :)

Bölümü sevmeniz dileği ile,
İyi okumalar...

Öhöm şey, bol bol yorum olursa yarın yeni bölüm atarım diyormuşum ;)

Çok öpt<3


"Yuh!"

Ece'nin ani tepkisine gözlerimi devirsem de yine de gülmeden de edemedim. Fazlası ile komikti. Yine de sessiz kaldım. Derin bir nefes alıp kenarda duran portakal suyumu elime aldım ve bir yudum içerken aynı zamanda Ece'nin ifadelerini incelemeye devam ettim. Manyak, her okuduğu şey de farklı bir ifadeye bürünüyordu resmen.

Sessizliğini koruduğu birkaç saniye sonra ise bu sefer de "ay inanmıyorum!" diye şirince söylendi. Bense sadece ona tebessüm etmekle yetindim. Ama tabi görmemişti.

Ece elindeki telefonu sıkıca tutup parmakları ile ekranı biraz daha aşağıya kaydırdığında ise sonunda okumayı bitirmiş olmalı ki derin bir nefes alıp telefonu masaya koyup yavaşça benden tarafa doğru yolladı.

Son zamanlarda tüm günümü evde geçirdiğimden dolayı canım fazla sıkıldığı için daha fazla evde durmak istemediğimden Ece'ye haber verip bir kafeye gidip zaman geçirelim demiştim. Tabi buna dünden meraklı olan Ece ise beni geri çevirmemiş ve bir saat içinde ise hazırlanıp her zaman gittiğimiz kafede olmuştuk bile.

Kafede uygun bir yer bulup oturduğumuzda çoğu zaman da yaptığımız gibi ilk baş ondan bundan konuşurken en sonunda daha fazla dayanamamış ve kendimi tutamayıp Ege Adamı ile olan son konuşmamızı Ece'ye anlatma kararı almıştım. O kadar çok kafam karışmıştı ki belki bir yol bulmamda bana yardımcı olabilirdi.

Tabi hepsini bir bir anlatamayacağım için de telefonu önüne koyduğum gibi tüm mesajları okutmuştum ona. Neredeyse yarım saattir onun okumasını bekliyordum. Nihayet şimdi bitirmişti!

Derin bir nefes alıp, önümdeki telefonu elime aldım. Gözlerim istemsiz yine Ege Adamı ile olan sohbetimize gittiğinde ondan yeni gelen bir mesaj görmek istesemde dün attığı son mesajın gözlerime ilişmesi ile dudak büzdüm. Hala bir şey yoktu... İstemsiz son mesajını tekrar okudum.

Afitap'sın...

Dün bu mesajı attığında ona ne demem gerektiği ile ilgili bir fikrim olmadığı için görüldü atmak zorunda kalmıştım. Ondan sonra da bir daha konuşmamıştık. Gün içinde birçok defa kısa süreliğine çevrim içi olmuştu ama yine de bir şey dememişti. Belki de benden bir mesaj bekliyor olabilirdi. Ama ne demem gerektiği ile ilgili hala bir fikrim yoktu. Bu yüzden ben de ona geri dönemiyordum. Derin bir nefes alıp verdim.

Açıkçası beni böyle kaydetmiş olmasını asla beklemiyordum. Evet, aklımda yine farklı bir şekilde kaydeder düşüncesi vardı, sonuçta Ege Adamın'dan normal bir şey beklemek benim fizikten elli almam gibi bir şeydi. Bir nevi imkansız... Ama yine de beni her zamanki gibi şaşırtmayı başarmıştı.

Neden öyle kayıt ettiğini açıkladığında ilk baş şaşırmış sonrasında ise çok mutlu olmuştum. Derler ya hani karnımda kelebekler uçuşuyor diye, aynen o şekildi durumum.

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin