2.3

109K 5.4K 1.2K
                                    

Selamün Aleyküm dostlarım :) ben geldim falan filan ikhsfikh

Nasılsınız bakalım?

Haftanız nasıl geçti?

İnşAllah iyidir<3

Neyse fazla konuşmadan gideyim ben...

Hadi iyi okumalar...

Bol bol yorumlar yapmayı unutmayın lütfen :)

Çok öpt<3


Sabahın köründe artık bilmem kaçıncı saçmasapan rüyamı görürken uykumun arasında bir anda işittiğim telefonumun mesaj sesi, pardon sesleri, ile güzel uykuma elveda demek zorunda aldım maalesef. Biliyordum ki mesajı umursamayıp uyumaya devam etsem bile mutfaktan gelen tabak, çatal seslerinin sahibi olan annem birazdan baskın yaparcasına odama dalıp uyanmam için gür sesi ile odayı inletecekti... Sabah sabah buna hiç tahammül edemeyeceğim için hiç istemsemde uykuma ara vermiş ve yataktan doğrulmuştum bile.

Birkaç saniye yatakta oturup kendime zaman tanıdığım süre içinde nihayet kendime az da olsa gelmiş ve ayaklanabilmiştim. Ardından zaten dağınık olan saçlarımı karıştırıp daha da dağıttım ve kollarımı iki yana açıp güzelce gerinip esnedim. Evet, şimdi tam olarak kendime gelmiştim! Hemen ardından ise tabi ilk yaptığım şey masama ilerleyip bildirim ışığı yanıp sönen telefonumu elime almak oldu.

Kesin Ece mesaj atmıştı!

Ekranı yana kaydırıp şifreyi girerken aynı zamanda annemin sert ayak seslerini de duymamla, hemen "sakın ol Reis! Uyandım merak etme!" diye duyabilmesi için seslice bağırdım. Annemin sesimi işitmesi ile adımları bir anlık durunca ekledim direkt. "Valla uyandım kız, birazdan geliyorum hadi git çayını doldur kahvaltını yap sen."

Garibim tabi alışık değil erken kalmama şaşırmıştır. Annemle birkaç saniyelik sessizlik yaşadığımızda bunu cümlesi ile böldü.

"Çabuk hazırlan ama, çayını soğutma!"

"Tamam."

Kısa cevabımla anne geri mutfağa yönelirken ben ise telefonuma odaklanmıştım bile. Whatsapp'tan gelen bildirimi görmemle girek uygulamaya girdim. Ve şaşkınlığa uğramam bir oldu. Çünkü mesajı Ece değil, Ege Adamı atmıştı. Hem de bu vakitte! Sabah sabah! Uyku sersemi yanlış mı gördüm diye gözlerimi kırpıştırıp tekrar baktığımda ismini görmemle kaşlarım havandı. Vallahi de o'ydu!

Mesaja tıkladım.

Ege Adamı | Çevrimiçi

Ege Adamı : Günaydın uykucu :)

Ege Adamı : Sabah oldu kalk artık!

Ege Adamı : Geç kalacaksın yoksa benden söylemesi. :)

Mesajını okumamla yüzümde oluşan gülümsemeyi engelleyemedim. Aklıma ilk konuştuğumuz zamanlardaki sabah mesajı geldi birden. Benim saçmalamalarım falan... O anı zihnimde tekrar canlandırmamla da gülümsemem daha da büyüdü yüzümde. Şöyle bir düşündüm de üstünden baya bir zaman geçmişti!

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin