2.9

106K 5.5K 1.9K
                                    

Selamın Aleyküm dostlarım :)
Ben geldim...

Naberesiniz bakalım?
Haftanız nasıl geçti?
Umarım iyidir ❤

Neyse kısa kes, Darkgghost!
Güzel bir bölümle geldim umarım siz de seversiniz.

Lütfen bolca yorum yapın
İyi okumalar
Öpt<3



İzlediğim diziyi durdurup masanın üzerinde duran telefonumu elime alarak son bir haftadır yaptığım gibi yine dayanamayıp e-okula girdim ve daha yeni yapıp bitirdiğimiz sınavlardan hangileri okunmuş ya da okunmuş olan var mı diye tekrardan google'a siteyi yazıp girişimi hızla yaptım. Sitenin yavaşça yüklenmesi ile direkt not kısmına girdiğimde ise her zaman olduğu gibi yine ve yine boş bir ekran görmemle gözlerimi devirmeden edemedim. Allah aşkına napıyordunuz siz! Girin şu lanet notları artık! Of!

Kendi kendime homurdanarak belki bir umut şu an bir notum girilmiştir diye sayfayı tekrar yenilediğimde ise gördüğüm sonucun az öncekinden bir farkı olmamayışıyla oflayıp sonunda çıkışımı yaptım. Lanet olsun, tamam, girmeyin!

Derin bir nefesi dışarı üfleyip oturduğum sandalyeden ayağa kalkıp telefonu yatağıma bırakıp sessizce odamdan çıktım. Bir su içsem iyi olacaktı! Saatin gece yarısına yaklaşması ile ev halkı tabiki de her zamanki gibi yatışa geçmişti. Tabi ben hariç! Bugün günlerden cuma, yani haftasonunun gelmesi ile kendime keyif yapıyordum da diyebilirdim. Eve geldiğimden beri bilgisayarın başından kalkmamış ve şu saate kadar birçok dizi izlemiştim. Mükemmel tatil anlayışım buydu işte!

Sonunda mutfağa ulaştığımda hızla su içip hazır gelmişken boş dönmek olmaz diyip bir iki şey de atıştırıp kısa sürede geri odama dönmüştüm bile.

Telefonumu elime alıp geri sandayeme kuruldum ve dizime kaldığım yerden devam ettim. Tabi bir yandan da telefonuma gelen herhangi bir bildirim var mı diye kontrol etmeyi de unutmadım. Bildirimden kastım tabiki de Ege Adamı'ndan bir başkası değildi. Ama bir umutla açtığım ekranı boş görmemle tüm hevesim kaçmıştı. Ondan gelen hibçir şey yoktu! Neredeydi bu çocuk? Bugün neredeyse çok az konuşmuştuk. Ve itiraf etmem gerekirse konuşmak istiyordum onunla!

Garip hissediyordum nedense. Ege Adamı'nın da dediği gibi... Eksik...

Birkaç saniye beklesemde herhangi bir değişikliğin olmaması ile oflayıp masaya geri koydum. Ve dizime kaldığım yerden devam ettim. Yaklaşık bir saatin sonunda dizim de bittiğinde bilgisayarı kapattım. Uzun süre aynı pozisyonds kalmamdan dolayı belimin ağrıması ile oturmayı kesip gerinme hareketi yaptığım esnada gözlerime telefonun bildirim ışığının takılması ile gerinmeyi kesip direkt telefonu elime aldım. Ekranı daha açmamla da gülümsemem bir oldu.

Ve Ege Adamı'ndan mesaj gelmişti.

Sohbete girdim. Çevrimiçiydi.




Ege Adamı : Naber uykucu?

Ege Adamı : Ne yapıyorsun bakalım?

Ege Adamı : Umarım uyumuyorsundur :)

Ege Adamı : Bugün fazla konuşamadık.

Ege Adamı : Konuşalım istiyorum.

Attığı mesajları okumamla yüzümdeki gülümsemem daha da büyüdü. Ben de istiyordum, Ege Adamı... Ben de...

YANLIŞ NUMARA | TEXTING *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin