Možná že je ještě čas!46.

8 0 0
                                    

Nemohl jsem měl jsem moc práce zlato. Promiň mi to. Jared si sedl na postel. Byl ve svým starým pokoji jeho pohled se zastavil na fotce . Já vím strejdo ale chyběls bylo to moc hezké!
Ty se zlobíš.. Strejdo? Henry! To víš že se nezlobím moc mi chybíš! Pojedeš do Polska k babičce?
Ani se mi moc nechce. Jared si lehl. Cejtil že chlapec teskní. Babičku v Polsku i v Dublinu máš moc rád ne? Mám všechny moc rád. Ale nejvíc Jamese tatínka a tebe. Ty jseš hodnej kluk! Děkuji ti Henry. Utřel jsem si oči do rukávu mikiny. Ptám se sám sebe co jsme to udělali????!!!!! Zlatíčko za dvě hodinky budu u tebe ok? To je skvělé strejdo!!! Pusinky.....
Maminka stála u dveří.! Rychle zavřu telefon. Zkoumá mě oči. Nevydržím ten pohled.Kdy nám privedeš představit toho chlapce? Máš rodinu a jseš pořád sám. Neřekl jsem nic vím že má pravdu. Shannon říkal že ti je moc podobný. To se mu zdá podobá se Jen. To je vše.

Tak jak myslíš Jarede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tak jak myslíš Jarede. Naše dveře jsou otevřené kdo chce tak přijde. Mami budu muset už jít. Chci.... Chceš vidět toho chlapce než odjede že?
Mami..... Znovu si sedl na postel. Stalo se něco?! Zlato. Víš co? Já pojedu s tebou chceš? Můžeme nakoupit cestou nějaký hezký dárek k Vánocům. Neboj se ničeho. A zvlášť jeho. Jdu se připravit. A odešla. Jared si stoupl k oknu. Panebože jak tohle dopadne......

Extra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Extra. No tak copak..... pokračování

P.s. Čekám vás drahý čtenáři v mè nové knize Farrelleto 11.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 21, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now