Malibu Léto 1998 odpoledne druhého dne 5.

22 1 0
                                    

Nemluví a sedí na balkoně . Neměl jsem jezdit za maminkou. Zapálil si cigaretu.

Extra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Extra. Od včera nás to zaujalo. Konečně! Necháváme muziku a připravujeme se na filmy konečně. Hollywood!!! Na filmy o ceny! Konečně! Perfektní tah Jarede.pokracujeme normálně. Chtěla bych říct pár věcí. Ještě k tomu před tím ještē něco říct.Zlý Jazyky nikdy nepřestanou. CAA je Top agentura v Hollywoodu . Všichni to vědí že je tam Colin. Nemyslím si že ho vyhodili jak je slyšet v různých kruzích. Spíš se něco připravuje . Můj názor. Pokračujeme.
Jarede? Hm . Sedìm a hraju si s prstama. Ano làsko? Pojď ke mě. Chci jet domů. Kdy? Coline? Zítra zlato. Nic jsem neřekl vstal jsem a šel jsem balit. Maminka bude smutná že se nepůjdem najíst. Konec dovolené . Tyhle zvraty na mě moc působí. Je to k zbláznění. Ach jo.....
Když jsem vše zbalil zavolal matce a nakrojil bábovku, šel jsem k němu. Mamka udělala bábovku.. Děkuji. Tys vykouřil deset cigaret? Hm přemýšlím. Coline co se stalo? Zajistil jsem něco. Chtěl bys udělat znovu reklamu na Cocacolu? Věděl jsem že zas něco plánuje. Že v tom není jenom jeho otec. Nadechl jsem se z hluboka. Udělal jsem jednu v roce 1991 myslím že se všem líbila. Nemám chuť dělat další proč?

Chtěl bych zde zůstat tak jak jsme byli domluveni. Aby jsme si odpočinuli. Není to problém já to zas vybalím . Jared mu stiskl ruku .

 Jared mu stiskl ruku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

On mu zašeptal. Tak si vem ty plavky tvé tělo mě.... Jared ho objal . Jseš skvělej!!!! Beruško? Než jsme odjeli pamatuješ? V tý trávě? Vše si pamatuju Coline. A nikdy na to nezapomenu.
Šli jsme pomalu na pláž kolem turistických kiosků. Lidí bylo dost. Turistická sezóna no. Drželi jsme se za ruce byl štiastný cejtil jsem to i já jsem se
cítil moc hezky. Tak kam chceš? Zeptal jsem se ho když jsme dorazili na organizovanou pláž. Spíš do předu na lehátka .
Jdu si skočit do vody ty nepůjdeš? Natáhnu se na lehátko. Chci si trochu odpočinout. Žádnej problém lásko. Koukám jak skočil do vody . Jeho tělo je nádherný i když není vysokej. Líbí se mi jen tak se na něho dívat.
Miluju Malibu . Zavřu oči . Mám plno plánů do budoucna. Podaří se mi to vše uskutečnit? Ano myslím si že ano!
Ale vím že k tomu všemu potřebuju jeho moje drahá polovička mého já.

Finanční zabezpečení

Potřebuju ho tak jak mě potřebuje on

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potřebuju ho tak jak mě potřebuje on. Zavřel jsem oči. Za chvíli cejtím že si lehl vedle mě na lehátko. Otevřu oči .
Cejtím pohledy mužů . Ukazováčkem přejedu jeho mokré břicho. Můj prst brouzdá po kapkách vody. On zavřel oči. Můj prst zajel do jezírka v pupíku. On si skousl rty. Jeden muž kolem čtyřicítky se zastavil nad námi. Ty vaše matky si kurva dali na vás záležet . Mlaskl.. málem mu tekly sliny. Co si to dovolujete pane??!! Vyjel na něho Jared. Rychle jsem ho chytl za paži. Jarede přestaň.

Chtěl něco namítnout

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chtěl něco namítnout. Mlč krucinál! Jarede! Chlap se ušklíbl, paprsky slunce se odráželi v jeho zlatým prstenu. Kolem krku měl tlustý zlatý řetěz. Pane kdo jste? On se usmál. Jestli chceš vědět kdo jsem hezkej chlapečku přijď se svým kamarádem do Club Malibu Casino večír. Je to tvůj kámoš ne? Sáhl na Colinův obličej. Nebo je to něco víc.? Koukl se na Jareda. Jeho oči přejeli jeho tělo. Zastavili se v jeho roskroku.Tak  vás čekám .
Odešel a Colin se na něho díval jak odchází. To byl drzej chlap. Coline čuměl mi tam... Přestaň! Chováš se jak nějakej vesnickej balík! Beruno! Cooo? O co ti jde? Neznáme ho tak co? Coline? Doufám že nemáš v úmyslu tam jít. Zavři pusu proč myslíš že jsme tu? Coline myslel jsem že jsme zde na dovolený. Colin se ušklíbl. Jseš opravdu naivní. Počkej jak to myslíš? Ty víš kdo to je?! Jared skrčil nohy na lehátku a chytl Colina za paži. Jsem jinej než ty nemyslím jako ty. Nemusíš hned mě urážet. Jared ho pustil a objal si skrčené nohy rukama. Jdu si skočit do vody s tebou to nemá cenu. Jseš někdy tak zabedněnej.....
Jared ho spedoval pohledem. Jak skočil do vody. Když přišel ještě tak seděl. Jarede zas děláš ty kraviny?  Promiň jen jsem přemýšlel. O čem? No jedná píšeň mě napadla. Hm dobře napíšeš ji? Colin se utíral do ručníku.  Ano možná ....ty sem šels úmyslně věděls že tady bude ten chlap že? Jo přesně tak. Colin rozhodil ruce jako že se nic neděje. Hm já jsem přece zabedněnej ne? Já to tak nemyslel Jarede. Natáhnu si kalhoty. Nevím někdy v poslední době se necítím ok. Zvlášť po tyhle věcech.... začínají se mi potit ruce. Asi něco s nervama. Jsem pořád pod tlakem s ním nemůžu dýchat! Coline půjdu se osprchnout do hotelu. Není ti dobře? Půjdu s tebou. Začal vše dávat do batohu. Sedni si na lehátko. Hm nebylo to co se objevilo v roce 1999. Ale po letech jsem si uvědomil že mė tělo už reagovalo na to co mělo příd. Neměl jsem nic takového do doby než se stalo to v Dublinu. Jsem si naprosto jist. Těžká Deprese kterou oznámil primář z psychiatrie v Dublinu. A bůhví co může ještě následovat......Je zajímavé že v duchu jsem nikdy neodsuzovali jeho chování. Spíš hledám chyby vždy na sobě. Nikdo by s ním nevydržel jenom já.
Šli jsme do hotelu. Pomohl mě s koupelí. Proč se cejtím tak unaven? Odmítl jsem jídlo. Chci spát.....Co bylo s tvým otcem? Bylo to poslední co si pamatuji.  Někdy v noci jsem se vzbudil. Rukou jsem ho hledal . Jeho postel byla studená. Znovu jsem usnul.
Ráno ležel vedle mě. Hladil mě po tváři. Jseš v pořádku lásko? Coline já ano. A ty? Pokračujeme.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now