E. 18.

12 1 0
                                    

Nevím jestli já jsem cvok nebo ti dva. Manžela mám v Londýně s dvouma dēckama vidím že je už unaven tím vším . A já zde večeřím s nima. Do Prčic! Jsou tak sexy! Objímají se přede mnou a čekají co já na to.TMZ je u prdele novému Jokeru. Proto jseš tady krásko? Colin mě nalil další sklenku vína.  Je bezvadnej. Řekl Jared.
Coline kdo bude prezidentem? Zeptala jsem se. Colin si zapálil další cígo. No o někom bych věděl. Ta ryba na bistro byla vynikající že Jarede? Maj to super Coline. Pojď  sem. Řekni jak mě miluješ. Co jsem ti udělal před večeři? Nech to teď je tu dáma. Řekl Jared. Colin vstal a přišel ke mě nemohl dýchat rozkoší krásko. A teď ten prezident. No krásko neříkej že nevíš .
Panebože co chtěj? Něco chtěj teď mě to napadlo! Do Prčic s nima! Napiju se vína a koukám jak se objímají. Jejich ruce se hladěj na vzájemně.  Prezident bude Max Coline. Je krásná a chytrá že? Jarede? Ano je. Přišel ke mě a naklonil se nade mě. Jeho dlouhé vlasy mě šimrali na obličeji. Cejtim jeho tělo Princ. Stalo se něco?
Ten druhý seděl a kouřil. Měl nohy křížem. Usmíval se jenom. Polibky na krk. Nebráním se . Jenom zašeptam . Jsem vdaná. My to víme. Emily. Jarede .
Přišel on jeho vůně promíchaná s kouřem.

Boston a Paris. Slyším jako by z dálky. Jared mě utírá ručníkem. Co je? Jsem celá popletená.... přece ... Nic Emily trochu sto přehnala s tím pitím. A udělalo se ti nevolno. Jakej Boston a Paris? Odjedu a Colin taky. Chtěl se mi víc věnovat ale bohužel to nejde. Odjede do Bostonu a já do Paříže. Nevím kdy se setkáme. Ach jo.... začne točit jeden film za druhým. Nevadí ti to? Vadí chtěl jsem jet s ním. Aspoñ na dva tři dny. Tak proč nejedeš? Emily nechce mě!

 Tak proč nejedeš? Emily nechce mě!

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Panebože....Chci se trochu opláchnout. Počkej pomůžu ti. Ježíš proč se mi tak točí hlava? Colin říkal že budeš spát tady. Jo to asi budu muset....
Kde je Colin? Připravuje ti ložnici pro hosty. Počkej tak svlékneme to je to mokrý. Tady máš košili. Zlato? Přísahej že se nic nestalo!

Co by se jako mĕlo stát? Nikdy by jsme ti přece nic neudělali co bys nechtěla

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Co by se jako mĕlo stát? Nikdy by jsme ti přece nic neudělali co bys nechtěla. Jared vzal hřeben. Sedni si učešu tě. Je ti líp?
Trochu líp. Vše připraveno. Colin přišel . Pohladil mě . Oba mě pomohli do schodů. Čistota povlečení byla uklidňující. Má hlava se dotkla polštáře. Chtělo se mi hrozně spát. Přehnalas to s tím vínem krásko. Poslušně přikývnu. Políbil mě na čelo. Hezky tě učesal...... Potom Jared mě políbil ruku. Dobrou noc. A usnula jsem. Ve spánku slyším jméno Victor. Kdo to je?
To byl blbý sen!!!! Vidím vedle na posteli nové oblečení od D&G. Jsou pozorní. Někdo zaťukal. Jared. Líbí se ti to oblečení? Za dvě hodiny letíš. Co?!

 Co?!

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Extra. Proč nejseš šťastný v Paříži? Jseš sám. Pokračujeme normálně.
Máš letět do NYC . Bude tam i tvůj manžel. Stalo se něco?!  Neboj se nic se nestalo.  
Týden dovolené s milujícím člověkem je to nejkrásnější ne? Zařídil to můj drahý manžel. Děkuji. Zašeptala jsem. Trochu mě to vše vzalo...
Sešla jsem po točivých schodech dolů. Prostřený stůl se vším všudy.  Colin dal ještě košík s topinkama na stůl. Kávu krásko? Tak dost ! Co se stalo včera večír? Pokračujeme.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα