Pátek 9.11.2018 36.

12 0 0
                                    

Příští dny jsme se neviděli. Nešel jsem k nám byl jsem většinou v domě se studiem. Ani on ale o sobě nedal vědět. Oholil jsem se a čekal jsem na Jen. Chci vidět kluka příští dny chci jet do hor . Jak se cítím ? Nic moc a bojím se spojit s doktorem.
Strejdo!!! Vemem tatínka do parku. Henry už nadšením křičel od dveří. Jen se na mě podívala. Oholil ses co se stalo? Nic se nestalo trocha změny to je vše. Jé strejdo ty seš jinej!!! Ha ha ha..... Henry utíkej já tě chytnu.
Tak půjdeme pro tatínka. Jen přivezeme ti ho odpoledne ok? Usmála se. Jarede mluvila jsem s Emily. Hm. Počkej něco se stalo co nevím? Henry jdi si pro batoh . Ano mami.... Vy jste se pohádali?! Jared neodpověděl. Podívej vím kdo je on žila jsem s ním trochu samozřejmě ty ho znáš líp.Vím že o tu Irku jevil vždy zájem. Někdy si říkám že s ní... Není to tak Jen. Nikdy by nic takového neudělal. Opravdu? Jseš si tak jistý? On neodpověděl. Jarede dávej pozor všichni nejsou jako já. Už jednou jste byli málem v kriminálu. Tak jedem pro tatínka! Děkuji neměj strach Jen. Ona se na mu podívala do očí. Hezky si to užijte....
Děkujeme.
Tam je taťka před domem! Ano ano vidím ho. Nechci dělat zlou krev kluk si zaslouží hezký odpoledne v parku. Pomyslel jsem si.
Ahoj kluci! Tati!!!! Chlapec ho objal . Miluje ho a to je dobře. Bude na mě čekat John tati můj kámoš v parku budem hrát fotbal. To je skvělé! Ukaž to je pěkná mičuda.

 To je skvělé! Ukaž to je pěkná mičuda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Colin sedí v zadu s Henrym. Coline jestli chceš řídit ty? Jo to bych prosil . Jeho hlas byl zas odporně studený.Vystoupil jsem a sedl jsem si k Henrymu.

Za chvíli jsme tam!!! Tak budeš Henry fotbalista jako děda že!!! Nejlepší sport. Taky jsem hrál . Tati líbí se mě fotbal. Já vím zlato to je v naší rodině fotbal máme v krvi!!! Irský fotbal! Vím co tím myslí ale mlčím nebaví se . Jsem pro něho vzduch. Musím si všechno nechat líbit??? Asi jsem neměl nic říkat.
Sedíme v parku v zapadlí hospůdce kam chodíme. Venku v zahrádce je příjemný.sluneční den . Pár důchodců popíjí pivo
On čte noviny půl hodiny a jí housku s pivem. Já jím salát s rybou. Jen tak se v něm šťourám.

 Jen tak se v něm šťourám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zazvonil mu mobil.
Colin vstal a šel opodál . Otočil se a mluvil asi pět minut.
Potom si znovu sedl měl ustaraný pohled. Opatrně se ho zeptám. Stalo se něco Coline? Složil noviny na stoleček. Upil trochu piva. Zapálil si cigaretu s takovým klidem. Konečně se uráčil na mě podívat. Hoří Malibu....
Doufám že máš ten svůj tábor pojištěnej. Coline to snad nebude tak zlí ne? Víš zlato dej mi svátek. Měl odporně jízlivý hlas. Mám tam dům se vším všudy!!! Bouchl pěstí do stolečku. Najednou jsem si uvědomil že kdyby jsme byli doma tak by to bylo zlí....
Tati!! Mám hlad! Převlíkni ho a postarej se o něho . Jdu něco zařídit. Za hodinu jsem zpátky. A odešel.
Stalo se něco strejdo? Kam šel tatínek?! Usměju se na něho. Nechci za žádnou cenu aby poznal jak mi je. Pojď půjdem se převlíknout a umýt. Kde je tvůj kamarád? Musel už jít. Tatínek než se najíš tak tu bude.
Je to jedinej člověk na světě kterej mě může vždy tak.... Otevřu ruksak . To žlutý triko s tím Dinosaurem. Ok je to je fakt WOW!!! Chceš Hamburger?
Řídím a křičim do telefonu. Jestli se něco stane mému domu tak poletite všichni! Jo to si vyžaduji! Zavřel mobil. Parchanti jedni.... Mám vztek že bych vraždil. Colin byl vzteky bez sebe. Jarede jedu do Malibu. Slyšíš??!! Jo slyším nejsem hluchej. Odvez kluka Jen. Volala že jí do toho něco vážného přišlo a že se máme postarat.
Vezmu ho k sobě do nového domu na noc.Kdy se vrátíš ?
Nevím. Hm tak dávej pozor na sebe Coline. Jarede? Hm. Promiň jestli .... Nech to být. Nevadí.
Pokračování

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now