Každá cesta má svůj cíl 31.

17 0 0
                                    

Jsou čtyři a patnáct minut času L.A.  Jedu do mé nové vilky abych se připravil. Mrknu do spatečniho zrcátka na mé vlasy jsem spokojen. Mám třičtvrtě hodiny abych byl tak jak je po mě žádáno. To zvládnu.
Mám připravený oblečení které jsem objednal . Chtěl jsem něco nového něco co na mě není často vidět. Klasiku . Černé kalhoty s drahé látky nádherná látka mé prsty ji přejedou. Úzký černý lakový pásek. Bílá košile s velkými manžetami. Vše od Christiana Diora. Na krk jsem si dal pírko. Tak snad už bude vše ok.....
Nevěděl jsem co mě čeká ale cejtím se jistý.
Je za deset minut pět času L.A. Parkuju vedle jeho auta. Sotva vystoupím vidím obdivujíci pohledy žen ale i mužů. Kde jsem? Na parkovišti WB.
Myslím že to je náš velký krok. Ve mě je malá dušička když vejdu do budovy WB. Vidím se v skleněných dveří je to dobrý pomyslel jsem si. Je 16:55 času L.A. Prosím pane ? Vítám vás pane Leto.
Jdete na  naše ikonomicke zasedání ? Jste očekáván. Jenom si dejte tuhle kartičku na košili prosím. Podala mu hezká dívka kartičku. Usmála se už začli druhý poschodí. Děkuji moc.

Nevím cejtím se tak hezky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nevím cejtím se tak hezky. Nečekám na výtah a beru schody po dvou. Poprvé jdu na něco takového jsem moc rád. Nejsem už stranou!!!!! Ale nevěděl jsem že oni ......
Sotva vyjdu schody vidím u hlavních dveří stát dva muže,kouřit Kubánské doutníky bylo to cejtit . Nemám jiné východisko... Sotva jsem přišel ke dveřím tak jsem je slušně pozdravyl. Velký Šéf a Max si mě pohledem změřili. Nečekal jsem že mě pozdravý . Natáhl jsem se po klice. Max mě chytl ruku. Kampak to jdeme?
Nic neřeknu . Vytáhl si doutník z pusy a kouř mi vyfoukl do obličeje. Copak copak nejsme zvyklí na kouř? Velký Šéf se smál. Naklonil se přímo k mému obličeji . Jen jednu věc nemůžu pochopit. Ať řekne co řekne nesmím říct nic. Pomyslel jsem si.... Že taková děvka jako ty co otevírá nohy každýmu si vzala Farrella??? Tak to je výkon.... Ha... ha.. smàli se mi oba. Konečně Max pustil mou ruku. Otevřel jsem dveře . Ohromný sál byl plný lidí. Colin měl proslov. Rychle jsem si sedl do zadu. Cejtil jsem pohledy všech v místnosti. Koukl jsem se na něho. Usmál se na mě. Bylo to jako pohlazení.
Pro mě to znamená moc je to krok a začátek něčeho na co čekám moc dlouho. Rychle zavírám víčka nechci uronit ani slzu. Ano přesně tak pane Velký Šéfe ale něco vám uniká že vám se to líbí???!!! Zavřu pěst .... Koukám a poslouchám Colina. Má modré sako a bílou košili je moc hezkej. Jsem pyšný že to je můj muž. Protože máme plno plánů tu budoucna včetně různých dobročinných organizací kterých se účastním osobně či s mými spolupracovníky. Nebo něco nového drazí pánové a dámy. Můj projekt Irisch Hollywood. Potlesk ohromný tleskàm taky. Poprvé vidím co on zde opravdu dělá a znamená.
Jsem opravdu nadšen.
A nyní bych chtěl požádat mého drahého přítele a to je tajemství že Maxi? Možná budoucího ředitele W.B. Max poplácal Colina po rameni. A usmíval se ....jeho břicho... škoda slov. Pomyslel si Jared. Je to jedna z krys .
Děkuji můj drahý. Chtěl bych poděkovat našemu Velkému Šéfovi za vše! Potlesk. Vidím Velkého Šéfa jak se přátelsky objímá s Maxem a potom s Colinem. Najednou jsem vše pochopil. V duchu jsem si říkal to mě trvalo.

Asi po půl hodině přednášky různých ikonomickych témat bylo ohlášeno občerstvení ve stylu bufe ve vedlejší místnosti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Asi po půl hodině přednášky různých ikonomickych témat bylo ohlášeno občerstvení ve stylu bufe ve vedlejší místnosti. I když jsem seděl v posledních místech cejtil jsem pohledy lidí. Bylo mě to úplně jedno.
Vzal jsem si že židle pár prospektů a chtěl jsem se ubrat k autu. Jarede? Slyším jeho hlas. Stojí nade mnou. Půjdem se něčeho napít?


Já už půjdu. Aby ne.. problémy... zašeptal jsem.
Pozorně se na mě podíval. Pojď potřebuješ se něčeho napít. Poslušně jsem ho následoval. V sále už byli skoro všichni.

Posadil mě ke stolku stranou. Jedls vůbec dnes něco? Počkej a odešel.

 Jedls vůbec dnes něco? Počkej a odešel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přinesl mě čaj a toasty s tuňákem . On jenom kávu. Děkuji TOS nemusel. Usmál se na mě. Hezkýho mladýho muže jako ty rád obsloužím. Jsem tak šťastný.....Coline moc hezky mluvíš. Irský Hollywood? Colin si dal hnědý cukr z cukřenky. No je to bod z mého projektu. Přišli tři muži ( neznám je) blahopřejeme ti! Colin vstal podal jim ruku. Děkuji. To je náš herec WB držitel Oscara pán Leto. Usmál se na mě. To jsou pánové Emil Josef a John
naši bankéři.  Ano řekl Emil muž kolem padesáti..... Znám vás pane Leto výborný herec.
Těší mě pane . A děkuji. Tito muži nám držej oprátku kolem krku. Smál se Colin. Jared se usmál. V zadu viděl že se blížej oni .....

 V zadu viděl že se blížej oni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pokračujeme.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now