Pomoc.41.

11 0 0
                                    

Ona ty desky ani neotevřela , položila na ně své ruce. Možná že dělám chybu vypadá jako obyčejná ženská ne jako primářka Psychiatrie. Stohy kartoték za jejíma zády , tuctový kancelářský nábytek. Jsem nemocný potřebuji pomoci. Řekl jsem tichým hlasem. Colin vytáhl cigaretu z krabičky. Zde se nekouří pane. Podívám se na něho . Zařvu Přestaň!!!! Děláš to celý život !!! Jseš normální ....
Ona si stoupla . Tak to by stačilo . Co ti je Viktore? V deskách to je vše napsaný.
Já to chci slyšet od tebe nejdříve.

Extra Jeden film za druhým a velmi zajímavé s kým

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Extra Jeden film za druhým a velmi zajímavé s kým. Myslím že jsme to čekali. Pokračujeme normálně.
Tak co je s vàma? Má nervy v hajzlu no. Řekl ten v tom klobouku. Pane nesundàte si konečně ty brýle aby jsme začli komunikovat normálně? Vaše jméno?
Pomalu sundal klobouk a potom brýle. Z očì mu koukal sex. Kràsnè hnĕdè oči. Colin Farrell. Řekl a usmàl se. Ten Viktor vyplázl jazyk na něho a smáli se......To je snad sranda..... Potřebuju pár vteřin než se trochu vzchopím. Potřebuji kávu...... Řeknu klidným hlasem . Dáme si kávu pánové?
Upil jsem kávu z papírového kelímku. Byla dobrá. Vy dva jste kamarádi nebo co? Nebo něco víc? Vezmu ze stolku papírový ubrousek. To je můj manžel. Nastalo ticho. Mé pravé jméno je Jared Leto. Viktor je mé druhé já.....
Nedala jsem na sobě nic znát. Bylo to jako bomba.Jedno za druhým..... To znamená že chodíš na jeho filmy sám? On pokrčil rameny. Hm..... chodím . Kouknu se mu hluboko do očí. Proč sis vybral mě? Zde otevřu desky jsou jména velmi známých doktorů. Musím už něco změnit . Necejtím se vůbec ok. Tak se podívám do desek. Pokus o sebevraždu v Dublinu v roce 1999. Pobyt na klinice...
Ty prášky mě nedělají dobře. Nemůžu se soustředit chce se mi spát.....To vše začalo po tom pokusu o sebevraždu? Zeptám se. Ano ! Nikdy před tím jsem nic neměl!!! Ha ha.......ten byl vždycky divný! Nikdo si s ním nechtěl hrát! To se nedivím vyrůstal v takový divný rodině.
Co to říkáš?! Coline?! Já jsem ....Tak to stačí. Pánové. Bouchnu rukou do stolu.
Vidím že on je .... Vstal a začal křičet zničils mi celý život!!!! On taky vstal objal ho ..... Panebože co je tohle vše???

Koukám jak ho hladí po vlasech

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Koukám jak ho hladí po vlasech. Můžete mu něco dát aby byl v pořádku? Chci aby byl ok. Nadýchnu se.... Vy chcete pane Farrell? Ano chci dám vám kolik peněz si řeknete. Tak to už bylo na mě dost. Prosím? Sedněte si do čekárny kouknu se trochu v klidu do lékařského seznamu.
Nesledovala jsem čas má pozornost byla jenom v lékařských spisech. Bohatý spis. A znovu jsem v klinice Dublin ..... mladý gay.... Těžká Deprese provázená šoky. Lèky .... injekce na uklidnění. A tady připsané. Pacient neoznámil znásilnění na policii.
Tak to je trochu moc. Kouknu se na hodiny je pozdě. Venku je už tma. Autobus už nebude asi si budu muset vzít taxík.
Jdu ke dveřím . Otevřu čekala jsem že tam už ani asi nebudou. Můj oblíbený herec spal a ten Jared měl hlavu na jeho klíně. Panebože to je opravdu... nemám slov.
Prosìm ještě na chvilku. Sedli si na proti mě a byli unavení. Já taky bylo toho dost. Pomůžete mi ? Usměju se je moc hezký a v očích má něco jiného než minule naději. Chci abyste věděli pomoc potřebujete oba. To je má podmínka. Tak to ne! Já cvok nejsem! Začal se rozčilovat Colin. Stoupl si a byl na odchodu. Tak sis vzal mě ne Coline? Sedni si a přestaň!
To co ale následovalo jsem nečekal ani ve zlým snů.

Popadl desky ze stolu a mě za paži. Ani nevím jak jsem se objevil ve výtahu a potom v autě. Hodil desky na sedačky v zadu. Ruka mě bolí ale ani neceknu.
Konec ! Zařval . Zìtra zavolàm panu primáři z Dublinu. Nic neřeknu . Chtěl jsem ji aby se na mě podívala ale mě už je to jedno........ pokračujeme.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα