Paris & Boston 25.9.2018 19.

4 1 0
                                    

Listí padá ze stromů. Pod nohami mě praská. Ještě je hezký počasí na Paris. Procházím se ale mé myšlenky jsou u něho. Park je skoro prázdný v tuhle ranní hodinu.
Sedl jsem si na lavičku. Zavřel jsem oči na pár vteřin. Alessandro je milý se svým chotěm. Ale to okolo ty módní přehlídky bylo už únavný.
Cejtìm se strašně sám. Colin natáčí a není s ním řeč. Chtěl jsem jet tak s ním! Když natáčí tak se všechno točí kolem něho. Sakru zas mě slzej ty oči . Jsem hroznej. Rychle se útřu do kapesníčku. A najednou jako by z dálky slyším šepot. Máš čas ! Ohlidnu se nikde nikdo . Jsem fakt cvok. To je asi z tych prášků halucinace je to tam i napsaný. Jeď do Bostonu!!!

 Jeď do Bostonu!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rychle vstanu. Zašeptal jsem nemůžu je příliš pozdě. Odpoledne odlítam. Cejtím úzkost . I když mu zavolám tak to nezvedá. Má natáčení a jeho pozornost je jenom tam. Jdu si zbalit věci. To nemá cenu. Co to jsou zač ty léky do Prčic?! Můj pohled padl na krásně barevné listy. Ty jsou hezké . Sebral jsem ze země asi pět listů a vzal si je.....
Dal jsem si oblečení do tašky listy do fólie. A zvoní mi telefón. Colin . To je dobře. Jseš v pořádku? Slyším jeho hlas. Ano chtěl jsem tě jenom slyšet. Beruško ještě trochu vydrž ano? Nechtěl jsem tě otravovat....To nevadí lásko jsem rád že tě slyším. Jak je v Paříži? Tak jak vždy hezky. Coline volala Emily. Prosí tě aby ses nezlobil. Hm kráska. Jarede je nádherná že? Ano lásko je to nejhezčí žena kterou jsem kdy viděl . Zašeptal .
Jared zavřel telefon. Sebral zavazadla a odešel.
V letadle se dívám z okénka a srkám teplý čaj. Mé myšlenky mě zavedli do minulosti na kterou se snažím zapomenout.
Proč chceš jed do Dublina bydlet? Vždyť zde je větší naděje. Colin se frajersky ušklíbl. Ty nic nevíš Jarede. Samozřejmě že nic nevím.
Když ty víš vše že? Jarede nežijeme v roce 1800 je rok 1995 tak se vzbuď konečně. Nebo zůstaň tady s maminkou a pěstuj biologickou zeleninu. A ten jeho neodolatelný úsměv.....
Boston se mi vždy líbil hezký město. Koukám se z balkónu mého hotelu. Stojím a opírám se o zábradlí. Cigarety jsou v kapse zapálil jsem si jednu. Větřík si pohrává s mejma vlasa je to příjemné.
O co ti jde Bene? Dostals včera scénař ne? Tak se uklidni. Kdybys nechlastal tak by to šlo jinak. Dej mi svátek. Ben A. Je v poslednì dobĕ divnej.... Nejsem v kanceláři! Jsem v Bostonu nemůžu se rozkrájet! Jdi za Maxem. Slyšíš?! Nechoď za Velkým Šéfem . Max se na to podívá . Uklidni se prosím tě!!! Ne to nemàś pravdu. Jdi za Maxem. Colin zavřel telefón a zaklel. Nikdy mě neseděl ten chlap! Ale ta jeho manželka byla....to je jedno pořádný sousto.
Na stolku leží nový scénář a není to Eve ani ten akční . Ví někdo co to je????? Pokračujeme.

 Ví někdo co to je????? Pokračujeme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now