L.A.20.8.2018 6.

17 1 0
                                    

Nevíte co se vám děje to je ten problém! Colin hodil haldu papíru na zem. V ruce držel telefón. Začal být vzteklej a to nebylo dobré znamení. Nemám čas! Chci stihnout vše než začnu natáčení! Rozumíte!!!! Zavřel telefón. Leskli se mu oči. Měl vztek. A potřeboval si ho vybít. A věděl že on to unese tak jak vždy. Jarede? Jak se máme v Evropě? Vzpomněl sis konečně že jsme manželé Coline? Slyšel jeho hlas . Zaslechl jsem že ceny MTV nedostane Mars. Colin slyšel jeho zrychlený dech v telefonu. No ti vaši čmuchalové jsou všude že Coline? No zlato čas toho všeho zanechat se blíží. Chci tě vidět mrskat se před kamerou. Coline stalo se něco? Cejtil v jeho hlase obavy. Mluv! Do Prčic co se stalo???? Ten tvůj neklid přenášiš na mě copak to nechápeš???? Hluchý telefon..... Zavřel mi to.... Něco se mu děje a neřekne nic. Jdu k oknu . Asi pět minut přemýšlím . Koukám se na město ale nevnímám nic. Slyším smích chlapců jak jsme byli spolu v L.A. Jeho hlas. Jeho oči plné lásky když jsem večír přišel . Nahý jenom v županu.

Chce abych ho podpořil a neví jak mě to má říct? Myslí si že to je pod jeho úroveň

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chce abych ho podpořil a neví jak mě to má říct? Myslí si že to je pod jeho úroveň.
Vzpomněl jsem si na něco. Co se jsem spozoroval když byl náš večer v L.F. Po nádherném milování když každý jeho pohyb mě přinesl nekonečnou rozkoš. Držel mě v náručí a já četl v jeho očích takovou něhu a lásku kterou jsem dlouho neviděl. Musel jsem ho polibit, nemohl jsem se udržet. Jarede ve svých pokojích spějí naši hoši jsou to spolu s tebou mé nejdražší poklady. A ty lásko jseš náš poklad. Stiskl jsem mu ruku.
Věděl jsem že ho něco tíží cejtil jsem to až do morku kostí.
Vezmu mobil. Lásko? Co je? Dělej nemám čas stràcet můj drahocenný čas s tebou beruno. Jared si pomyslel jen se vztekej . Když jsme se milovali šeptals mi něco Coline. Hm .....to si nepamatuju nic takového. A dej mi pokoj. Jseš otravnej. Jen se vztekej. Znovu si pomyslel Jared. Řekls. Nikdy nemilovals nikoho jako mě.
To jsem řekl kvůli sexu. Jo Coline? Jared věděl že má v sobě ten odpornej vztek.

To sis mě vzal kvůli sexu? Jo!!!! Cos sis myslel!!!! Řval už do telefonu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

To sis mě vzal kvůli sexu? Jo!!!! Cos sis myslel!!!! Řval už do telefonu. Jared zašeptal chceš obejmout? Promiň chlapečku hezkej je toho trochu moc na mě v tomhle období. Lásko tak si toho tolik neber. Dělej co můžeš ok? Potom jseš vzteklej protože to nestíháš. Jarede chci obejmout. Já vím lásko...... Ráno jsme šli na snídani do našeho bistra pamatuješ? Děti ještě spali Coline. Tyto dva necelý dny pro mě moc znamenali. Jarede promiň mi tu Floridu. Nic se nestalo příště . Viděl jsem vás a to mi stačilo. Beruško hezký koncerty. Přijedeš aspoň na chvíli? Colin věděl že to nepřichází v úvahu . Ale řekl odhodlaným hlasem . Budu se snažit....
Věřím ti lásko.....
Colin zavřel telefon. Lásko až tě budu mít tam kde chci tak to teprve vše bude v pořádku. Pomyslel si...
Ano? Prosím dále! Moje sekretářka otevřela. Jsou tu ti nový talenti chtěli by vám osobně poděkovat. Colin se usmál a zapálil si cigaretu. Jsou vítání! Za deset minut je čekám v síni pro návštěvníky.

Colin přejel pohledem pět dívek a pět chlapců

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Colin přejel pohledem pět dívek a pět chlapců . Dívky drželi krásné kytice. Vítám vás všechny zde. Prosím jsme v síni pro návštěvníky sedněte si . Poděkoval jsem krásným dívkám za kytice. Můj pohled se zastavil na blonďatým mladíkovi. Slibuju si hodně od něho je nádherný . Řekl jsem menší proslov. Máte naději být herci WB a možná v budoucnu Superstar. Můj pohled se zabořil do očí mladíka .

Je to můj favorit a čekám hodně od něho pomyslím si

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je to můj favorit a čekám hodně od něho pomyslím si.
Poděkovali mi všichni. Budete v kontaktu s našimi lidmi. Čekám brzy novinky od vás. Rozloučili jsme se všichni. Můžeš počkat? Ano pane Farrell. Podíval se mi znovu do očí. Jeho oči měli barvu zimního Švédského nebe. Chtĕl jsem ti jenom říct jestli budeš potřebovat někdy poradit či pomoci jsem ti k dispozici. Mohl bych spáchat hřích s ním .... Děkuji pane ale já vás nechci obtěžovat. Usmál jsem se . Mě to jenom potěší. Colin sebral desky ze stolu.
Buď chytrý tam kde máš být. Přeju ti aby ti vše vyšlo. Mrkl jsem jednìm okem na něho. On se hezky usmál. Jsem vám zavázán pane Farrell . Colin ho pohladil po dlouhých blond vlasech. Není to tu lehké ale vím že máš talent a chtěl bych ti pomoci otevřít tu cestu. On se usmál a jeho oči se zabořili do mých očí. Pomyslel jsem si mladý krásný gay pokušení je veliký. No nic budem ve spojení. Vidím v jeho očích lítost. .....Pane nelíbím se vám ? Mě se moc líbíte. Colin ho pohladil po tváři . Jsem zadanej zlato. On se usmál a řekl štiastný to člověk. Koukám jak odchází. Stojím opřený o stůl rozepnu si knoflíky u krku. Má ruka ...to jsou muka přímo.....
Vzal jsem své desky a vyšel jsem do chodby. Jdu asi deset kroků a vidím Maxe. Usmál se na mě. Sednem si trochu v mé kanceláři? Můžem proč ne. Řekl Colin.
Ohromná kancelář Maximiliana voněla pánskou kolínskou , tabákem a kávou. Těžký dřevěný nábytek byl z roku 1910. Na stěnách byli portréty bratrů W.B. Ohromná knihovna byla v zadu. Všechny antické lampy byli rozsvícené. Nikdy jsem nepochopil jak jseš příbuzný s WB. Kafíčko a koniak? Drahý? Děkuji Maxi. Ach copak je ti vedro? To se ti ani nedivím. Za pár minut přinesla dívka kolem dvaceti let stříbrný tác s kávou , koniakem a perlivou vodou. Max ukázal na jeden obraz . To je můj děda jsme bratranci s Velkým Šéfem. Max nalil z porcelánové konvice kávu. Colin se napil alkoholu. Tak je to tvůj typ ten hezoun co? Maxi je ale.... pokračování

 pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now