15.10 2018 Strach 27

14 0 0
                                    

Únava z milování přináší klidný spánek. Položil jsem hlavu na jeho prsa. Začal mě hladit vlasy. Tak se uklidni a spinkej už . Polibek na čelo. Kdy odjedeš? Brzy beruško. Říkal jsem ti že podzim bude těžký. Chytni mě za ruku.

Extra. Moc se mi líbilo co napsali fan J. a C.  Jared by měl být v muzeum pro svou krásu. A nikdy nechodil po zemi herec hezčí než C. Děkuji Fan. ❤ pokračujeme normálně.
Držel jeho ruku. Poslouchej ještě bych ti chtěl něco říct. Ano? Nikoho neposlouchej jenom přikivuj já se o vše postarám. Coline  ten co má psát ten scénář.... Nech ho být. Ok? A spi už..... Bude i režisér? Řekl jsem....Colin mu dal prst na ústa.  Dobrou noc.
Colin zavřel oči. Je zvědavej ale má strach.....

 Je zvědavej ale má strach

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Konečně jsme usnuli. Nevím jak dlouho jsem spal ale vzbudil mě Jared.
Jarede !!!! Jarede!!! Vzbuď se ! Spí a křičí. Panebože.... zlatíčko vzbuď se. Kouknu se na budík pět. Konečně otevřel oči. Coline promiň nechtěl jsem tě vzbudid. Chceš vodu? Ano dej mi ten prášek. Kde to máš ? V šuplíku. Koukám že se mu klepou tak ruce že nemůže otevřít tu krabičku. Dej to sem. Otevřu to a vyndám lék. Děkuji.... Vzal si lék a lehl si zas. Neřekl jsem nic. Cejtil že se klepe. To znamená.... Prosím promiň mi to nechtěl jsem.... Mám vzít telefon doktorovi? Ne to bude dobré za chvíli.  Pojď  sem. Objal jsem ho.... Až odjedeš pojedu do hor potřebuju se uklidnit. Beruško mám o tebe strach. Ten Dublin bude nejlepší. Asi máš pravdu lásko.Já mám pravdu vždy zlato. Je to lepší? Jared se otočil a natáhl si deku na hlavu...ale jo.

Coline proč zmizela ta fotka z Instagramu? To tě teď zajímá??!! Spi a dej mi pokoj! To tvý věčný Proč!?! Jo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Coline proč zmizela ta fotka z Instagramu? To tě teď zajímá??!! Spi a dej mi pokoj! To tvý věčný Proč!?! Jo. Díky tobě jsem v takovém stavu. Řekls něco? Ale ne. Dobrou. Je ti líp? Hm... Potřebuju se uklidnit. 
Extra Kde je ta fotka?Zmizla. Komu se nelibila? Kdo to zas udělal...... pokračujeme normálně.

 pokračujeme normálně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Colin zavřel oči. Nevěděl jsem že tě to chytá i v noci když spíš. Ví to tvůj doktor?

Coline přestaň . Nestává se mi to často byl jsem trochu rozrušen to je vše. Jared se otočil a koukal do jeho hnědých očích kde četl že má o něho starost......
Dřive ses jenom budil ......Jarede nechápeš nic!!!! Mám o tebe strach!!!! Strašný strach ! Zašeptal . Modré oči ho sledovali . Pokusíme se usnout ještě. Pojď. Tlukot srdce Colina mě uspalo. Má o mně strach ........a já mu přidělávám jenom starosti. Strach. Pokračování.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now