? 32.

11 0 0
                                    

Kousnu do tostu. Ale jíst nemůžu za žádnou cenu. Můj pohled je na nich. Co je Jarede? Ať sem nechodēj říkám si v duchu. Zastavili se se na pohor s bankéři. No byli u hlavních dveří když jsem přišel. Řekli mi že jsem.... Pssss co jsem ti řekl? Nech je mluvit ty jenom poslouchej a přikyvuj. Ok? Dali jsme už vše do toho Jarede. Vše slyšíš!!! A vezmem si to co nám náleží. Jen zachovej klid a rozvahu.
Rychle přikývnu. Och Maxi ! Pane sedněte si na chvilku?
Ne ne .... Řekl Velký Šéf. Colin si stoupl. Gratuluji moc hezká řeč. Děkuji pane. Mě ani jeden z nich nevěnoval ani pohled. Hm jsem pod jejich úroveň. Max jako by četl mé myšlenky. Copak ty tady? Olízl si rty je jako hroch. Hezký odpoledne. Řeknu.  Velký Šéf si odvedl Colina stranou měli nějakou debatu. Ten Max se neodlepil.

Koukal na mě tima prasečíma očkama

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koukal na mě tima prasečíma očkama . Jen jsem čekal s čím přijde. Hm .  Tak ses dal trochu do kupy že? Hezká košile ale tu špínu ze sebe nesmyješ. V čaji plave citrón. Pozoruji to. Najednou mi chytil zápěstí i s lžičkou. Colin se ohlédl. Max se ušklíbl . Jen počkej ani nevíš co tě čeká.
Pustil mě zápěstí. Neřekl jsem nic ale vím co tím myslel. ....
Za hodinu jsme byli doma. Byl jsem unaven. Colin si četl básně vedle mě. Natáhl jsem si deku až na hlavu.
Pohladil mě hlavu přes deku.
Coline kdy tohle vše skončí? On ten Max má být ředitel ne? Slyším jak se směje. Coline!!! Přestaň!!! Můj drahý záleží kdo bude nový generální ředitel ikonomickeho oddělení. Panebože Coline!!!!! Ty chceš kandidovat???? Pssss . Dělej co ti říkám a budem tam kde chcem. Počkej trochu. Co tím myslíš? Vylezl jsem z přikrývky. Co tím myslím? Colin obrátil stránku své knihy. Poslouchej tohle to se ti bude líbit. Lásku kterou dávám nečekám odměnu. Ano nikdy jsem taky nic nečekal od tebe. Opravdu Coline? Koncem roku zvolej nového ředitele WB. Ta dáma odešla jak víš. Jared si přejel rukou vlasy. Chtěl bych jenom vědět kdo ji k tomu pomohl. To není tvoje starost. Každý svou práci zlato. Mám dva roky drahý abych se připravil být jeden z nich. Můj sen. Rychle se obrátil na bok. Tak rychlím pohybem že jsem vůbec nevěděl co se děje. Mě chytil obouma rukama pod krkem. Poslouchej dobře. Nenechám nikoho aby mě to někdo skazil. Slyšíš? Konečně mě pustil. Začal jsem kašlat. Jseš normální??!! Dej mi pokoj!!!! Zakřičím. Vezmu svou přikrývku a polštář. Kam jdeš? Do ložnice pro hosty. Tam to nemáš rád. Zakřičel. To vím taky! Zejtra jedu do hor se uklidnit! Lepší v ložnici pro hosty než s tebou! Křičim ze schodů. Bylo to tak hezký žes mě zavolal abych tě viděl a teď seš zas takovej!!! A kdy jako řekneš že jsme manželé??? Když chceš zas kandidovat v tom hnusným pelechu! Táhnu za sebou tu deku. Ohlédnu se rychle.
Stoupl mi na ní. Už skončils nebo ještě něco? Byl naprosto klidný. Jeho oči nebyli ledové ale plný lásky.

 Jeho oči nebyli ledové ale plný lásky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Extra Happy Halloween všem čtenářům. Pokračujeme.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now