Léto Malibu 1998 2.

37 2 0
                                    

Coline!!!! Hledám své kalhoty.  Sotva jsme přiletěli do LA. Hned jsme odjeli do Malibu.  Pronajmuli jme si hezký menší hotýlek. Chápu to chce si odpočinout. Máme týden dovolenou.  Co je? Chci jít na pláž . A nemůžu najít kalhoty. To půjdeš dolů na pláž v kalhotech? Proč nikdy nenosíš kraťasy ? Jared mávl rukou. Na tyhle chceš? Ano děkuju. Šel do koupelny se převlíknout. Vidím že zapomněl plavky na židli.
Jdu mu je dàt . Na zapomněls sis vzít plavky. Nedívej se! Coline! Nedívám se! Dej si ruku na oči! Jo...... Je něco co jsem neviděl ještě??? Ha ha ha.....
Jdi se vykoupat budu na pláži dám si pivo. Coline jenom jedno ok? Jo.....
Nevěřím mu ani slovo. Hodím ručník na lehátko.Svléknu se a skočím do vody je to moc příjemný. Kamínky nahmatám nohou. Párkrát se potopím a zaplavu si Kraula. Cejtím že mě něco šimrá na krku. To jseš ty? Říkals že půjdeš na pivo. Chytl mě kolem krku. Nechtělo se mi bez tebe. Koukal mi přímo do očí. Najednou se potopil a stáhl mi plavky ke kolenům. Co děláš....rychle jsem si je zas natáhl. Objal mě. Nebuď pořád tak upnutej. Trochu srandy přece nikomu ještě neuškodilo. Objal mě. A zašeptal milování ve vodě je nádherný.
Zítra ráno pojedu se podívat za maminkou. Chceš jed se mnou? Seděli na balkoně a jedli ovoce. Lásko? Budeš se zlobit když nepojedu? Jared se usmál . Proč bych se měl zlobit? Zůstanu tam na oběd a potom přijedu. Budeš mě chybět Jarede. Ty mě taky Coline jsem na tobě už tak závislej že přestávám myslet logicky. Colin se na něho pozorně podíval. Tak to má být to je pravá láska. Zapálil si cigaretu a vyfoukl kouř.

Malý extra. Kelly když ti napíše někdo na fotku na Instagramu z roku 2016. Co je to za místo a zavřeš Instagram a potom se podíváš na můj. A znovu ho otevřeš . Co to znamená?

Vidělas moje Farrelleto baby??? 😂😂😂Los Feliz drahá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vidělas moje Farrelleto baby??? 😂😂😂Los Feliz drahá. Pokračujeme normálně.
Asi máš pravdu . Pravá láska. Dej mi ten meloun. Ne ten žlutej. Colin napíchl žlutej meloun na vidličku. A dal mu ho do pusy.  Proč mě vždy láduješ jídlem jaký nemám rád?! Jako ta odporná brokolicová polívka! No ta ti dělá jen dobře! Panebože Coline! Vytáhl pod židli pivo.  Žíznivě se napil. Víš někdy nemůžu spát. Třeba až do rána. Vidím to pořád dokola víš co?  Jarede potřebuješ sex před spaním to je vše. Znovu se napil.  Jared se zvedl . Dej mi pokoj! Copak to nechápeš ! Jsem z toho na nervy! Colin ho chtěl chytit za paži. Jared sebou cukl. Jdu si zjistit autobus na zítra....Práskl dveřmi.
Rychlím krokem přešel na chodník. Autobusová zastávka byla asi 300 metrů od hotelu. Nechápe mě! Vše řeší sexem..... konečně tady to je. Hm v devět ráno to bude ok. Za chvíli se vrátíme do Dublinu a zas to stejné! Koupil jsem si zmrzlinu v gelaterii a sedl jsem si ke stolečku. Líbí se mi sledovat lidi jen tak je pozorovat.....
Colin byl dole v recepci. Máte telefón. Colin Farrell že? Prsatá panička mu ukázala prsten na telefonní kabinku. Colin zavřel pečlivě dveře. Vzal telefon. Ano? Oh nazdal! Čekal jsem tě . No brzy ses ozval. Jo pár dní v Malibu. Odpočinek trochu ne? Líbilo se ti to? To jsem rád! Coca Cola reklama? Za dva týdny? Super!!!! Colin si sáhl do rozkroku. Nedělej si starosti nechceme to zadarmo. Jo jo pamatuju si to tenkrát moc dobře na tý farmě. Ha ha ha..... Chceš to zas? Skvělý! Už se nemůžu dočkat......Colin zavřel telefon. Zašeptal skvělí! Bouchl pěsti do vzduchu.
Reklama na Coca Colu. Tak zlatíčko příprav se.

 Tak zlatíčko příprav se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ještě jedno extra. Když dětský kamarád Jareda pošle na Instagram Jaredovu ruku se snubním prstenem a s růží v rukávu. A za dvě minuty to vymaže co to znamená? Že si někdo dělá srandu. To snad každý pochopí ne? Proč to tam ale nenechal?...... pokračujeme normálně.

Vyjdu z hotelu a je mi tak lehce chce se mi zpívat radostí!!!! Dokonce si i poskočím. Hledám ho kde je ..... Autobusová zastávka je tady. Oh tam je vedle v gelaterii. Zamával jsem mu on taky. Ukazuje abych přišel. Dáváš si čokoládovou? Tu mám taky rád. Ty se zlobíš? Ne sedni si ne? Colin si sedl. Můžeme si dát palačinky ty máš rád ne? Coline nemyslel jsem to tak. Promiň. A dám si palačinky. Colin ho chytl za ruku . Nemáš se za co omlouvat. Jsme v Malibu. Na dovolený a je to tu perfektní! Jednou bych si chtěl tady koupit dům takovej co mají tady ti slavní boháči. Jared se mu podíval do očí. Sametová hnědá barva. Coline ty budeš slavnej. Pokračujeme

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now