Útržky 42.

8 0 0
                                    

Přešlo pár dní. Nic nového. Beru zas ty léky. Je mi to fuk. Koukám na kufry na posteli. Vem si ten modrej svetr jde ti bude tam zima. Kdy odjedeš?
Neodpověděl. Chová se tyto dny přímo hrozně. Dal si pár věcí do chufru. Stáhnu si rukávy. A pokusím se ho zeptat znovu. Kdy odjedeš?
Matthew tam už je Coline. On postavil kufr na zem. Ani se na mě nepodíval. Zavolej dětem ať přijdou zítra odpoledne budem strojit stromeček. To je hezký ..... řekl jsem.... Objednej pohoštění z Bistra a ať přijdou i matky. Políbil jsem ho do vlasů vůně D.G. mě skoro omámila. Byl skloněn nad dalším kufříkem. Zlobíš se lásko?

 Zlobíš se lásko?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nic. Ach jo. Tyto dni jsou strašné. Když jdem spát tak se mě ani nedokne. Otočí se a spí. A já spát nemůžu.

Za chvilku odjede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Za chvilku odjede . Já budu mít pár Vánočních koncertů ..... Coline? Dej mi pokoj chci spát. Miluješ mě? Ne nemiluju tě.....Já tě ale miluju jestli jsem chyboval tak promiň nechtěl jsem.

Nic . Spí tak jak vždy je mu to vše jedno. Jsem pro něho vzduch. Tolik dní ani mě nepohladil. Je otočen zády . Pravidelně oddechuje. Ukazováčkem se ho dotknu. Kdyby mi dal facku bylo by to stokrát lepší než tohle. Spí nahý jak vždy. Oh....sunu se k němu blíž. Cejtím jeho vůni. To jsou muka. Jeho tělo je jako žár který spaluje. Lehce se ho dotknu mým tělem.
On najednou rychlím pohybem byl na mým tělu. Cejtím jeho vzrušení. Zabořil svůj obličej do mých dlouhých vlasů a zašeptal. Jsem jenom člověk...rukou přejel mé prsa . Toužím po tobě lásko. Hm beruno. Já taky...Ze začátku to byl boj který byl v jeho nitru. Sám se sebou. Pohladil jsem ho po tváři. Promiň Beruško ublížil jsem ti? Ne ne jen trochu jemně víš jak to mám rád.
Byl tak jiný tak jak ho miluju. Potom jsme si dlouho povídali , hluboko do noci. Držel mě v náručí tak pevně jako by se bál že mu odejdu. Byl jsem tak šťastný jak už dlouho ne.
Nový den mě vítal paprskama slunce které se odráželi v okenici. Byl jsem sám v posteli ale slyším ho v koupelně. Otočím se stojí nahý v koupelně u umyvadla. Oh....je můj jenom můj! Vím to že co jsme manželé nemá nikoho jiného. Můj! Jenom spolu se milujeme. Jeho tělo, duše a srdce patří jenom mě. Ale nikdy to neuzná to nevadí. Lásko? Dobrý den. On se otočil . Tak co? Spáči? Vstávat! Oh...mě se tak nechce.... Colin ho chytl za ruku a tahal ho z postele. Oba se smáli. Štěstí které je obklopovalo bylo tak příjemný. Jared sebral jeho polštář a hodil ho na Colina.
Ten ho popadl a hodil mu ho zpátky. Colin se smál. Jared znovu zavřel oči. Tak nebudeš už vstávat? Jarede! Colin byl jedním skokem u něho. Slyšíš? Otevři oči. Je ti něco?! Slyším jeho hlas plnej obav . Zlato stalo se něco?! Poplácal mě po tváři. Já nic. Miluje mě má o mě strach . Letí do koupelny máčí ručník. Začal mě otírat. Otevřu pomalu oči.  Jseš v pořádku? Udělalo se ti nevolno? Líbá mě celý obličej.
Usměju se . Miluješ mě že? Tak jako já. Podíval se mi do očí. Ten pohled byl studený .
Čekal jsem co řekne a věděl jsem že to nebude moc dobrý. Ale netušil jsem kam až může zajít.....

 Ale netušil jsem kam až může zajít

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pokračování.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now