Hospital Amanda B Malibu léto 1998 9.

13 1 0
                                    

No parádní dovolená. Pomyslim si nahlas nic neřeknu nechci aby si myslel že je vinen. Dva dni budu tady v posteli. Zavolals mamince? Že se nehodí ta večeře? Jo . Řekla že to nevadí jindy. Colin seděl na kraji postele. Chytl Jareda za ruku . Chci abys věděl že jsem nic neměl s tím chlapem. Jared si olízl rozpraskané rty.  Promiň Coline už to necháme ok?
Co ta hlava je lepší? Trochu si odpočinu a bude to ok. Lásko nechtěl jsem ti ublížit. Já vím to se někdy stane. Nech to být ok?
Dobrý den! Ranní vizita je tady. Mladší doktorka se podívala na Jaredovu kartu .

 Mladší doktorka se podívala na Jaredovu kartu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Extra pocit v pasti. Pokračujeme normálně.
Změříme tlak. Kdo vás to bouchl do hlavy? Jared si skousl ret.  Nikdo spadl jsem a bouchl jsem se to je vše. Tlak je v pořádku. Sundala mi pásku z tlakoměru. Oznámení na policii musíte udělat sám. Myslím že to víte. Jared se střetl s pohledem Colina.  Nikdo mě nic neudělal . Řekl odhodlaným hlasem. Tak jak myslíte....a odešla. Půjdu sbalit věci po zítří odjíždíme.
Koukám jak se strácí v bílých dveří. Najednou mě popadla taková úzkost. Zlý tušení. Budoucnost. Něco se stane v budoucnu ale nevím co....
Koukám na hodiny uběhli skoro tři hodiny on nikde.
Bude mě držet v pasti ale s čím?! Co blbnu ? To je asi k tý hlavě.Kde je takovou dobu? Proč jsem pořád v tom stresu? To mě zničí. Zavřu oči. Vidím podivný sen. Zlato? Vše ok? Políbil mě na čelo. Přinesl jsem ti pořádný jídlo. .... Když ho vidím jsem šťastný. Myslel jsem si že se ti něco stalo. Coline. Ano spozdil jsem se musel jsem zařídit ty letenky. Mĕls starost? Hm měl jsem starost a blbý sen.  Víš ty si Jarede vše hrozně bereš. Mlčím a po chvíli řeknu . No asi máš pravdu. Hrozně si vše beru. Příště si to tak brát nebudu.
To blbý tušení co asi znamená?
Colin nic neřekl. Věděl že dveře jsou otevřené do jednoho největšího módního časopisu. Nemusí vše vědět. Tak pěkně stranou. Systém který bude uplatňovat v následujících letech. Navenek se usmál. To bude vše dobrý beruško.

Proč mě přejel mráz po zádech? Nevím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Proč mě přejel mráz po zádech? Nevím.
Druhý den jsem odešel z nemocnice hlava byla lepší . Chtěli abych tam ještě zůstal ale Colin už chtěl odjed. Máme prý práci v Dublinu. Taky jsem našel v jeho kapse u kalhot kondomy. Nic jsem neřekl . Ale na prsou jsem cejtil bolest která roky mě bude ještě doprovázet.
Nechce se mi do Dublinu . Na letišti  v L.A.jsme měli čas , prohlédli jsme si obchůdky a potom si sedli na coffee. Po pravdě řečeno se tam bojím. Nasypu si cukr do kávy. On má kávu a vedle whisky. Pane bože je teprve ráno. Samozřejmě nahlas nic neřeknu. Zapálil si cigaretu. Jeho kouř mě rozkašlal. No jo choulostivko nikdy nebudeš ..... Coline ! Už ani slovo.  Zvedl jsem se. On mě chytil křečovitě za ruku. Okamžitě si sedni . Chtěl jsem odporovat ale neřekl jsem nic. V pátek chci abys uspokojil našeho slavného fotografa. To ostatní nech na mě.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now