9.9.2018 Tiff 13.

10 1 0
                                    

Jsem šťastný Jorgos můj režisér dostal cenu na festivalu v Benátkách. Je podporován ze všech stran. Čeká ho velká kariéra. Jeden z nejlepších režisérů v Evropě. Točil se mnou v lux studiu WB.. A brzy jeden z předních režisérů u nás.

Max a Velký šéf mě blahopřáli k mé světové premiéře

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Max a Velký šéf mě blahopřáli k mé světové premiéře. Včera večír po párty. Hezky jsem poděkoval jak se sluší. Jsou moc hodní a mám je moc rád.
Taky mě volala Emily popřála no ano. A potom řekla že zapomínám na svou drahou polovičku. Co jsem jí to jen řekl? Kolik jsem toho vypil na tom párty? Jo ....a zavřela mě telefón. No teď když přijede on k tobě do Londýna můžeš uskutečnit to po čem toužíš takovou dobu. Kočičko ne? Můžete se zahalit do hedvábných županů ne? Coline prosimtě jseš normální?????!!!!! Zavřela mě to.
Někdy se divím sám sobě. Ten její slavný princ. Copak to nevidím její nádherný oči vždy vezmou ten zamilovaný pohled. Ale líbilo se jí to tenkrát. Když jsem jí ho tam strčil. Skučela rozkoší. Podle mě chtěla ještě jedno kolo.
Fotky rozhovory vše bez jediné chybičky. Tak jak to má být. Jen si užij v Londýně....

Dnes je zde v Torontu na náši počest večeře

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dnes je zde v Torontu na náši počest večeře. Cejtím se velmi hezky. Celý internet se zabývá naším filmem. Byl to dobrý tah. Vykoupu se v lázních hotelu udělám si masáž....no prostě relax. To potřebuju.
Sedím v křesle a dvě dívky mě masírujou nohy. Vezmu mobil. Tak co? Zeptám se ho. Prosím tě co tam vyvádíš? Já? Co bych vyváděl? Máš to párátko v puse!!! Všichni mluvěj o tobě! No a? To ti vadí beruno? Colin se začal smát. Obě dívky se na něho podívali. No já nelítám rozhalený po pódiu. Coline! To přece je jenom..... Řekni to Jarede! Práce! Ach jo máš pravdu jako vždy. Kdy tě uvidím? Colin dvě minuty váhal. Nevím opravdu nevím. Je to těžký období . Zvlášť ten podzim. Měj strpení a uvidíme. No já čekám že uděláš to cos slíbil. Ha ha ha!!! Smál se Colin do telefónu. Sliby ..... Ty si děláš ze mě srandu. Coline! Začal se smát Jared . Mám radost že máš dobrou náladu! Miluju Toronto! Beruško!
Pamatuješ jak jsme tenkrát nešli! Jo to kvůli ty krávě Alex. Nechtěla abych ti dal cenu za Rayona. A seděli jsme celý den v hotelu. Coline kolikrát jsme to tam dělali? Asi stokrát ha ha ha......Colin si odkašlal . Bylo to nádherné lásko.
Tvůj film má skvělou kritiku. Přeju mu velké ceny. Colin slyšel jeho hlas a sevřelo se mu srdce. Děkuji drahý.
Jarede jseš v pořádku? Delší chvilku nic neřekl. Snažím se být v pořádku ze všech sil . Volal mi primář zapomněl jsem jít na kontrolu v LA. Měl řeči. Colin slyšel že má ustaraný hlas.
Zlato nedělej si žádný starosti. Zítra jdi do našeho bytu kolem páté ok?

Ano proč? Primář z Dublinu je v Londýně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ano proč? Primář z Dublinu je v Londýně . Coline jak ty vše víš ..... Děkuju ti lásko že se o mě tak hezky staráš. Jarede nemáš mi co děkovat je to má povinnost. Chlapečku buď trpělivý a poslušný a vše nech na mě. Máš pravdu Coline někdy jsem hroznej ale budu se snažit .
Jared napustil studenou vodu do umyvadla. To je snad zlej sen.... pokračování.

C&J Farrelleto Kniha 10 !!!Where stories live. Discover now