December 19.

321 11 2
                                    

NCT127-Mark

Mark soha nem szerette a karácsonyt, mindig csak egy muszáj ünnepnek gondolta és soha nem volt kedve karácsonyozni.
De aztán jöttél neki te, a fura európai és mióta együtt vagytok-lassan két éve-a karácsony számára eggyé vált a csicsa és a túltolás fogalmával, még jobban megutálta a díszeket, a pulcsikat, a hangulatot és a zenét is.
De te idén olyan ajándékkal készültél neki ami miatt garantáltan megszereti majd ezt az ünnepet.
Már csak pár nap van hátra a legutáltabb ünnepig, te mégis rátudtad venni Markot, hogy segítsen kidíszíteni a lakást, amibe száját húzva ugyan de belement, így három nappal karácsony előtt már tele volt az összes szoba díszekkel, és ez nem vicc, poénból még a wc felé is tettél egy fagyöngyöt amit mikor párod meglátott sűrű káromkodások közepette küldött vissza téged oda ahonnan jöttél, aztán persze bocsánatot is kért miután lehiggadt.

Aztán eljött a karácsony és te izgulva nézegetted magad, mert hiába voltatok együtt már két éve, eddig még nem jutottatok el. Egy piros fehérnemű szett van rajtad, combfixxel és harisnyakötővel, ezeket pedig megspékelted egy piros csipke fürdőköpennyel aminek eddig igazából az értelmét te sem értetted.
Mark is lassan haza ér a nagymamájától és tuti zsémbesebb lesz, mint egész decemberben valaha is lenni szokott.

-Utálom a kará....csonyt!-toppant be a lakásba és hirtelen a levegője is benn rekedt.-Tán itt volt a postás?

-Hülye!-nevetted el magad és magadat nyugtatva lépsz elé, de mikor hideg kezei megfogják csípőd felsikkantva ugrottál egyet.-Vigyázz mit csinálsz mert a végén nem kapsz ajándékot!-nyomsz egy puszit a nyakára és direkt nem hagytad, hogy megcsókoljon.

-Ez valami vicc?-morogta és morcosan nézett rád.

-Nyugodj már meg, a nagyid mit mondott?-fogtad meg kezeit és a fürdőbe bevezetted ahol már meg volt engedve a víz.-Vetkőzz le!-susogtad és még inge alját is meghúzgáltad.

-Már megint azt mondta, hogy keressek magamnak mást, mert veled csak szégyent hozok a családi vérvonalra.-sóhajtotta és miután levette magáról a fekete szövetet átölelt. Forróteste miatt úgyérezted, hogy mindjárt elolvadsz.-Én meg megmondtam neki, hogy ne is álmodjon róla, és ha kell dacból rögtön feleségül is veszlek, ezen persze kiakadt és elküldött, csak a szokásos!-legyintett és a nadrágját is levette a többi őt fedő anyaggal együtt, majd beült a vízbe. Nem vagytok egymás előtt szégyenlősök, de azért nem mutogatjátok magatok.

-Én mondtam, hogy valamire jó lesz még ha hagyunk egy ülőkét a kád mögött!-másztál fel mögé és maszírozni kezdted a vállát.

-Ohh!-kiáltott fel mikor egy izomcsót kezdtél nyomkodni, ahoz képest, hogy vékony vagy kifejezetten van erő benned.-Én is rájöttem, hogy jó lesz ez ide!-annak ellenére, hogy háttal van neked, látod magad előtt a perverz vigyorát, amit te egy "véletlen" szorítással a hátán-amire amúgy is napok óta panaszkodik, hogy izomláza van.-Háájje!-kiáltott fel és feléd fordult.-Ezt most miért?

-Mert tudom, hogy úgy vigyorogtál, mint akit baszni visznek.-súgtad fülébe.

Ritkán káromkodsz és kifejezetten zavar is ha a körülötted lévők szólják el maguk nem túl szépen.

-Mi történt veled? Még soha nem beszéltél így!-vonta összeszemöldökét.

Ezek után gyorsan lefürdött és mikor beértetek a hálóba úgy támadt neked, mint ragadozó a vadra. Vad csókokkal kezdte, de végül egy érzelmes csók csata lett belőle, óvatos léptekkel kezdett tolni az ágy fele amire szintén óvatosan döndött le. Hajába túrtál és vállát markolásztad amíg ő feletted térdelve símogatta oldalad, aztán óvatosan vette le rólad a számára zavaró tényezőket.

Hát mondjuk azt, hogy nem fogsz nyugtalanul aludni ezek után és a többibe gondoljatok bele ti.

-Talán kezdem megszeretni a Karácsonyt!-símogatta derekad mikor már betakarózva feküdtetek egymás karjaiba.

-Én tudtam, hogy ez jó lesz!-kuncogtál fel és megcsókoltad.-Boldog karácsonyt!-símogattad meg arcát és olyat mondott ami eddig nem hagyta el a száját.

-Boldog karácsonyt!

_BogiB_

Kpop imagines (Christmas version)Where stories live. Discover now