December 3.

444 15 2
                                    

Got7-JB

[E/3 szemszög]

Te és JB mióta az eszetek tudjátok legjobb barátok vagytok.Kicsinek együtt homokoztatok,együtt játszottatok kisautósat és állatorvososat.Mikor iskolába kerültetek akkor is ugyan ilyen szilárd maradt ez a kapocs,együtt tanultatok délután,a csúfolódokat pedig JB mindig elhajtotta tőled,ha pedig valaki közétek akart állni az keményen megszívta.Középiskolában viszont ez a kapocs meglazult,az új haverok miatt Jaebum elhanyagolt téged és erre csak az utolsó évben jött rá mikor már nem mint legjobb barát jártál a gondolataiban hanem mint egy felnőtt fiatal nő.Ezek után pedig újra közeledni kezdett feléd,azonban már te sem azt a kisfiút láttad benne mint egykor a legjobb barátodban. Egyre jobban közeledtetek egymáshoz,a ballagásra már elcsattant közetek egy-két részeg csók is,ám ha valaki kérdezte,hogy mi van közetek ti csak könnyedén rávágtátok a régóta bevésődött választ.Éreztétek,hogy ez nem lesz jó,de mindketten féltetek kezdeményezni tartva attól,hogy ezt a másik visszautasítaná,ezért inkább szenvedtetek.

A ballagás utáni nyáron rengeteget voltatok együtt és tervezgettétek a jövőtöket és a jövőtökben benne volt egy közös karácsonyi T-Ara koncert,mert te mint vérbeli Queen's nagy lelkesedéssel vársz,viszont JB csak régi jó barátját Jiyeont akarja meglátogatni a VIP jeggyel amit te kissé szomorkásan veszel tudomásul.

Ezek után a tél roham léptekkel jött,az egyetemre felvettek ahova menni szerettél volna így a sok tanulni való szinte betemet,mint Szöul utcáit a porhó.A napjaid abból állnak,hogy felkelsz,elmész az egyetemre,haza mész ebédelni,vissza az egyetemre,délután tanulás a könyvtárban és végül indulás haza ahol vacsora mellett a biztonság kedvéért még egyszer átnézed a jegyzeteid.Egyre fáradtabb vagy és ezt senkinek nem vallanád be,hetek óta már a barátaid aggódó üzeneteire sem válaszolsz,hisz nincs időd semmire.De aztán a karácsony napjával a koncert is jött magával ami egyet jelentett azzal,hogy bizony ma szembe kell nézned a mumusoddal aki nem más mint JB.Mert ő is látni fogja rajtad,hogy a három a réteg alapozó sem tűntette el a fekete karikákat,bevérzett szemeid pedig szintén a napi három-négy óra alvásról tanúskodnak,és ezek mellett pedig rengeteget fogytál,ám ezek ellenére is próbálod a barátaidnak és talán egy kicsit magadnak is bemagyarázni,hogy teljesen jól vagy.

-Szia Y/N!-ront be lakásodba a fiú aki azonnal le is sápad.-Hogy nézel ki?-robog hozzád és kezébe veszi a csúklód ami olyan mint egy három évesnek akit éheztetnek.-Miért mondtad azt,hogy jól vagy?-aggódóan nézett végig rajtad.

-Majd a koncert után mesélek.-sóhajtod és felveszed kabátod és várakozóan nézel a makacsul egy helyben álló fiúra.

-Addig nem megyünk el amíg előbb nem mesélsz!

 Végül csak elmentetek a kocertre ahol többször is megszédültél a nagy tömeg és a gyengeséged miatt,a sorban állást is már rosszul viselted,izzadtál és szemeid előtt egyre többször jelentek meg fekete foltok,de JB nem figyelt rád,ezer éves barátja szerinted többet ért annál,hogy te mindjárt összeesel.

Te is jól elbeszélgettél az összes lánnyal,de láthatóan a veled érkezett "friss húsra" repültek rá.

-JB!-támaszkodsz az ajtónak miközben várod,hogy befejezze a pletykázást.

-Várj egy picit Y/N!-legyint le és visszafordul a kárörvendően vigyorgó Jiyeonhoz.

-De rosszul vagyok!-magad elé suttogva mondtad ezt és mikor tettél volna egy lépést ki a koncert csarnokból a lábaid alól kifutott a talaj és érezted,hogy zuhansz majd földet érsz.

Mire magahoz térsz JB karjaiban vagy aki folyamatosan ölel magához és motyog valamit orra alatt.Meg akarnál szólalni de ahhoz is gyenge vagy,hogy kinyisd a szád.

-Végre felébredtél!-még szorosabban ölel és ha kéne sem engedne el.-Tudod te,hogy hogy rám hozztad a frászt?-símogatja arcod miközben felültetve óvatosan itatni kezd.

-Fujj!Mi ez?-undorodva húzod el fejed a harmadik korty után.Förtelmesen édes és eper ízű,te pedig mindkettőtől egyenesen világgá szaladnál.

-Tudom,hogy nem szereted,de eper szirup vízzel hígítva.-hirtelen csókol meg minek hatására azt sem tudnád megmondani,hogy fiú vagy vagy lány.-Tudom,hogy nem kéne így lennie,de egyszerűen elveszed az eszem!Minden gondolatom körülütted forog és nem akarok a csak legjobb barátod lenni.Szeptember óta fülig beléd vagyok zúgva és ezen semmi nem tud változatatni.-ölel újra magához.-Legyél a barátnőm,kérlek Y/N.

-Én is szeretlek JB!-gyengén ölelsz vissza.

-Y/N hivatalosan is a barátnőm!-kiáltotta és boldogan tartott karjaiban.-És mostmár oda fogok rád figyelni,ígérem!-círógatta állad.

-Boldog karácsonyt!-hunytad le szemeid és hirtelen felötlött benned,hogy mi van ha ez csak álom,de JB meleg lehellete túl valódi,ahhoz,hogy álom legyen.

-Boldog karácsonyt Jagi!-csókolt homlokon még mindig az aréna padlóján fekve.

Mégis jó dolog sült ki ebből a sok elhavazott hétből.

_BogiB_

Kpop imagines (Christmas version)Where stories live. Discover now