38 •Bulletproof:X•

2.4K 246 165
                                    

Yazım yanlışlarını kontrol edemedim, siz gördüğünüz yere yorum bırakırsanız düzeltirim.

Odadan çıkıp diğerlerinin yanına gittim. Doktor gelip Yoongi'nin dinlenmesi gerektiğini söylemişti. Jimin'in yanına oturup başımı omzuna koydum.

"Pekala ortada büyük bir sorun var. Minho X olduğunu söyledi ama şuan yoğun bakımda yatıyor. Peki bu X kim?" dedi NamJoon elinde bana gelen kağıdı tutarken. Jin alıp tekrar okudu.

"İki seçenek var. Ya Minho aslında X değil, yalan söyledi ya da bir X daha var."

"İki şıkta o kadar yakın ki..." Taehyung mırıldanarak yere çöktü.

Koridorda bir sessizlik oluştu. Herkesin ne düşündüğü zaten belliydi.

- - -

Trajik olaylar silsilesi.

Televizyonda gördüğüm habere gülerek baktım. Bir ailenin başına gelen trajik olaylar diye adlandırılan minik problemlere baktım. İnsanlar bizim yaşadıklarımızı öğrense kimbilir neler olurdu?

Kumandaya uzanıp televizyonu kapattım.

Telefonuma gelen mesajlara baktım. Dünden beri pek kontrol etmemiştim. Jaehyun'dan gelen bir mesaja tıkladım. Nasıl olduğumu soruyordu. Numarasına tıklayıp çalmasını bekledim. Dördüncü çalışta açtı.

"Selam," dedim neşeli olmaya özen göstererek.

"Selam ve günlerdir neredesin Tanrı aşkına?"

Patlamadan haberi yoktu. Yani bir patlama olduğu haberlere çıkmıştı ama bizim isimlerimiz geçmiyordu. Yerim bu işi bir miktar parayla halletmişti.

"İyiyim iyiyim bir sorun yok sadece... Biraz yorgundum,"

"Anlıyorum, iyiysen bir sorun yok." gülümsediğini ve kocaman gamzelerinin çıktığını hayal ettim.

"Sen nasılsın?"

Soruma karşılık biraz bekledi "Şey iyiyim sanırım. Dün Taeyong'un ailesinin yanındaydım, onlar... İyi olmaya çalışıyor. Ben en yakın arkadaşımı, onlar çocuklarını kaybetti yani bilmiyorum onların acısının yanında kendiminkini unuttum."

Sesi biraz titreyince bu konuyu kapatmaya karar verdim "Yani iyisin, bu çok iyi. Okul nasıl? Neler oldu?"

Jaehyun bana biraz okuldan bahsetti. Neden ara verdiğimi hala anlayamadığı için arada lafta soktu. Güncel haberleri alıp telefonu kapattım.

Jimin'in bugün özel dans dersi vardı birkaç haftadır çok ilgi gösteremediği için mecburen bugün geç saatte kalacaktı. Hava hafif kararınca odama gitmeye karar verdim. Normalde Yoongi gelecekti ama geç kalmıştı.

Odama gireceğim sırada çalan kapı sıçramama sebep oldu. Ama yüzümde oluşan kocaman gülümseme ile kapıya gittim. Yüzümde beliren poşetleri elimle ittirip Yoongi'nin gülen yüzünü buldum. Çok mutlu görünüyordu, diş etleri görünecek şekilde gülümsüyordu. Kenara çekilip geçmesini bekledim.

Oturma odasına geçip kendini koltuğa attı ve oturmam için yanını işaret etti. Onu böyle neşeli görmek sanki birden bana da neşe vermişti.

"Sana harika bir haberim var,"

Dönüp bembeyaz, pürüzsüz cildine baktım. Dokunulası cildine.

"Neymiş o?"

"Bu hengamede sana söyleyecek fırsatım olmadı. Birkaç gündür bu evlilik... İşiyle uğraşıyorum. Rose ile ortak karara varıp ailelerimize rest çektik. Benim ailem, az çok tahmin edersin bu resti pek umursamadı. Onlar hep kendi kafasına göre iş yapar. Ama Rose'un babası ona çok değer veriyor. Benimde fikrimi sordu ve evliliğin iptaline kadar verildi."

Bulletproof: X [BTS+Yoongi] ✔️Where stories live. Discover now