21 •Bulletproof:X•

2.5K 288 216
                                    

Bölüm şarkısı:
Lim Ji Run - Longing Dance
ve
2BIC - heart

Yavaşça Yoongi'den ayrıldım.

Tamam şu durumda bile biraz utandığım doğrudur.

"Biraz otur," derken beni bir ağacın altına doğru götürdü. Yavaşça yere çöktüm. Hala biraz başım dönüyordu ama anladığım kadarıyla başımı bir yere çarpmadım.

"Ben arabaya bakacağım," Yoongi arabaya ilerleyip içine baktı. Benim telefonum oradaydı ama onunki kırılmıştı. Arabanın arka koltuğunda daha önce onun üstünde gördüğüm bir ceketi çıkardı. Sonra bagajdan bir levye aldı ve yanıma gelip, yere oturdu.

"Araba çalışmaz, biraz ilerleyelim. Belki Hoseok'u buluruz. Civarda köyde olabilir, burada beklemek anlamsız. Sen yürüyebilir misin?" arka arkaya konuşup bana baktığında ben de ona odaklandım.

"Yürüyebilirim ama sen iyi misin? Başın kanıyor," söylediğim şeyle elini başına götürdü. Sonra yüzünü buruşturdu.

"İyiyim, sorun yok." derken ayağa kalktı.

"Gitmemiz lazım, burada vahşi hayvan vardır."

Yerimden yavaş bir şekilde kalkmaya çalıştım. Hava kasvetliydi, hafif bulutlar vardı, yüksek kesimde olduğumuz için biraz serindi. Yoongi birden ceketi omuzlarıma bıraktı. Bir şey demeden yürümeye başladı. Bende arkasından olabildiğince yetişmeye çalışarak ilerledim. Elinde yine arabadan çıkardığı bir el feneri vardı.

"Özür dilerim." yine mırıldandığında kaşlarımı çattım "Ne için?"

"Kaza için."

Gözlerim yine yavaşça doldu. Aslında hepsi benim suçum. Onu buraya ben sürükledim ve o kendini bunun için suçlu hissediyor.

"Öyle söyleme, bizi buraya ben sürükledim. Asıl suçlu benim." dedim tekrar burnumu çekerek. Kaza daha birkaç dakika önce olmuştu ve benim toparlanmak için yeterli sürem yoktu.

Yoongi birden durup feneri bana çevirdi, elimle yüzümü siper ettim.

"Ağlama, bu kendimi daha kötü hissettiriyor."

Elimle yüzümü sildim "Hala şoktayım," diye mırıldandım "Ve bir ormanda kaldık, bırakta ağlayayım."

"Korkuyor musun?" sorduğu soruyla ona göz devirdim "Karanlık bir ormanda yalnız kaldık, kaybolduk ve kaza yaptık. Elbette korkuyorum."

Yoongi, yine, aniden bana sarıldı.

"Korkma, sana bir şey olmayacak."

O bana sarılınca, o rahatlama hissi tekrar baş gösterdi.

"Bana böyle sarılmaya devam edersen senden hoşlanırım ve takıntılı biri olurum, benimle baş edemezsin." diyerek bir Yeon hareketi sergiledim. Böyle patavatsızlıklar için utanacak biri değilim.

"Belki bende senden hoşlanırım?" derken yavaşça benden ayrıldı ama hala kolları belimdeydi. Yüzüme öylece bakarken gülümsedim ve o konuşmasına devam etti "Hem ne biçim kızsın sen biraz utansana!"

Gözlerimi yine abartılı bir tavırla devirdim "Ben okulun ortasında hoşlandığım çocuğa 'bana bak, senden hoşlanıyorum eğer benden hoşlanmazsan kafanı dolabına sıkıştırırım' diye bağırmış kızım. Böyle şeyler beni utandırmaz."

Yoongi yavaşça benden ayrıldı ve elimi tuttu "Böyle daha az korkarsın diye düşündüm."

Omuz silktim "Sen bilirsin."

Bulletproof: X [BTS+Yoongi] ✔️Where stories live. Discover now