31 •Bulletproof:X•

2.6K 265 257
                                    

Kafasını gergince kaldırıp tam gözlerime baktı "Benimle bir randevuya çıkar mısın?" 

Mantıklı düşün Yeon. Bunun için hiç hazırlıklı değilim.

"Ben..." tabii ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Tutukluk yapmış silah gibi hissediyorum. Beynimin içinde her bir yandan konuşan binlerce ses var.

"İstemezsen sorun değil?" dedi nazik bir şekilde ama çok gergin duruyordu. 

Bir şeyler söylemek adına ağzımı açtığımda beni durduran şey hemen yanımdaki canım tıklanması oldu. Artık nasıl kendimi gerdiysem çığlık atıp camdan kaçındım. Tabii biraz Yoongi'ye yaklaştığım için ve o da paniklediği için omzumdan tutup beni geriye çekmişti. 

Turuncu saçlarıyla cama şaşkınlıkla bakan Seulgi'ye karşı sırtını Yoongi'nin göğsüne vermiş ben çok absürt bir manzaraydı. 

"Bu da kim?" Yoongi'nin hemen kulağımın dibinden gelen sesiyle "Stajyer arkadaşım," dedim ama hala bir türlü ayrılamamıştık. Durumun garipliğini bozmak için hemen ondan ayrılıp kapıyı açtım. Seulgi'de utanmış gibiydi. Kapıyı kapatmadan önce eğilip "Seni sonra ararım." dedim. Sadece kafasıyla onayladı. Kapıyı hızla kapattım ama elim ayağım dolanmıştı.

Kendimi liseli kaçamak peşinde koşan kızlar gibi hissetmem çok mu garipti? Gerçi lisede bunu hiç yapmamıştım. Tabii ninja Jimin sağolsun, her yerde ajanları vardı.

"Galiba çok özel bir anı böldüm?" dedi Seulgi hızla yanımızdan ayrılan arabaya bakarken.

"Şey... Aslında iyi oldu çünkü çok zor bir durumdaydım," dedim derin bir nefes verirken. Saniyeler içinde on yıl kadar yaşlanmışım gibi hissediyorum.

Az önce Yoongi'den çıkma teklifi mi aldım ben? 

"Yoksa... Aşk itirafı mıydı?" dedi kocaman gözlerle. Cevap vermeyip utangaç bir tavırla yere baktım. Ben ve utangaç hareketler! Park YeonHa ve utanmak!

Tanrı bana bugünleri de gösterdi sonunda.

"Hadi canım! Bu çok güzel, YeonHa o oğlan çok yakışıklı ve Bay Choi'nin arkadaşı sanırım." 

Kafamı şaşkınlıkla ona çevirdim "Ne?"

"Yanlış anlama hayır o anlamda yakışıklı değil, kesinlikle o gözle bakmam yani siz çok yakışıyor-" sözünü nazikçe kestim "Yok o değil, Bay Choi ile arkadaş kısmı?"

Rahatlamış bir şekilde nefes verdi, sanırım yanlış anlaşıldığını düşündü. 

"Ah evet bir keresinde Bay Choi'nin masasında onunla ilgili bir dosya görmüştüm, fotoğraflarından tanıdım. Yanlış anlama kesinlikle karıştırmıyordum sadece masasını düzenlerken hepsini düşürdüm. Şey adı Yoongi değil mi?"

Şaşkınlığımı gizlemeye çalıştım ama bir hayli zordu.

"Evet, Yoongi." 

Minho'nun Yoongi'yi araştırması gerçekten aşırı anormal bir durum muydu? Sonuçta o da X tarafından tehdit edilip Hoseok'u aramıza sızdırmıştı. Bunu sonra Jimin'e anlatacağımı not ettim ve birlikte yukarı çıktık. 

"Ee çıkma teklifi konusunda ne düşünüyorsun?" dedi sevinçle. Bir kız arkadaşım olduğuna ve onunla erkekler hakkında konuştuğumuza inanamıyorum.

X sayesinde hayatıma giren tek şey atraksiyon, gerilim ve bolca korku değildi anlaşılan. 

"Şey yani... Garip yani, bence ondan hoşlanıyorum." 

Bence ondan hoşlanıyorum mu? Sence olması çok güzel YeonHa çünkü beden senin bedenin ama görünüşe göre bir aklın yok.

Seulgi bir kahkaha attı "Kalbin ne diyorsa onu dinle." 

Bulletproof: X [BTS+Yoongi] ✔️Where stories live. Discover now