26. Bölüm Baba İzni

3.1K 176 9
                                    

    
Mümkün olduğu kadar hızlı ve çok bölüm yayınlamaya çalışıyorum arkadaşlar. Biliyorum biraz kısa geliyor bölümler size, umarım daha uzun bölümler yazabilirim. Tamamlanmış olan tek hikayem olan Gecmiş Zaman Olur Ki'ye de göz atabilirseniz sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum. Keyifli okumalar.

Geçen 1 ayın sonunda Şahin Bey'i gören Sultan Hanım ne kadar özlediğini anlar, ancak pek de belli edemez. Kırgındı Şahin Bey'e kendince. Hiç itiraz etmeden tamam sizi ilçeye yollarım demişti de gitme dememişti! Bırakmam seni, çocuklarımı dememişti işte! Bıktı demek ki artık benden! Kuma gelmesine bile bu kadar üzülmemişken, kendisinden vazgeçildiğine kırgındı, yorgundu işte Sultan Hanım. Vazgeçilen olmuştu işte bi anda... Sevmemişti demek ki! Erkekler sevemiyor mu acaba? Sevse zaten birden çok hanım alır mı erkekler? Ben bir tek sevdayı yüreğime zor sığdırabiliyorken, erkekler nasıl sevebiliyordu ki? Sevemiyorlardır... Hiç mi sevmedi ki... Yürek tek bir sevda için yanabiliyorsa, vazgeçti benden gözümün nuru dedi ve yine sustu kendince Sultan Hanım. Kuması belli ki yüreğinde yer etmişti Şahin Bey'in hem de en kallavisinden. Onları rahatsız etmeyiz hem biz de... Rahat rahat yaşayıversinler işte... Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ya, unuturum ben de... Unutur muyum? Unutamam ki... Unutmam... Allah'ım unutturma. Bensiz de olsa , yüreği bana akmasa da, sen onu benim yüreğimden bari alma! Benim sevdamı alma! Ben ikimizin yerine de severim! Dedi, dedi. Kendini yedi durdu işte Sultan Hanım.
Yatsı namazindan sonra babasına ilçeye taşınmak istediğini söyleyip, Sultan Hanım'a müjdesini verecekti inşallah Şahin Bey. Babasının yanındaki mindere yaklaşıp, anlatır genel olarak ne yaptığını. Kahveyi aldığını da söyleyince, babasının bastonunu yere vurması ile irkilir Şahin Bey. Babası Ahmet Ağa " O vakit var git başinda dur, buralara biz göz kulak oluruz. Evini barkını da taşı. Evin, bebelerin, ocağın gözünün önünde dursun, oğul!" Der. Sanki cennet muştulanmıstır Şahin Bey'e. Sarılır, ellerine babasının, öper. Bilmez ki anlamıştır Ahmet Ağa oğlunun çoktan karar verdiğini gitme yönünde. Varsın gitsin, huzurlu olsun bundan gayri ki belki beni affeder oğlum, der. Bir de baba rızasını almak için uğraştırmak istemez Şahin Bey'i. Bilmeden yeterince karartmıştı bir çok gecesini elleri ile oğlunun. Bundan sonraki gecelere sebep olmamak için verir gitme iznini gizlice. Böylesi daha iyiydi Ahmet Ağa'ya göre. Oğlu gitmek istememiş, o yollamıştı. Ağa sözünün üstüne ne söylenirdi ki diye içinden geçirmişti. Ağa sözünün ağırlığını ve kabul edilmek zorunluluğu oldugunu tam 7 yıl önce unutmuştu oysa ki.

Gönlümün Sultanı (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now