49. Aşk Nedir Biliyormusun?

309 18 0
                                    

ELİF :

"Anladın değil mi Seher? 1 hafta boyunca eve geç geleceğim için Doruk sana emanet. Zaten tatil olduğu için kreşe de gitmeyecek bu 1 hafta içinde gözünü üstünden ayırma. Doruk zaten yaramaz bir çocuk değil, ama sen yinede dikkat et"

"- Siz hiç merak etmeyin Elif hanım, küçük beye gözüm gibi bakacağımdan emin ola bilirsiniz"

"Tamam o zaman ben çıkıyorum"

Saat daha 8'di ve haliyle Aras'la Doruk uyuyordu. Aras işe bu gün biraz gec gideceği için hala evdeydi. Bense şirkete gitmek için erkenden kalkmıştım ve şuan arabama biniyordum.

Şirketin önüne geldiğimde arabayı durdurup indim ve içeri geçtim. Herkes beni görünce başıyla 'selam' veriyordu. Asansöre binip yönetici katına çıktım, asansör durduğunda indim ve ayağımdakı ince topuklu steletto ayakkabılarım yerde seslere sebeb olacak sesler çıkarmaya başladı. Tam bir patron edasıyla yürüyerek üstünde "EYLÜL KESKİN DEMİRER" yazan kapının önüne geldiğimde durdum ve arkamı dönerek çalışan her kese bakarak yüksek sesle konuşmaya başladım

"1 SANİYE HERKES BENİ DİNLEYE BİLİR Mİ ARKADAŞLAR?"

Biraz yüksek sesle konuşduğum için herkes elindeki işi bırakıp bana baktı. Hepsi gülümseyerek bana bakarken boğazımı temizleyerek söze başladım

"Öncelikle buraya gelme sebebim, Eylül hanım 1 hafta şirkete gelmeyeceği için bu 1 hafta içinde şirkette ben olacağım. Eylül hanım olduğu zaman işler nasıl yürüyordusa şimdide aynen öyle devam edecek. Ben sadece Eylül hamının yokluğunu gidermiş olacağım"

Herkes beni başıyla onayladıktan sonra yine bakışları bana döndü

"Ve son olarak şu asistan kız Şeyma'yı Eylül hanımın odasına çağırır mısınız?"

Hepsi kendi aralarında fısıldaşmaya başlarken aralarından bir kız öne çıkarak konuşmaya başladı

"- Elif hanım 2 gündür Şeyma'ya ulaşamıyoruz"

Bir kaşımı çattım "Nasıl yani? Nasıl ulaşamıyoruz? Bu ne biçim bir sorumsuzluktur?! Ne sanıyor bu kız kendini? O buranın asistanı değil mi?"

Sinirimi yatıştırmaya çalışarak yine önüme döndüm

"Peki ya Mert bey? O nerde?"

Yine benimle konuşan aynı kız cevap verdi

"- Efendim garip olan tarafıda şu ki aynı şey Mert bey içinde geçerli. Onada ulaşamıyoruz, 2 gündür ikisinden de haber yok"

Bir anda aklıma dün Eylül'ün söyledikleri geldi. "Şeyma işinde çok becerikli ve çalışkan bir kız. Mertin onun aklını çele bileceğinden endişeleniyorum"

Atarlı Prenses Where stories live. Discover now