1.Tanıtım

11.3K 477 30
                                    

Her kese merhaba , ilk önce size kendimi tanıtayım. Ben Eylül 18 yaşında genç bir kızım. Daha lisedeyim ama son sınıfım. İstanbulda yalnız yaşıyorum çünkü annemle babam iş için yurt dışındalar , yani orda yaşıyorlar arada bir gelip beni görüyorlar hatda telefonla bile arıyorlar , yani başımda yoksalar bile her gün kontrol ediyorlar. Ama buraya temelli gelemiyorlar malum işleri yoğun. Annemin moda sektürü var, çok güzel elbiseler çizer ve bildiğiniz kadar da yurt dışında çok iyi modeller olduğu için annem orda kalmaya devam ediyor. Babamınsa şirketi var bitki üretim şirketi.

Bir ara gitmişdim Amerika'ya harika bitkiler vardı , hiç tanımadığım bir sürü güzel bitkiler. Rengareng o kadar iç açıcıydılar ki...Lise bittikten sonra universiteyi yurt dışında okuyucağım. Ya Amerkada yada Fransada... Çünkü Türkçe hariç ingilisce bide fransızca biliyorum , başka bir dil bilmiyorum zaten onları öğrenmekte baya bir zaman alır.

Okulda hiç yakın arkadaşım yok. Arkadaşım var , hatta tüm okulun kızları beni çok sever , çünkü hepsine yardım ederim , erkeklerse benden biraz korkarlar. Benden arada dayak yiyorlar da .. Ama hak ediyorlar , zaten ben bir şeyi hak etmeyen birine bir şey yapmam. Aşk'a gelince ise ben aşk'a inanmıyorum. Şimdiye kadar da hiç yaşamadım. Nasıl bir şey olduğu ilgilide bir fikrim yok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atarlı Prenses Where stories live. Discover now