29.Kvanç Soylu!

1K 122 4
                                    

Gözlerimi açdığımda başım feci şekilde dönüyordu. Elimle başımı tuttum ve daha sonra ayağa kalkmaya çalıştım ama başımın ağrısıyla ılduğum yerde kala kaldım.

Biraz geçtikten sonra gözlerimi etrafta gezdirdim, bir odanın içindeydim ama garip bir odaydı. Duvarlar siyaha boyanmıştı, tavanda siyahtı ama tavandaki siyahın üzerinde küçük sarı yıldızlar vardı. Garip duruyordu ama oldukça cool görünüyordu.

Etrafa biraz daha bakındığımda odadaki her şeyin siyah olduğunu yeni fark ettim, düşünsenize eşyalar bile siyahtı. Tek fark ise tavandaki küçük sarı yıldızlardı oldukça garipti

Ve daha da garip olan benim burda, böyle bir yerde ve bu odada ne işim vardı? Aslında o kadar düşünmeye gerek yok. Basbaya kaçırılmıştım hemde bilinmeyen bir şahıs tarafından..

Gözlerimi odada gezdirmeye devam ederken buraya gelen iki çift ayak sesleri duydum. Beni kaçıran her kimse beni uyanık görmesini istemem. Hani filmlerde ve kitaplarda olur ya, kızı kaçırırlar, kız uyandığında bilinmeyen bir yerde bulur kendini daha sonra ayak sesleri duyar ve kapı açılır kıza şantaj falan yaparlar.

Yani abi ben öyle şeylere gelemem çok dramlı olur. Beni kaçıran başına öyle bir bela aldıki haberi bile yok. Ayak seslerini duymamla gözlerimi kapayıb uyumuş numarasını yapdım.

Daha sonra kapının açılıb ve kapanma sesini duydum. Kapı kapandıktan sonra bir sessizlik oluştu. O kadar sessizlik oluştu ki , beni kaçıran adamın neges alış verişlerini duyuyordum o derece.

Anlaşılan kapının kenarında durmuş beni izliyordu.. Filmim ya ben.. -_-
Ve yine ayak seslerini duydum. Yanıma yaklaşıyordu.. Yaklaştı.. Yaklaştı.. Ve durdu, durduktan sonra galiba gelib karşımda oturdu hiss ede biliyordum.

Ve derinden nefes akıb konuşmaya başladı

"- Özür dilerim"

Sesini duyduğum an şok oldum, kaşımı çatmak istesemde etmedim. Eğer edersem oyunum bozulmuş olur, böyle bir tehlikeyi göze alamam. Daha sonra yeniden konuşmaya başladı

"- Üzgünüm Eylül, seni kaçırdığım için özür dilerim. Ama sen bana lazımsın. Selimden intikamımı almak için bana lazımsın. Biliyorum bundurumda seni kullanmış olucam ama...-aması yok yapıcam.. Affet beni"

Duyduklarım karşısında şok olmuşdum. Beni kaçıran Kvançdı, aptal bir intikam yüzünden beni kaçırmıştı ve birde yüzsüzce özür dileyib beni affet diyordu.

Burdan çıktığım an bunu sana çok kötü ödeticem KVANÇ SOYLU!

Atarlı Prenses Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin