10. Konser

3.5K 201 4
                                    

Sabah uyandım selim yanımda yoktu.Etrafıma baktım 'Selim' diye seslendim. Ama ses gelmeyince aşağı indim. Kahvaltı hazırdı. Masa çok güzel görünüyordu. Mutfağa girdim kimse yoktu. Birden arkadan biri bana sarıldı. Kokusundan selim olduğunu anladım. Beni boynumdan öptü.
"Günaydın prenses"
"Günaydın canım"
"Kahvaltıyı senmi hazırladım?"
"Evet Aşkım"
"Harika görünüyor birtanem , ellerine sağlık."
Hemen kahvaltımızı yaptıktan sonra masayı toplarken selimde bana yardım etdi.

İkimizde okul formalarımızı giydikten sonra arabaya binip okula gittik. Okula vardıktan hemen sonra sınıfa girdik. Yerimize geçib oturduk. Öğretmen geldi. Sınav kağıtlarını dağıttı. Tabi ya bu gün sınav vardı.
Selimle bem çok kolaylıkla yapıcaktık. Tahmin etdiyim gibi her kesden çabuk biz bitirmişdik. Kağıtları götürüb öğretmene verdik. Sonrada okuldan çıktık. Eve gidib üstümüzü değiştikden sonra film seyr etmeye gittik.

Şimdi film seçiyoruz. Aşk mı? Korku mu? Aksiyon mu? Bizde Aşkı seçdik.
Filme girdik. Benim elimde partlamış mısır selimin elinde 2 tane partlamış mısır vardı. Geçib yerimize oturduk. Işıklar kapandı film başladı.

Evet tam 2 saatir filme bakıyoruz. Ama hiç dikkatimi filme veremiyorum. Çok sıkıcı... Evet sonunda film bitdi. Film bittikden sonra derinden Oohh BEE.dedim tabi bunu selim duydu. Selim bana baktı sıkıldığını söyledi. Hemen film odasından çıktık. Saat 5 di. Selim bana dediki "Eylül hatırlıyormusun keçen akşam beni aramışdın sıkıldığını söylemişdin bende sana yarın konsere gidelim mi demişdim."
"Evet ama gidemedik"
"Ama şimdi gidicez"
"Nasıl yani?"
"Bu gün başqa bir konser var. Gideli-"
"Tamam gidelim"
Selim gülümsedi. Daha sonra eve gittik. Ben dantelli kısa elbisemi giydim.(medya). Saçımı dağınık buruk yapdım. Gözlerime eyeliner çektim başqa bir şey yapmadım.
Aşağı indim selim bir süre gözlerini benden çekemedi. Ama oda yakışıklı olmuşdu. O bana "çok güzel olmuşsun prensesim"
"Sende çok yakışıklı olmuşsun canım"
Daha sonra deri ceketimi giydikden sonra arabaya bindik. Konser olan yere gittik.

Evet gelmişdik. Çok güzel görünüyordu. Her tarafda insanlar vardı. Bizde onların arasına girdik. Çok güzel şarkılar çalıyordu. Ve sonda selim beni kolumdan tutup sahneye çıkardı. Ve çok heyecanlanmışdım. 2 ci defaydıkı selimle birlikte şarkı söylüyordum.
(Model-Bir pazar kahvaltısı)
Evet şarkıyı bitirdikten sonra her kes bizi alkışlıyordu. Bizde sahneden indik. Çok yorulmuşduk. Arabaya binip eve geldik. Eve vardıktan sonra uykumuz gelmişdi. Odaya çıkıb uyuduk.

Atarlı Prenses Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin