32.K. She would not want this

91 5 0
                                    

Bucky sedel na schodoch pred nemocnicou. Došla k nemu Kat a sadla si. ,, I am so sorry. I couldnt help her. I should know she would do it. When she started talking about everything bad, I should have stopped her. Hug her and tell her it is not her fault. " povedal a utrel si slzy ,, You didn't know she would do that. " povedala a pohladila ho po chrbte. ,, Oh my god. Who else did I expect here than the winter soldier. " stal pred nimi muž v drahom oblečení ,, Go away Ivan. " povedal Bucky a odvratil zrak ,, You. " zacul Bucky a nasledny zvuk facky. Pozrel sa len aby videl nastvatu Kat a Ivana ako si drží líce. ,, Ouch. That hurt me. " plesk. Ďalšia. Kat so slzami v očiach odišla. ,, Let me, get her back. I dont want anything. Really. You or her, dont have to work for me. Unless you want to. " usmial sa ,, How? ",, How do you think you still look 25, how did Steve become from skin and bones, to a mountain of muscles. ",, No, she was against it. That is what made her herself. Surviving without technology, magic or bilogical experiments. " povedal Bucky. ,, Fine. Then live knowing that she has never said it back, even though she would day it to you everyday. She is a great liar isnt she. " zasmial sa. ,, But now really. Emma was like a daughter to me. A daughter I never had. I can not loose her. Not after how many times I hurt her, she never turned on to me. Try to stop me, but I will get her back. " a stymito slovami odišiel.

,, Fine! What is your plan! " ,, Her spinal cord (miecha) was mostly why she died. I have a metal spine. That will thanks to chemistry and biology and vonnect with her veins and nervs. Broken neck, life. Stabbed 50 times, the spine will stop bleading and make it help her survive. Kinda like your arm. But it is her spine. " povedal a pozrel sa na kufrik v ruke. ,, Came in late night. I'll help you in. But you gotta be fast. " povedal a vosiel do budovy.

,, Kat! " skrikol na Emminu sestru ,, We can bring Emma back. But she will hate us for it. ",, Say it. ",, Metal spine, biological will comtrol veins and nervs. Kinda wont die. Like, her spine is just as my metal arm. " povedal a Kat kyvla ,, I need you to make sure the Sbs will not be near the morgue and on the hallways to the surgery room for 2 hours. ",, Fine. But your wife will makw sure that after they arrest me, I will get out. ",, Sure. Not even asking what do you want to do. ",, Its better that you dont know. " povedala a zmurkla naňho.

Polnoc nastala rychlo a Buckymu dosla smska. Došiel k zadnemu vchodu a vpustil Ivana dnu a niesol ho k márnici kde bola sbska. Kyvol na Kat ktora dosla ku nim. ,, Co keby sme šli do skladu. Je otvoreny. " povedala a Bucky pozeral nato ako sbskara taha za kravatu prec no jeho kolega Kat zastavil. Ta mu trafila do nosa a utekala preč chodbami k chirurgickej sieni kde kazdy sbskar ju zacal nahanat. Bucky musel uznať že bola rýchla. Chodba sa vyprazdnila a Bucky s Ivanom dotiahli
Emmine mŕtve telo do operačnej saly. Ivan ho vyhnal von no Bucjy sa vratil. ,, You might want to help her, but i still do not believe you. " povedal a Ivan nič nepovedal pretože ho chápal. Pretočil si Emmu na brucho a spravil rez cez chrbat. Potom tam nieco rezal pokiaľ jej z tela nevybral zakrvavenú chrbticu. Z kufrika vybral kovovy prototip a vlozil ho spat. Kabliky dal ku nervom ktore sa automaticky spojili. Zašil jej chrbat a vratili ju do marnice.

,, Thanks. " nakoniec povedal Bucky ,, As I said. She is like a daughter to me. " povedal a odisiel. ,, Mhm. Hey man. " povedal Bucky trosku znwchutene ,, Yeah? ",, There is blood dripping from your suitcase. ",, Oh. " povedal a kufrik vlozil do sacku ktorý sa len tak povaloval. Bucky si sadol na schody a ani si neuvedomil a zaspal.




Buckyho zobudilo slnečné svetlo. Hneď nato si spomenul čo sa v noci dialo a vbehol do nemocnice. No tam stretol niekoho iného. ,, Henry. " Povedala Isabella a hodila sa mu kolo krku. No Bucky vtedy zbadal krvave stopy veduce von z marnice ,, Oh no. " povedal a odhodil od seba Isabellu ktorá ho nasledovala na damske vecka. Bucky vbehol dnu. Tam stala, pred zrkadlom a cela sa triasla ,, Emma? ",, What have you done to me? " spytala sa a Bucjy si až vtedy všimol rozbite umývadlo ,, I was never that strong. And I just woke up in a morgue. What have you done to me. ",, Not me. Ivan. He, he gave you a metal biological spine. ",, No no no no. I dont want this. I liked myself the way I was. Strong evwn though nothing ubnormal was about me. ",, You were dead. What was I supposed to do? ",, Leave me dead! " skrikla ,, You remember my words. I wanted to die. I am sorry you missed me. But you could at leadt have enough honor to let me finally die. " povedala. ,, I am sorry I am a son of a bitch I am not letting die a person I love. " povedal a Isabella s plačom odišla a Emme sa zastavil dych. ,, Well, I am sorry to disappoint you but I dont love you. " povedala a obisla ho no Bucky ju chytil za ruku ,, You might be a great liar, but me too. And i know you are lying. " s tymito slovami ju pustil....

AssassinWhere stories live. Discover now