17.K. Long time, no see

94 6 0
                                    

,, Budete mluvit? " uz si asi 4 krat nerzvozne prehrabol vlasy detektiv no ja som len vzpriamene sedela a pozerala pred seba. Ruky som mala spputane a jednu z rúk na ošetrenej rane. ,, Nemam to v pláne. " asi po hodine som konečne prehovorila ,, Ona říka. Ja nevěřím. " povedal a sadol si predo mňa. ,, Čo chcete vedieť? Pretože to môže byť hocičo a nezistite nič. Mučte ma ako chcete a ja vam stale poviem. Zažila som aj horšie. " povedala som a oprela som sa o stoličku. ,, Zatknut za pokus o vraždu. " povedal, vstal a odišiel.

,, If you wont tell them it was a mission from somebody above they will arest you and find more dirt and in 10 years. Bum death sentence. Please tell them at least the name. " povedal Steve a sedel pred celou. ,, I can not. Not that I di not want to. " zašepkala som ,, Bucky? " spytala som sa potisku ,, Still not awake. ",, I am a monster Steve. " povedala som a dala hlavu do dlani. ,, You are not. Believe me you will feel better if you will give me the name. " povedal ,, You have a pen and a piece o paper? " soytala a on sa na mna nadejne pozrel. Zavolaj policajta ktory mi podal kus papiera a pero.

Jaroslav Radim. Boli jedine slova ktore som napisala na papier a podala detektivovy. Policajt otvoril celu a ja som sa hodila kolo krku Steveovy. ,, How do you feel? ",, Like i just betraited somebody. " zašepkala som a nemienila ho pustit. On ma hladil na chrbte a snažil sa ma ukludnit. Zrazu mu cinkol mobil a ja som ho konečne pustila. ,, Its Nat. Bucky woke up. " povedal a obidvaja sme sa rozbehli prec ,, Hey! What abiut the pap- Oh fuck it! " ešte som začula policajta nad ktorým som sa musela usmiať. ,, Captain America? " ozvalo sa za nami.

,, Iron Man. " povedal Steve. Tento tu, nazvyme to boháčik je Iron man? Myslela som si že on je len jeho krytie. ,, Nice to see you again Cap. " povedal a podali si ruky ,, You too Tony. " ,, Who is this? " spytal sa a hlavou kývol ku mne. ,, Emma Deezet. " vyšlo zo mna a podala som mu ruku. ,, Tony Stark. " povedal a potriasol ňou. ,, Where in such a hurry? " spýtal sa ,, To the hospital. " snažila som sa ,, Is somebody hurt. ",, Not yet. " povedala som a on sa na mna prazdno pozrel ,, Not yet? " spytal sa akoby ma zle počul ,, Yes. " povedala som a videla som ako Steve znervóznel ,, Would love to talk Tony but we have a- ",, Friend. A friend in the hospital. " doplnila som Stevea. ,, Well, wish good luck to your friend from me. " povedal a nasadil si slnečné okuliare.

,, Really? Not yet? " spýtal sa ma Steve keď sme nastúpili do auta. ,, He was annoying. It was litteraly screaming from him. I am rich and I fuck bitches everywhere I come. Love me. " povedala som a pozrela sa naňho. On len ťažko zadržiaval smiech ,, Just start the car. " zašepkala som.

,, Buck, calm down. " vosiel dnu Steve a snažil sa ukludnit zmeteneho Buckyho. ,, Why am I here? I-i am having hallucinations. ",, Memories. " zašepkala som Steveovym smerom. ,, Is this how it feels? " zašepkal späť ,, Kinda. " Bucky sa skrčil do kúta a dal si dlane na uši. Zohli sme sa k nemu a Steve mu dal ruku na chrbat. ,, Bucky, you have to calm down. It is okay. " povedala som a vo vchode som zbadala Kat. Vstala som od dvojice a došla k nej. Ona nič nepovedala a objala ma. ,, Ako sa cítiš. " ,, Zničene. " bola moja odpoveď. Ona sa len uchcechtla. ,, Je tu niekto. " zašepkala ,, Kto? " spytala som sa ,, Mama a oco. " srdce mi na chvilu prestalo bit a pera sa mi roztriasla. ,, A vedia že- ",, Nie. " prerušila ma ,, Čo tu robia? " ,, Dopočuli sa o tej nehode a no dozvedeli sa že som tam bola a tak sem došli. " snažila sa mi to vysvetliť. ,, Ja nie som pripravená. " povedala som a otočila som sa jej chrbtom ze pojdem von z nwmocnice no ludom predo mnou vypadla kava z ruky a rozliala sa. Pozrela som sa tym ludom do tvare a so zaslzenymi ocami ich obehla a odišla von

AssassinWhere stories live. Discover now