18.K. Nobody is innocent

98 5 0
                                    

,, Ruce hore! " skrikli a všetci sme zdvihli ruky hore. Kutikom oka som v izbe zbadala zmeteneho Stevea a Buckyho a kyvala som zaporne hlavou. Steve to pochopil. ,, Kde je, Ripper Wolf? " spýtal sa jeden a mne sa postavili chlpky na celom tele. No vedela som ze ak to nespravim, ublížia nevinným. Vykrocila som vpred a tesne som sa vyšmykla ruke mojej mami. Ospravedlnujuco som sa na nu pozrela. ,, Ja, nejaký problem? " spytala som sa ,, Zabit! " začula aom a naslednu palbu no ziadnu bolest. Palba prestala a ja som sa pozrela pred seba. Steveou stit. Zatiahol ma do Buckyho izby kde už bola moja rodina. ,, Čo to sakra bolo? " neudržala sa moja mama ,, Môj život. " zašepkala som ,, Nie, nie, nie. Tvoj zivot sme boli, sme my. " povedala a nadejne sa na mna pozrela ,, To sa dávno zmenilo. " s hrčou v hrdle som povedala. ,, Ako to že si tu? Mala si to naplanovane? A- " nedopovedala to lebo sa rozplakala. Otec ju objal a doala ku nim Kat. ,, Emma. " ozval sa vedľa mňa Bucky a pozrel sa na mna a nasledne na svoje ruky. Držal tam dve silnejsie pusky alebo nazvite si to ako chcete. Jeden mi podal a ja som ju zobrala a nabila. Mama sa na ten zvuk na mna pozrela a nasledne sa na tvari jej zjavil zhrozeny vyraz. Zbran som chytila a obzrela si vsetky jej funkcie. ,, prioravena. " kyvala som a vysli sme na chodbu a vedela som že toto dostane moju rodinu do kolien. No dostalo nieco mna do kolien. Zemiakova puska. Schytala som to do brucha a odhodilo ma niekolko metrov do zadu. To ma vcelku nastavlo a rozbehli sa ku nne 4 vojaci. Jedneho som hneď strelila a zvyšnýcbdvoch som zložila na zem. Prehrabla som si vlasy a pozrela sa do prava. Spoza dveri na mňa zhrozene pozerala moja rodina a Kat mi naznaxila pohladom že toto tak ľahko nevysvetlim


,, Hovor! " tleskol predo mňa rukami šéf Českoslovenksej tajnej sluzby. ,, Nemám čo. " vyslo zo mňa ,, Nechceš to povedat mne? Fajn! Pocedz to im! " povedal a otcoril zaluzie a ja som zbadala tie zranene pohlady. ,, Za to co sa mi stalo môžete len vy. " priam som to naňho vypluvla a postavila som sa. Retaz na putach bola dlha a tak somjednu ruku obtocila kolo jeho krku a trochu pritiahla. ,, Skor yy hovor jak chranite tento stat ked z nemocnice vam vezmu telo! " skrikla aom a pustila ho. To už do miestnosti nabehol môj otec. Spoza neho som nadzviazala očný kontakt s Buckym ktoremu sa nsažili dať dolu ruku. ,, Poviem vam všetko, pokial- " nadychla som sa ,, Nechate moju rodinu na pokoji a oustite Barnesa a Rogersa. ",, So vsetkym suhlasim okrem jedneho. Barnes je hladany vrah. " povedal ,, Potom ziadne informacie a verte mi, nie je mucenie ktore som nezazila. Verte mi, aj Bloody Mary. " povedala som a kludne si sadla. Moj otec stale stal vo dverach. Presne vedel co je Bloody Mary. Podrezu vam zili a zavesia vas dolu hlavou na par dni. ,, Fajn. Teba zabijeme a Barnes nam urcite nieco povie. " na to som len zdvihla obocie ,, A co prosim vas. Nikto mu nikdy nic nepovedal. Iba ze koho ma zabit a kde. Ja som ten typ cloveka co sliedil. On nie. " povedala som a musela som sa uskrnut pretoze som vedela ze som vyhrala.

,, Emma? " ozvalo sa za mnou a ja som stuhla. Otocila som sa a pozrela som sa do sivých očí mojej mami. ,, Si nevinna ze? ",, Nikto nie je nevinny. " bola moja odpoved a ona presne vedela na co narazam. ,, Preco? ",, Co preco? ",, Si im neutiekla. Videla som spis. Tolko krat si bola tak blizko nas. ",, Vola sa to strach. " povedala som a uz ma davali do dodavky.

Dodavka zrazu zastala a pocula som vystreli. Dvere dodavky sa otvorili a vonku stak on. Winter Soldier. ,, I cant believe my eyes. You got your hair got and you shaved. " zasmiala som sa a on si nasadil masku. ,, Less talking more dressing up. " povedal a hodil dnu tasku.

Nabila som zbran a vybila dvere. ,, Bye bitches. " skrikla som a dala ruku horu za ktoru ma niekto srazu cgytil a tahal horu a pustil ma z vysky 5 metrov na budovu. Dopadla som sa nohy a nasledne ruky. Ked som chytila rovnovahu pozrela som sa pred seba ,, Nice to see you again. " povedal mi Stark a ja som sa naubranila usmevu. ,, My- ",, Your family is save. " povedal a odletel prec. ,, Drama Queen. " povedal za mnou Steve. ,, Oh you know me. " preafektovane som povedala a nasledne som sa zasmiala ,, Missing something. " povedal a hodil mi masku. ,, Fucking good old days. ",, Language. " napomwnul ma Steve a ja som sa musela uchechtnut. ,, Sorry Grandpa. " zasmiala som sa. ,, Fucking hell! " dopadol vedla nas Bucky ,, Language! " skrikol Steve ,, Fucking heck? " Steve len pretocil ocami a my dvaja sme sa zacali smiat ,, Next time. I aint not saving your old ases. ",, Exuse me? ",, And this cold-blooded assassins ass. ",, Thank you. " povedala som a Steve pretocil ocami. Rozbehli sme sa ku schodisku a zisli dolu a nenapadne nasadli do uplne obycajneho auta.

,, Som taka rada že si nazive. " objali ma rodičia potom ako som im v skratke prerozpravala čo sa stalo za posledne 3 roky. ,, Muselo to hyť hrozne. " hovoril otec ,, Dusite ma. " dychtivo som povedala ked ma objimali. S tichym ou ma pustili a zasmiali sa. ,, A ako vedeli ze bude z teba to co je. " ta otazla ma zrazila. Nikdy som nad tym nerozmyslala ,, Netusim. ",, To bude tym že jej sakrazmus je tak silny. " zasmial sa za nami Bucky a moji rodicia sa neubranili uchcechtnutiu ,, Ha ha ha. Velmi vtipne. " povedala som a vstala od stola ,, Pripomen mi, kolko krat si sa ma pokusil zabit? ",, Asi 10x. ",, Dobre. Jeden pokus o zabite jedna pecka do nosa. ",, Pockat c- " bum. Moja päsť mu pristala na tvari a on padol na zem ,, Vstavaj padavka. Nemozes mi teraz umriet. Mame pred sebou dalsich 99. " zasmiala som sa a sadla si spat. Moji rodicia sa uz uplne smiali. ,, Fajn. Tak pod. " povedal a ukazal na ring ,, Priprav sa na prehru zlatko...."

AssassinWhere stories live. Discover now