24.K. Being in love doesn't meen being loved

97 5 0
                                    

,, You are alive, here. How surprising. " zamrmlala si po pod nos Valerie. ,, What have they done to you? ",, The same they did to you. ",, But I did npt have hope that I will leave. " ,, Well I don't have neither. ",, What do you mean. ",, You got out. But look at you. You always come back. It always drags you back to the start. You cannot leave this behinde and you know it. You might left, but you will never fight on their side. I will. " povedala. ,, Fair. But you always said you wouldnt hurt anybidy or anything. Do you even know why I still went on, thought I was a few meters from the borders of my home? Because I did not want anybody to go thru what I did. ",, Then why did you left! " skrikla Valerie a hlas sa jej zasekol v krku. ,, Why? Why?! Becauose I was scared! I was scared what would Hydra do if I was still with R.S.M.G! They I would be a threat and they would kill you! I was protecting you! And you think I left you?! Do you know how many times I had to go under sedatives because I wanted to kill myself?! Do you know that more than 70% of my scars are not from combats but from me hurting myself, trying to take my life?! No you dont! " dokončila Emma a hlas sa jej zlomil. Slzy si našli cestu von a Valerie nebola schopná jedného jediného slova. Emma sa otocila a dosla ku dveram. Predtym ako ich zatvorila povedala ,, I never wanted to hurt you. I'd rather suffer than that. "

,, Ripper Wolf. " ozvalo sa za nou. Tak dlho to nepočula. ,, What. " otočila sa a videdla namierenu zbran ktora jej mierila medzi oci. ,, Put everything down. " povedal a ona vedela ze nemam sancu kedze uz spust trosku stiskal. Vsetko položila dolu, vystrela sa a dvihla ruky v obrannom geste. ,, Where is he? ",, Who? ",, Ypu know who! " zvreskol trasucim hlasom. Cely sa triasol a Emma sa bala. Netusil čo cakat. Týto ludia sú vcelku nepredvídatelný. ,, In a top-secured prison. " povedala ,, Where is that prison. ",, I dont know. " ,, What? ",, They moced him somewhere else after i visited him. Because they were scared. And they do not believe me so they did not tell me where. So sory. " povedala ,, Well good thing he has a chip. " povedal a odišiel. Emma ai zdvihla veci a vybehla za nim na chodbu ktorá sa ale hemžila ludmi a tak ho stratila z dohladu. ,, Kurva. "

Vletela do asi piatej kancelarie a tam bol. Prave vypinal pocitač. ,, I know where he is. Little girl. Everybody know it. So shoot me. But they know. " povedal ,, Why wont you leave him alone. Am I not enough? " spýtala sa ,, You are. But, you canmot somehow be brainwashed as much as he can. " povedal a posledne predtym ako padla na zem pocula bol vystrel.





,, Aaaaaaaaah. " s vikrikom sa posadila na posteli. Netušila čo sa jej snívalo no muselo to byť hrozné. Obzrela sa a akoby mala deja-vi. Ta ista izba. Ta ista postel. V ruke injekcia napichnuta na transfuziu. Chlad vsade okolo a krv na stene. A stale to iste zrkadlo. Postavila sa a pozrela sa do zrkadla. Tvar chuda, kruhy pod ocami no tento krat ju to nezastavilo pred vytrhnutim si kanily z ruky. Dala si tam servitku a vysla na chodbu. Z ust jej šla takmer nebadatelna para. No ona s bezcitnym pohladom sla, znovu šla za hlasmi. Po ceste zašla do jedneho skladu a do ruky vzala skalpel. To bola jedina zbran. Zasla za roh a stali tam vsetci traja. ,, Vy, zkurvy syn. " vyšlo Emme z ust a zahnala sa za nimi no niekto jej zo zadu chytil ruku tesne pred lekarovou hlavou. Pozrela sa no kym stihla vidiet tvar ruku mala dozadu a tvar na stole. So zamrncanim sa mykala no nepomohlo to. ,, Pusti ma! " zvreskla ,, Da. " povedal jeden muž a on ju pustil.

Obzrela sa a takmer prestala dychat ,, Bucky? " chcela ist za nim no potom si spomenula co sa ani nie pred minutov stalo ,, Ako dlho som bola prec. ",, 3 tyzdne. " odpovedal jej lekar. ,, Poviem to takto. Ja sa porozpravam tu s Winter Soldierom a viem ze ste mi rozumeli a von. " zvreskal a oprela sa o stenu kedze rozpravanie ju vycerpavalo. ,, What do you remember. " ,, Training. Deaths. And kinda you. ",, Me? ",, A fight. You chocked me. ",, And broke your neck and killed you. But karmas a bitch and they brought you back. " povedala ,, Congrats. " povedala a oprela sa na nohu a spadla na zem. On sa ani nehol ,, Motherfucker. " povedala a bolestne sa postavila. ,, At least fuck out of my way. " povedala a trosku ho posunula rukou no on ju chytil za zapestie ,, Boss wants to see you. " povedal a puatil ju pricom zanechal jej na zapesti podliatinu ktora jej tam pobudnie dlhsie.



,, Hey. " sadol si vedľa nej Mahal na ranajkach ,, You look like death. ",, I feel like death. " odpovedala mu. On sa trošku uchcechtol. ,, Yeah. H-how did they get him back? It was a prison. ",, They blow the hole thing up. Everybody who was inside. Dead. Almost did not get him. " povedal ,, Fucking bitches. " zašepkala ,, Now, I can not even fught because as you said before i look like death. " povedala a skaredo sa pozrela na vyskierajuceho sa muza pri hlavnom stole. ,, Fuck it. " povedala a vstala a kracala ku hlavnemu stolu. Vsetkych hlavy sa dvihli okrem ich.

Došla ku stolu a rukami po nom buchla čelom k Ivanovy. ,, Ale ale ale. Stalo sa niečo? " ,, Ty. Stal si sa ty. Stalo sa toto- " povedala a ukazala kolo seaba ,, -celé. Klamal si mi. Celý zkurvený čas. A potom keď som konecne v pohode a ešte ti sem aj dojdem len aby on po 70 rokoch mal pokoj. No ty nie! Ty ho donesieš späť a zas mu dojebeš život od základov! Si na seba pyšný?! Dúfam že áno lebo mi dvaja! Sme neskončili! " skrikla a zvdihla nozik zo stola a nahodnemu muzovy po jej lavici podrezala hrdlo pricom sa Ivanovy pozerala do oci. ,, Ďakujem ti za tvoj nazor. Teraz ho vysvetli jemu. " povedal a ukazal za nu. Otocila sa a pozrela sa Buckymu priamo do oci ako na nu mieri zbran. ,, Ako vidim. Slova su pre teba na nic. Stale ho budes branit. Pocul si vyhrazky. Bran ho. Zabi ma. " povedala a on sklonil zbran. ,, Ako som si mysela. Poslušný pes. Je ti jedno kto je on. Budeš ho pocuvat. Ver mi. Robila som to aj ja. No mna by zaujimalo preco ja mam myslienky a ty nie. A vsetci tu vieme kto si ich zasluzi viac. " zasepkala a odišla.

AssassinWhere stories live. Discover now