6.K. Steve, don't you even dare

349 13 0
                                    

Super. Skoro ťa pristihol. Nabuduce zamknem. ,, Urgh. " zavrčala som ,, Alex! Alex! " vbehol dnu Steve a mne vypadla fotka z ruky a dopadla k jeho nohám. ,, Something happened in the city amd you dropped.........this. " povedal a zašepkal posledné slovo. ,, We are gona talk abou this later come on. " povedal bescitne a mne puklo srdce. Obliekla som si svoje oblecenie a na tvar dala masku. Bolo to cierne len cez usta a boli na tom nakreslene zuby. Steve sa nudil. Vybehla som von a schmatla čo potrebujem.

,, What the heck. " povedala som keď som sa so Steveom skrývala za dodávkou. ,, I think somebody is walking towards us. " povedal keď sme videli tieň. Na zemi bol kus skla ktory som hodila popod dodávku a videla odraz daného človeka. Oh nie. ,, Run! " skrikla som a hodila tam dymovnicu. ,, Who is it? ",, The Winter Soldier! " skríkla som a utekala ďalej. ,, Jump first and you will catch me. " povedala som mu a on sa rozbehol na kraj mosta a skocil. ,, Come on! " skríkla som. Neplánovala som ísť za Steveom.

S krikom som padala dolu z mosta až ms chytil Steve. Zas pouzil ten chvat ako pred rokom. ,, What took you so long? ",, He attacked! " povedala som a postavila sa na rovné nohy. ,, Not the point the point is that- Shit! " skrikla som na hluk za sebou. Prave dopadol ns auto a kraca z neho dolu akoby nič. S čím ho kŕmia? ,, Come on! " skrikla som na Stevea ,, No. Steve don't you even dare! Steve! " skríkla som keď sa s ním pustil do boja. ,, Nat I need help! " skríkla som. ,, 5 minutes. " to je neskoro. Skočila som soldierovy na chrbat a snazila sa ho dostať na zem no len som mu zhodila okuliare. Okej Steve ho ešte nespoznava. Steve mu udrel pastovku až spadol na chrbat a mne vybil dych. Maska dopadla vedla mna. Postavil sa a pozrel sa na Stevea ,, Bucky? " povedal Steve. ,, Who the hell is Bucky? " povedal a strelil Stevea a odisiel. Ja som sa postavila a dobehla k nemu. ,, The photo. Your friend fighting with him. You knew. And you didnt tell. ",, I wasnt sure. " ,, Go away. " ,, 25903. " povedala som ,, What? " ,, Go to the R.S.M.G. files and write there these numbers. You will know it all. " povedala som a odišla. ,, We need backup and thanks to everybody. Good bye. " povedala som a hodila vysielačku na zem a par krat do nej strelila.

AssassinWhere stories live. Discover now