20.K. I can not tell you that..

90 5 0
                                    

,, A year. A freaking year and we have nothing. " buchol Steve o stol až so mnou cuklo. ,, Its not your fault. " povedala som ,, It is. I should have look at least on that helicopter. Remember eveey detsil. Which way it went. Or just not to walk away from him when the lights went out. " ,, Steve. You didnt know it will happen. " ,, Please. Tell it to me. " prosil ma uz asi milionty krat. ,, Steve. " vyslo zo mňa ,, Why not? ",, I just cant. " snažila som sa ,, Why are they more importatnt than us! " skrikol a ja som sa snazila skryť do klpka. ,, Tell me why?! ",, I dont know okay! It might be because they tought me that! Maybe because they were the first ones to honestly tell me good job! Maybe I still believe in them! " skeikla som už aj ja. ,, You belive in them? In what? That they will change? " krical dalej ,, YES! " zvreskla som a zhlboka dychala a rukami sa opierala o stol. Vystrela som sa a opustila som miestnost.

3. Os. :
Sedela na posteli a triasla sa. Tvar mala v dlaniach a vedela že sa zmenila. Už nie je taká silná. Mentálne ani fyzicky. Niečo sa v nej zlomilo. ,, Čo sa to s tebou deje? " zašepkala si. Zapla mobil a šla na instagram. Pod falosnym menom sledovala svojich kamaratov a pozerala story Hannah. Isla live a smiala sa nad nejakým vtipom. No hneodvlasku zaujalo nieco v pozadí. ,, Oh nie. " zasepkala keď zrazu sa to zvrtlo. V pozadi sli vystreli a ona vypla mobil. Otvorila skrinu a zo zadnej casti vybrala tašku ktorá sa na ňu už rok pozerala. Boli na nej vysite dve mena s logom. R.S.M.G. a Hydra. Zbalila si to do velkeho kufra do ktoreho dala aj vacsi kufrik. Obliekla si mikinu a došla k vychodu ,, Emma? " ozval sa za ňou Steve ,, Where are you going? " ,, Home. I need a break. " povedala a pozrela sa na Kat ktora s dlanou cez usta sa pozerala na diplej mobilu. ,, Kat? Ides tiez? " spytala sa a jej sestra prikyvla. Kaslala na nejaku batozinu ,, Mali by sme- ",, Usmievaj sa a poď. " povedala a vysli von.

,, Where will it be ladies? ",, Slovakia, Kosice. " povedala Kat pilotovy. Stark im pozical asi 3 lietadla. Dievcatá si sadli dnu a počkali kym lietadlo vzlietlo. ,, Videla si to? ",, Live. Hanninu story. " povedala som ,, Co si videla. ",, Njaprv rozpravala nejaky vtip a potom som zbadala v pozadi jeho a potom len výstreli. " povedala Emma a zahladela sa na svoju sestru ,, Mysliš že ho zastavis? " neisto sa spytala ,, Netusim. Pravdu? Nepredpokladam že to prežijem. " povedala Emma a zahladela sa z okna.

Emma:

,, Kat! Emma! " otvorila nam mama dvere od bytu a vystiskala nas. ,, Dosli ste akurat. Prave ste sa minuli s babkou. " povedala. Nikto z rodiny nevie ze som nazive az na sestru a rodicov. ,, Nechceš jej to povedat? " spytala sa ma mama ,, Este nie. ",, Dievčatá počuli ste to? " vošiel do predsienw otec ,, Co? " ,, O tom strielani v meste. " spytal sa. Stalo sa to pred 6 hodinami a uz sa to vie. Ano Starkove lietadla su vcelku rychle. ,, Oh nie. To som nevedela. " snazila sa Kat ,, Vedeli ste ze. " zacala mama a ruky si prekrizila na prsiach ,, Preto som tu. " povedala som ,, A zvysok? " spytal sa otec ,, Oni o tom nevedia. " potisku som povedala ,, Nechcem aby to vedeli. Robili by z toho len drámu. " povedala som pretože som si všimla ich karhavý pohľad. Začal mi zvonit mobil a na displwji mi svietilo Furyho číslo. ,, Yes? " zvdihla som ,, You fucking bitch. " bola jedina veta z jeho strany ,, Thanks, I knew that before. " pretočila som očami ,, Dont you even dare to go on him alone. " povedal ,, You are not my boss. ",, I am! ",, You are not. I am with you because I want to and you need me. So suck my ass Fury. " s týmito slovami som zložila mobil.

,, Do centra mieri polícia. " ozbamila mi mama ,, Sakra. " povedala som a zaklapla pocitac. ,, Kaslat na to. " povedala som a odlozila ho bokom. Otvorila kufor a pozrela sa na to oblecenie. Akurat ked som si obzerala oblecenie do izby mi vosla mama. ,, Prosim. Vrat sa mi domov. " zašepkala a pozrela sa mi do kufra kde videla vacsi kufrik. ,, Smiem. " zašepkala ,, Mhm. Jasné. " povedala som. Vytiahla kufrik a otvorila ho. ,, To je teda. Waw. " vyslo z nej. Obliekla som sa a dala zbrane na svoje miesto na mojej výstroji. ,, Prosím. Nezomri. " povedala predtym ako sme s Kat sli dolu schodmi. Pred bytovkou stal nejaky jeep ,, Nevidis nikde nikoho? " spytala som sa jej ,, Ehm. Ciganov. " povedala ,, Kaslat na nich. " povedala som a dosla som k ciernemu Jeepu. Nejako som odomkla dvere a auto zacalo blikat a hukat. Sadla som si don a zlozila kus plastu a zacala som sa babrat s kablikami. Par krat ma kopli no nakoniec auto stichlo a nastartovalo sa. ,, Voila. " povedala som a Kat si sadla vedla mna ,, Inak. Robila si si niekedy vodiak? " ,, nie. " povedala som no to som uz upalovala dolu po ulici.

,, Pod! " skrikla som po nej a vystupili sme z auta. Z hlavnej ulice som pocula vystreli a ludia utekali cez male ulicky a my s Kat sme im sli oproti. Všetci na mňa zazerali. Z bundy som vytiahla masku a nasadila si ju a nabila zbran. ,, Ak to neprezijem. Chcem pohreb v ruzovej. " zašepkala som jej a rozbehla som sa za zvukom strelbi.

AssassinNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ