4.K. Save me from myself

457 22 0
                                    

,, Congrstulation. " ozvalo sa za mnou a ja som sa prestala baliť. Otičila som sa a pozrela do sivých očí plných prázdnoty ,, Thanks. " bola moja odpoveď ,, Seconds. " povedal ,, What? " nechápavo som dvihla obočie. ,, Two seconds later and he would snap your neck. " povedal a ja som si uvedomils skutočnosť ako blízko som bola pri smrti. Zas. ,, What cha gonna do now? " ozval sa ,, Gonna pick up my new identity and get away. " povedala som a zazipsovala malý ruksak. ,, James. " povedal a ja som naňho zas hodila nechápavý pohľad ,, His nane was James Buchanan Barnes. " povedal s uškrnul sa ,, Fuck you. " povedala som a nahlila sa preč

,, YA zdes'. Kto ya, kak mne yezdit'? " (som tu. Kto som, jak sa volám.) Povedala som bez pozdravu.
,, Devushka, kotoraya poteryala roditeley v avtokatastrofe, i vy yeye poluchili zdes'. "(dievča ktoré stratilo rodičov pri autonehode a proste máš to tu ) povedal a hodil na stôl spis. Otvorila som ho. ,, Alexandra Dmitriyev? " spýtala som sa ,, Da. " takže odteraz nie som Emma Dimusziyova ale Alexandra Dmitriyev. Super.

Šla som cez prazdne chodby k východu. Zrazu som niečo našla na zemi a tak som to len rychlo zdvihla a dala do vrecka a dalej kráčala za strážnikom. Došli sme tam a on otvoril dvere e ja som vyšla do hustého lesa. ,, Ďiaľnica. Tam. " povedal a ukazal prstom rovno. Dvere sa zabuchli a zamkli a mňa premkol strach či som spravila dobre. Vytiahla som tu fotku z vrecka a srdce sa mi zastavilo. Bola malinka ako na občiansky. Pozrela som da do zadu a čítala.

James Buchanan Barnes, trying to act serious

-took by Steve Rogers, 1940


Hľadela som na tú fotku hodnú chvíľu. Vyzeral inak. Jasné že vyzeral inak. Je to už 70 rokov! Pomaly som šla dopredu a uzívala si ten pocit slobody. Bolo to akoby bol aj vzduch ľahší.

Kráčala som asi dobrú hodinku a pol kým som začula autá. Wow fakt dialnica. Obyčajná dvojprudovka. Pozrela som sa kolo seba a uvidela tabuľku. Moskva airport, 200km. Páni sú dosť blízko civilizácie. Postavila som sa na kraj cesty a natiagla ruku s palcom hore. Veľa aut ma ignorovalo až jeden zastal. Mali pozičané auto čize nie sú z tade. ,, Hey, you need a ride? " spýtala sa spolujazdec ,, Yeah sure. " ,, Where ya goin? ",, Airport. ",, Us too. Get in! " povedal a ja som nasadla do zadu. Boli to dvaja muzi asi 25. No bolo vidno ze su si blizky. Akoze no cgapete. Velmi blizky. Nemam nic porti tomu to si o mne ani nemyslite!

,, So what is a girl like you doin here? " spýtal sa vodic. ,, I was in militsry services. My parent dief and they adopted me. Had 17 so thought to get out. " povedala som. Klamals sim len z časti. ,, Cool. By the way I am Eric and this is Patrick. " povedal spolujazdec ,, Alexandra. " povedala som to tak ľahko ako keby som si to trénovala.

,, Here we are. We gotta get rid of the car and. Here you go. " povedal a podal mi niekolko bankobiek. ,, Shush and go. Goof luck. " povedal a ja som vystupila. To je dosť na kúpenie lístka hocikde. Vošla som dnu a boli len dva lety za hodinu ktoré ešte mali miesta. Košice, Slovensko a Washington D.C. Došla som ku pokladni a rozhodnuta si kupila lístok. Nastupila som do lietadls kde som okamžite zaspala.


Vyšla som z letiška a pozrela sa ba lístok ktorý písal Washington D.C. a pozrela som sa na mesto pred sebou. Práve som spravila najväčšiu vhybu môjho života. Pane bože. Ja som blbá. Musel mi spôsobiť otras mozgu keď ma hodil o tú stenu.

,, Blbá blbá blbá. " nadávala som si keď som šla cez tmavú uličku a triasla som sa od zimy. ,, Hey pretty girl come here. ",, Yeah come here. " ozvali sa za mnou nechutné hlasy no ja som pokračovala ďalej. Niekto mi chytil lskeť a ja som inštibktívne pribila danénu človekovy. Chyba. Vrhli sa na mňa ďalsí piatu. Zkade sa tu sakra zjavili? Pomaky som ich knok outovala az boli vsetci dolu. Ozvalo sa za mnou tlieskanie. Prudko som sa otočila a uvidela chlapa s páskou cez oko. ,, My name is Fury and you dont look like an ordinary person. What is yout past. ",, Parents died in a crash 2 years ago. The R.S.M.G. brought me there and trained me. Became friends with thid girl. Ripper Wolf they call her. She won over the winter soldier and that made her free. Could take one person with her. She took me. ",, Ripper Wolf is a girl? ",, Very real one. ",, Where is dhe now? ",, Home? She boughy anothrr ticket than i did. " povedala som. Usmial sa na mna a vysvetlil mi kto je ,, Welcome to Shield. " boli jeho posledné slová predtým ako sme nastúpili do auta.

AssassinWhere stories live. Discover now