26.K. Family meeting

85 5 0
                                    

,, Bude v poriadku? ",, Nevedno povedať. Oživovali sme ju už 2x. A taktiž nevedno ako sa dostala na kolajnice. Vodič sa nenašiel. Bud ju tam nechak naschval, alebo v soku odišiel. Alebo ho niekto zobral. No určite nie celého. " povedal lekár a pohladom naznačil na kufrik. Muž ho otvoril a tam to bolo. Kovova dlaň, akoby odtrhnutá od zvyšku kovovej ruky. ,, Mala pokracovanie. Myslíte že nemal celu ruku? ",, Neviem. Nemusel ju mat len po laket. Alebo len po zapestie ale zle sa to odtrhlo. " povedal no od ruky im odputalo niečo iné pozornosť. Prudky nadych a spadnutie stojanu s transfuziou.

Trojica sa otočila a lekar k nej okamžite dobehol. ,, Slečna sadnite si späť. " povedal a snažil sa ju zatlačit späť do perin ale akoby tlačil do steny. S ňou ani nehlo. ,, Slečna počjete ma? " spytal sa a zatial muž dvihol stojan aj so sackom s krvou ktory sa vdaka bohu neroztrhol. ,, Mhm. " potichu s nej vyslo a zakyvala hlavou. ,, Dobre. Potrebujem aby ste si lahli. " povedal a pomaly ju zatlacil späť. Oči mala dokorán otvorené a zreničky absolútne malé. ,, Emmi? " ozvalo sa pri nej a jej srdce sa zastavilo na par sekund. Neverila že ten hlas niekedy v živote ešte začuje. Zatvorila oči čo nemala. Celé sa jej to premietlo pred očami.

,, James! " skríkls no bolo neskoro. Trubiaci vlak do nich narazil. Auto pred sebou tlacilo hodnu chvilu pokial neizslo z trate a kotulalo sa chvilu. Potom zastala na streche. Dievča bolo takmer v bezvedomí a muž vedľa nej nemal k tomu ďaleko. Nákladný vlak konečne zastal a vystupili z neho ľudia. Odhodlane došli autu a tahali ho von no jeho dlan tam bola zaseknuta. Jeden z nich pomocou nohy zatlacil na ruku a vytiahli ho von pričom kus ruky ostal dnu. On upadol do bezvedomia a tahali ho do vlaku. Vlak za par minut zas siel a dievca krvacalo. Kus zeleza presiel cez nu a bol zapichnuty v sedadle za nou. Z ust jej tiekla krv a ona sa citila bezmocna. Bol koniec.

Zas otvorila oci a zhlboka dýchala. ,, Hej slečna. Je všetko v piradku. " ,, Nhm. " vyslo z nej a jemne kyvala hlavou na znak nesuhlasu. ,, Okej. Mali ste nehodu. Pamate si nehodu. " spytal sa ano zakyvala hlavou ano. ,, A ako ste sa sem dostali. " na toto uz ale dostal zapornu odpoved. ,, My. Boli sme v Rusku. " uplne potišku zachrapčala ,, Ano. Hned vás previezli sem. " spytal sa a Emma si chcela utret slzu no niečo jej zastavilo ruku. Pozrela sa dolu a bola priputana k posteli. Pozrela sa na lekara ,, Nevieme kto ste. Všetci 3 roky žili v tom že ste mŕtva. Nevieme čoho ste schopna. ",, Neviem zmurkat. Nie to este niekomu ublizit. " zasepkala no s nahnevanym podtónom. ,, Okej. " povedal lekar a evidetne nepocul hnev v jej hlase a odopol jej putá. ,, Smiem sa posadit? " spýtala sa. Lekar kyvol a pomaly jej pomohol. So zasycanim sa dala do pohodlnej polohy. ,, Ja vás tu necham. " povedal a odišiel.

,, Ako sa más. " zašepkala jej mama. ,, Je to fajn. Zažila som už podobné. " ,, Niečo podobne? " zhrozene sa spytala a Emma sa uchechtla ,, Neboj. Žijem. Veď si to videla. " zašepkala ,, Vidím že stare zaznamy neboli obnovené. Bola som mŕtva posledné 4 roky. " vzdychla si ,, Prečo od teba odišiel? " spýtala sa jej jej mama. ,, On neodišiel. Odniesli ho. Oh nie. Oni ho ondiesli. J-ja ho musim najst a- " ani nedopovedala a snažila sa vytrhnut si hadičky z nosa. ,, Hej hej hej. " dobehol k nej jej otec a zabranil jej k tomu. ,, Klud okej. Najdu ho. ",, Nenajdu. Nikto nevie kde sa nachadzaju. ",, Tak im to povedz. ",, Nemozem. " zašepkala ,, Tak ho teda budes musieť pustit. " povedala jej mama a odisla ,, A čo sa stalo jej. " zamumlala si Emma ked za jej mamou odišiel jej otec.

,, Wow wow wow. Čo sa tu stalo? " vošla jej do izby sestra ktorá práve minula jej otca. ,, Kat. " zašepkala Emma. ,, Vyzeráš hrozne. " ,, Fakt diki. Jakeby som to nevedela. " zachrapčala ,, Kde je? " ,, Kto? " ,, Asi si neriadila to auto zo strany spolujazdca. " povedala ,, Neviem. Teda viem, ale asi nechcem vedieť. Bol fajn. Uz to vyzeralo dobre. Určite ho vymažú. Zas. " vzdychla si. ,, Ide sem polícia. Povedz im suradnice a - ",, Nie! Proste nie. " skrikla no zvysok vety zašepkala. ,, Kvoli tomu sa naštvala mama že? " ,, Mhm. " povedala Emma a zakyvala hlavou. ,, Chcu ťa dať na psychiatriu. Všetci. " zašepkala ,, Pockať. Co?! Prečo? ",, Na chvilu si sa zobudila a skoro sa zabila skalpelom a vrieskala si z kómy. Emma z kómy. Keď si tak uvedomíš, nasi stále nevedia všetko. Boja sa. Boja aa teba. " ,, Fasa. Všetko je fasa. Ma odjebe! " zvreskla a buchla do kovovej tyce po stranach postele. Ruku si buchla tak silno až jej bolestivo popukala ruka a začala krvacať. Rozplakala sa a prehrabla si vlasy. ,, Idem po lekara. " povedala jej sestra a už jej nebolo.

Assassinजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें