14.K. Believe me, I hate myself too

137 6 0
                                    

,, Is she going to be okay? " ozval sa vedľa mňa ženský hlas ktorý som nevedela rozoznať ,, Not sure. " povedam Steve ,, Under-rating me again Rogers? " zachrpačala som a otvorila pomaly oči no mala som sto chutí ich zavreť späť. Ten ženský hlas bola Katrína. ,, Emma. " usmiaka sa na mňa akoby zabudla na to ako chladne som sa zachovala ,, How long was I out? ",, Less than 24 hours. " poved Steve. So syknutim som si sadla a prehrabala vlasy trasúcou rukou. ,, They might let you out tommorow. " povedal Steve. ,, I will leave you too. " povedal Steve a odišiel. ,, Ja- ",, Nemusis. Steve mi dal tvoj spis a pochopila som to. Musela som mu sice vysvetlit preco to tak rychlo chapem ale pochopil to nakoniec. ",, A preco to tak rychlo chapea? " zašepkala som a bala som sa odpovede ,, Pretože si moja sestra a poznam ta. Aj keby som ta v zivote nepoznala sme sestry a to sa nepoprie. " povedala a chytila ma za ruku. Slzy mi vypadli z oci a chrbtom rduhej ruky som si i h utrela pričom som odmietala pustit jej ruku. ,, Agent. " vošiel dnu Fury a ja som myslela ze mi zabshol moj jazyk pretože do pluc som nedokazala dostat ani kusok kysliku. ,, H-how- ",, They letted me out. To give you a message. " povedal a došiel k posteli. ,, That they dont know what game you are playing or on whos side you are now but that you should choose just one side, play by the rules and kill the Winter Soldier before hs kills you. " ,, They want me to play by the rules and kill Bucky and the same time. Impossibel. First, I never play by the rules and second, I ain not killin Bucky. " povedala som ,, Great. Now I would likr to know on whos side are you. ",, Mine. " povedala som. Fury pokrčil obocim no nakoniec sa len slabo usmial a odisiel.

,, Tu bolesť si neviem ani predstaviť! ",, To je nic. ",, nic!? Sialena. " smiala sa na mne Kat ked som jej hovorila mucive techniky na R.S.M.G. divne viem ale co už. ,, Girls. Time to go to sleep. " vošla dnu sestrička. ,, Ja budem na gauci. " povedala Kat a lahla si tam. Za par minut som pocula chrpanaie a ako sa otvoeili dvere čakala som sestričku no v dverach stala vyšsia mužská postava ,, Lets go. " povedal a ja som sa pozrela na karitcku Get Well soon. Ceruzkou som napisala odkaz a vyliezla z postelw. Dala som na seba mikinu a topanky a dosla za nim. ,, Yes? " spytala som sa no namiesto odpovede ma len chytil za rameno a tahal prec.

Dotiahol ma do toho hotela. Vošli sme do volnej izby pricom recepcna sa klepala na atolicke a ani necekla. Dal ma dnu a pozrel sa n mna ,, What? " povedala som a obzrela som sa po luxusnej izbe. ,, They will be here in a few minutes. ",, Wow. I thought you wanted to talk. Dumb me. " povedala som a vuytiahla nabitu pistol a strelila ho do hrude. ,, Urgh. " so zavrcanim spadol na zem a ja som hodila zbran na zem a dala ai kapucnu cez hlavu. ,, Môžeš si za to sam. " povedala som a okamzite opustila izbu a šla až na recepciu. Recepcna sa bala pozret od papierov pred sebou. Dosla som k nej no potom som zbadala na co sa pozera. Fotky mucenych ludi. ,, Your family? " spýtala som sa. Len slabo kyvla ,, Those bitches. " povedala som a spopod pultu vzala nejake kluce od auta. Jaguar. Fakt nenapadne Emma. Vysla som von a stisla talicdlo na klucoch. Z konca ulive na mna zablikal cierny Jaguar. Dosla som k nemu a nasadla a nastartovala. Nevedela som kde idem no vedela som ze nesmu nikomu u lizit.

3. Os. :
,, What is this? " vosiel dnu jeden muž. ,, Winter! " krikol po nom a vrazil mu facku no s Buckym ani nehlo. ,, Lets leave it to the police. " povedal a vybral zbran a strelil jedneho vojaka ,, The same she used. But her fingerprints are on that one. " povedal Bucky a pozrel sa na svojho sefa. Ten sa len usmial a potlapkal ho po lici. ,, There is a lot of blood. " povedal ,, Blood of that dead soldier. Of a dead man who is supposed to be dead 70 years and a dead girl. " povedal jeden z vojakou ,, Chaos. " povedal muz a odisiel. ,, Call the police. " povedal predtym ako odišiel.


,, What do we have here? " došla doktorka k mrtvole ,, Dead body and 3 blood stamps. " povedal jeden policajt. ,, They were moving him or we got 3 bodies. " povedal doktor. ,, Lets take samples and test them. " ,, Found a gun. " povedal policajt a dvihol ju pomocou servitky a dal so sacku.

,, Rick! " skrikla doktorka a dobehol k nej starsi doktor. ,, We have a problem. " povedala a ukazala na obrazovku. ,, Call Simons. " povedal a neveriacky sa dival na obrazovku pred sebou. Do pitevne dobehol policajt a dosiel k dvojici. ,, what is it? " spytal sa ,, The dead mna has no past. And the other two bloods? The first one is from a dead man. He is dead for 70 years and the second blood is from a dead girl who is supposed to be dead for 3 years. " povedala dokotrka ,, Okay. Lets say they didnt die. ",, She would be 18 and he would be 95. " povedal doktor a policajt si posuchal oci. ,, Practically we are trying to find a desd 95 year old and a dead teenager. What if it just their blood. You know just to make us confised? " pokusil sa ,, The mans blood was too fresh and on the gun. The fingerprints, were the girls. ",, So we ahev 2 murdeeing people in the city. ",, Yes. " odpovedal naraz detektivovy ktory nevedel prist na ziadne logicke vysvetlenie. Keby on len vedel...

AssassinWhere stories live. Discover now