10.K. Another Hydra monster

164 8 0
                                    

,, Čo to robíš! " skríkla Emma a päsťou buchla do zrkadla. To sa podvolilo a pod jej silou sa rozbilo. Krvave kusy skla dopadly na zem a Emma sa pozrela do zvysku zrkadla ktore tam ako tak drzalo. V rozbitom zrkadle videla len rozbite dievca. Dievca ktore stratilo nadej. Dievča ktoré prišlo o všetko. Dievča ktoré bolo v podstate nikým. Lesklé slzy jej tiekli po suchých a bledych lícach a zanechavali tam pálivú stopu. ,, Prečo si zakaždým vybereš tú zlú stranu. Preco dôveruješ najviac tým ktorý ti najviac ublížili. Čím si tú dôveru zaslúžili. " šepkala a chrbtom ruky si utrela slzy. ,, Stali sa ti aj horšie veci. Bola si solu hlavou zavesena tri dni s podrezanymi zilami a aha. Stojíš tu a rozprávaš sa sama so sebou. Kurva! " skríkla posledne slovo a pästou buchla do umyvadla ktoré sa tsktiez podvolilo a rozpadlo. Voda začala všade striekať a Emma sa zas pozrela do rozbitého zrkadla. Tvar mala mokrú nie len od slz a vlasy boli všade od toho ako si ich frustrovanw prehrabovala. Pozerala sa do odrazu svojich bezduchých očí a rozmysľala čím si zaslúžila byť medzi živými.

,, Poď. " ozvalo sa za ňou a ona odtrhla pohľad od svojho odrazu. ,, Prosím. " povedala a pozrela aa na cloveka ktorý ju vyrusil. V pozore stal v rame dveri a ani s nim nehlo. Na zemi sa atihla vytvorit mlaka z vody. ,, Pod. " zopakoval a Emma zaťala zuby a obisla ho aby sa dostala do izby ,, Čo chces. " vystekla a sadla si na postel. ,, Poď. " povedal a zchyril ju za rameno a ťahal cez chodby dolu. Čím šli dalej tým sa Emma viac triasla. Dolu bola mučiareň. Miesto kde sa nočné mory stavali skutocnostou. Bolestnou skutocnostou. ,, Nie! Prosím nie! " vrieskala a vzpierala sa mužovy s želwznou rukou. ,, Prosím nie! James! " srikla a Bucky prudko zastal. Predýchaval to ako ho práve nazvala. Emma sa zľakla ci to neprehnala no ta mysleinka zmizla hned ako sa pohol zas.

,, Oh. Glad to see you again. " povedal muž pred ňou. Bol oblečený ako nejaký generál a Emme naskakovali zimomriavky. ,, Have we met? " povedala snažiac sa zakryť trasúci hlas. ,, We have. We have. " povedal a priblížil sa ku nej. Bucky ju stale držal za rameno. Muz kyvol hlavou a Bucky ju pustil a spravil krok vzad. ,, We have. Don't you remember? I was the one who found you and brought you to the R.S.M.G. I was the one who told them you are the one and only ubiytsa. I was the one who told them it was worth it saving you. I AM the one you belong to. " povedal a chytil ju za rameno. ,, I dont belong to anybody. ",, You do. " povedal a stíchol na chvíľu ,, You belond to Hydra. "



,, Leave me alone. " vrieskala keď ju priviazali k stolicke. ,, What do you want? ",, Emotionless Ripper Wolf. " zašepkal. ,, No! No! Please! " vrieskala ,, Dont be afraid. You are a masterpiece. Your memories will be here. So if your self without memories would want them back. No problem but for now. I need the other you. " povedal a medzi zuby jej dal chranic. Emma sa ho ale snazila vyplut ,, Wont do it if you want your teeth. " povedala a ona stuhla keď sa jej hlavy dotkol chladný kov. Pozerala sa na Buckyho s ktorým ani nehlo. ,, Turn it on. " povedal a tlmený krik sa ozval celou miestnoustou.


,, What is your name? ",, I, I dont know. " povedala zmetene a muž sa bál či to neprehnal. ,, What do you remember. ",, My trainings. Every death. The ripped heads. " povedala a z vystrasene pohkadu sa zmenila na vraha. ,, You are Ripper Wolf. Do you want your memories back. When you had disgusting emotions. " ,, No. " povedala a muz sa usmial. ,, Hej! What are you doing! " vbehol dnu Radim. ,, Making another Hydra monster. " povedal a podal jej zbran. ,, He is the one who letted you have emotions. Because he was scared. " zašepkal posledne slovo. ,, Kill him. " ,, No! Please no! Dont do it! E- " nestihol dopovedať jej meno a guľka mu v hlave vytvorila dieru. ,, Wolf. " povedal muž a Emma sa naňho otočila. ,, Yes sir? " ,, This is Winter Soldiee. Your partner. You two will kill every name of my deadpool. Other deaths that will be necesarrt can be done too. " povedal a kyvol hlavou na jedneho z muzov. ,, These aee your things. Put em on. " povedal a opustil miestnost a Emma sa prezliekla do oblecenia v ktorýcb bojovala. Az na to že vzadu namiesto R.S.M.G mala napiaane Hydra s ich znakom.


,, What have you done? " skríkol Fury a trhal sa v putach. ,, An assassin. " zašepkal. ,, Kill him? " spýtala sa Emma a nabila zbran. ,, No. " povedal a ona zložila zbraň dolu. ,, Dont you remember me? " povedal a s ňou ani nehlo. Muz kývol hlavou a Emma s Buckym odišli preč. ,, Omg. " skríkla Valerie a chcela objat Emmu jo ta ju buchla do hrude sadla na nu a chytila pod krk. ,, E- " ,, Shut up! What do you want? " skríkla ,, What have you done?! " skríkla Valerie a povziechala sa zo zeme. ,, None of your business. " povedala a s Buckym odišli za dvere kde Emma v živote nebola.

AssassinWhere stories live. Discover now